radim.1008 Odesláno 28. říjen 2024 Odesláno 28. říjen 2024 @Pe.Tr, to jsou fotky z výrobní linky? Hafity, Péťa, Charlie 1 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
MJSytic Odesláno 28. říjen 2024 Odesláno 28. říjen 2024 To bude radosti, až s tím vletí v únoru do prosolené kaluže Já bych s tím jezdil už jen za pěkného počasí na srazy Pepito, regius, Radek Hurvajz a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. říjen 2024 Autor Odesláno 28. říjen 2024 to má do linky daleko , už tam mam asi reklamaci na praci , prvni zatoceni volantem a ozvaly se takove nepekne zvuky z horního uložení , ale až dorvu poloosy a odvzdušním brzdy a spojku , tak to chci dat na kola , pořádně to properovat a případně povolit a přitáhnout matici v misce nahore v tlumiči , možná jen plaším a drhne to novotou Citovat
Hafity Odesláno 28. říjen 2024 Odesláno 28. říjen 2024 Práce v takovém rozsahu a provedení je zbytečná, jak jemně naznačil @MJSytic.... Ale zase tomu dobrému pocitu se nic nevyrovná.... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 28. říjen 2024 Odesláno 28. říjen 2024 před 1 hodinou, MJSytic napsal: To bude radosti, až s tím vletí v únoru do prosolené kaluže Já bych s tím jezdil už jen za pěkného počasí na srazy v lepším případě to by bylo v poho.....v horším na sněhu nebo ledu skončí někde ve škarpě a auto bude na odpis.....nevím teda jakej to je divočak Citovat
MJSytic Odesláno 28. říjen 2024 Odesláno 28. říjen 2024 před 2 hodinami, Pe.Tr napsal: tak to chci dat na kola , pořádně to properovat a případně povolit a přitáhnout matici v misce nahore v tlumiči A já do teď žil v tom, že se to dotahuje, až když auto stojí na kolech Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. říjen 2024 Autor Odesláno 28. říjen 2024 tak ja nejsem mechanik s praxí takze se ucim za pochodu a s chybama ,ale postupne bych k tomu dosel no MJSytic a Péťa ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 29. říjen 2024 Odesláno 29. říjen 2024 Ramena a uložení by se měly utahovat na zemi + nové tlumiče před montáží několikrát promačkat. Také jsem to nevěděl xD Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 29. říjen 2024 Odesláno 29. říjen 2024 před 10 hodinami, Charlie 1 napsal: v lepším případě to by bylo v poho.....v horším na sněhu nebo ledu skončí někde ve škarpě a auto bude na odpis.....nevím teda jakej to je divočak Osobně tohle vlákno jednak obdivuju, druhak i Pe.Trovu juniorovi závidím tátu, co má chuť, čas a možnosti mu auto před prvními jízdami dokonale připravit. Já takové možnosti nemám a tak, až si Pavel pořídí svoje první auto, bude si ho muset dávat do kupy buď sám po práci v servise kde bude dělat nebo vozit za prachy tam, kde tomu budou rozumět vic než on. Jestli auto Pe.Trovo mládě někde rozšmelcuje je naše naprosto zbytečná starost a když se to stane (osobně věřím, že ne), tak nás to nikoho nebude stát ani groš. Proto mi podobný řeči o tom jak je taková příprava zbytečná přijdou poněkud přes čáru a cítím z nich spíš nepěkný odér závisti než dobře míněnou radu Pepito, Radek Hurvajz a dýzl ohodnotil 3 Citovat
Charlie 1 Odesláno 29. říjen 2024 Odesláno 29. říjen 2024 Medvede nesmíš brát všechno tak vážně Obdivuju to taky co Petr zvládne a . Rikic339 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 29. říjen 2024 Odesláno 29. říjen 2024 Práce super,ale nejlepší jsou kočičáci. Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. listopad 2024 Autor Odesláno 10. listopad 2024 první start za náma hrozne klepani asi 8 minut , celkem sem mel bobky , ale nakonec fakt stacilo az si to nasalo olej az nahoru. ale byl nepravidelny volnobeh , diag hlasila abych zaškolil škrtici klapku. To sem udělal a hezky si přede. ted to krmim nemrzkou a postupne odvzusnuji a trosku me to potrapilo, uplne se ten okruh neplni ajn cvaj . ale to poresim az to pujdu projet , to jeste chvilku potrva, chci zmerit tlaky ve valcich, mrknout endoskopem dovnitr a pak to dostane tec2000 , novy olej s filtrem a svicky . Pak si budu hrat s lampama a klaksonem a az pak to dostrojim. pak pujde na geo a nplneni klimy a pak si budem hrat s interierem a patyma vratama jeste ozzy56, PaKr, BubakGS a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. listopad 2024 Autor Odesláno 10. listopad 2024 v novém domečku elton, BubakGS a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
ChouLu Odesláno 10. listopad 2024 Odesláno 10. listopad 2024 @Pe.Tr Když budeš potřebovat, tak klimu není problém fouknout Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 11. listopad 2024 Odesláno 11. listopad 2024 když motor dlouho stál, točil jsem ráčnou klikovkou, aby byl olej v hlavě, bo ty zvuky nasucho su hrozné (kdysi-- po zimě, kdy to lepší auto hajalo v garáži a na ježdění byla lupa za 5 tisíc) Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. listopad 2024 Autor Odesláno 22. listopad 2024 tak zvenku už chybí jen myčka ještě to musím projet , teď je to vysoká koza a ještě jsem se nedostal k svíčkám , potrebuju dat do garaze i10 a udelat servis Charlie 1, regius, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
MJSytic Odesláno 22. listopad 2024 Odesláno 22. listopad 2024 Až na ten "LEDtuning" dobrý Oslňovaní osvětlením zadní RZ mám ze všeho nejraději Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. listopad 2024 Autor Odesláno 22. listopad 2024 (upraveno) chápu, ale ty přední lampy byli fakt už slepé a cokoliv jiného než oem je blbost, takhle aspoň ušetřím na há7àch ,ale co jsem rád víc ,s LED denním svícením svítí i prde l. zbytek LED uz je jen k doladění. Upraveno 22. listopad 2024 uživatelem Pe.Tr MJSytic ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. listopad 2024 Autor Odesláno 28. listopad 2024 tak geometrie hotová , lampy seštelované , klima doplněná chybějícími 222g ( náplň je 425g) pak návštěva v https://www.aautosluzbyjvs.cz/ resp u @ChouLu a @Vena garážmistr na kontrolu správného nastavení zadních parkáčů. Nastaveno relativně dobře ale senzory furt nesenzorují teď me ceka interier a stale čekám na dodání zadních bočních oken . jinak jezdí hezky , prijde mi ze hučí převodovka ale t4eba jsem si jen odvykl manuálu jo a furt mám tendenci při jízdě tam zařadit i šestku v práci říkali jestli si to mladej vůbec zaslouží Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.