Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to má do linky daleko :D , už tam mam asi reklamaci na praci :D , prvni zatoceni volantem a ozvaly se takove nepekne zvuky z horního uložení , ale až dorvu poloosy a odvzdušním brzdy a spojku , tak to chci dat na kola , pořádně to properovat a případně povolit a přitáhnout matici v misce nahore v tlumiči , možná jen plaším a drhne to novotou :D 

Odesláno
před 1 hodinou, MJSytic napsal:

To bude radosti, až s tím vletí v únoru do prosolené kaluže :aut Já bych s tím jezdil už jen za pěkného počasí na srazy :mrk

v lepším případě to by bylo v poho.....v horším na sněhu nebo ledu skončí někde ve škarpě a auto bude na odpis.....nevím teda jakej to je divočak😆

Odesláno
před 2 hodinami, Pe.Tr napsal:

tak to chci dat na kola , pořádně to properovat a případně povolit a přitáhnout matici v misce nahore v tlumiči

A já do teď žil v tom, že se to dotahuje, až když auto stojí na kolech :myslim

Odesláno
před 10 hodinami, Charlie 1 napsal:

v lepším případě to by bylo v poho.....v horším na sněhu nebo ledu skončí někde ve škarpě a auto bude na odpis.....nevím teda jakej to je divočak😆

Osobně tohle vlákno jednak obdivuju, druhak i Pe.Trovu juniorovi závidím tátu, co má chuť, čas a možnosti mu auto před prvními jízdami dokonale připravit. Já takové možnosti nemám a tak, až si Pavel pořídí svoje první auto, bude si ho muset dávat do kupy buď sám po práci v servise kde bude dělat nebo vozit za prachy tam, kde tomu budou rozumět vic než on.

Jestli auto Pe.Trovo mládě někde rozšmelcuje je naše naprosto zbytečná starost a když se to stane (osobně věřím, že ne), tak nás to nikoho nebude stát ani groš. Proto mi podobný řeči o tom jak je taková příprava zbytečná přijdou poněkud přes čáru a cítím z nich spíš nepěkný odér závisti než dobře míněnou radu 

Odesláno

první start za náma 🙈😁

hrozne klepani asi 8 minut , celkem sem mel bobky , ale nakonec fakt stacilo az si to nasalo olej az nahoru.

ale byl nepravidelny volnobeh , diag hlasila abych zaškolil škrtici klapku. To sem udělal a hezky si přede. 

ted to krmim nemrzkou a postupne odvzusnuji a trosku me to potrapilo, uplne se ten okruh neplni ajn cvaj 😁

ale to poresim az to pujdu projet , to jeste chvilku potrva, chci zmerit tlaky ve valcich, mrknout endoskopem dovnitr a pak to dostane tec2000 , novy olej s filtrem a svicky . 

Pak si budu hrat s lampama  a klaksonem a az pak to dostrojim. 

pak pujde na geo a nplneni klimy a pak si budem hrat s interierem a patyma vratama jeste 🙈

IMG_20241110_183045.jpg

IMG_20241110_142827.jpg

Odesláno

když motor dlouho stál, točil jsem ráčnou klikovkou, aby byl olej v hlavě, bo ty zvuky nasucho su hrozné🙈

(kdysi-- po zimě, kdy to lepší auto hajalo v garáži a na ježdění byla lupa za 5 tisíc) :papa

Odesláno (upraveno)

chápu, ale ty přední lampy byli fakt už slepé a cokoliv jiného než oem je blbost, takhle aspoň ušetřím na há7àch 😁 ,ale co jsem rád víc ,s LED denním svícením svítí i prde l.  zbytek LED uz je jen k doladění. 

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno

tak geometrie hotová , lampy seštelované , klima doplněná chybějícími 222g ( náplň je 425g)

pak návštěva v https://www.aautosluzbyjvs.cz/ 

resp u @ChouLu a @Vena garážmistr na kontrolu správného nastavení zadních parkáčů. Nastaveno relativně dobře ale senzory furt nesenzorují 😁

teď me ceka interier a stale čekám na dodání zadních bočních oken .

jinak jezdí hezky , prijde mi ze hučí převodovka ale t4eba jsem si jen odvykl manuálu 😁 jo a furt mám tendenci při jízdě tam zařadit i šestku 🙈😁 

v práci říkali jestli si to mladej vůbec zaslouží 😁

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...