pavelu96 Odesláno 19. září 2023 Odesláno 19. září 2023 Možná by nebylo od věci v mobilní verzi na hlavní stránce přidat do lišty ikon vedle ikonky domečku ikonku fóra (třeba dva kecající panďuláky ). Dostat se na fórum znamená 4 pohyby po displeji a pro někoho, kdo je tu poprvé to může být trabl... BubakGS a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 19. září 2023 Autor Odesláno 19. září 2023 (upraveno) 1) Souhlasím s Pavlem. Já na fórum lezu přes nepřečtené příspěvky a ty tam ikonku mají 2) objevil se nějaký zelený obdélník, kde je anglický text s mým nickem. Netuším co to je a proč v českém ďolíčku angliš? Upraveno 19. září 2023 uživatelem Medvěd ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 19. září 2023 Odesláno 19. září 2023 Mne se teda porad ukazuje ta stejna (rekl bych) . Jen jsem zaregistroval, ze prima adresa uz nevede na forum, ale prave na homepage. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. září 2023 Odesláno 19. září 2023 Vubec nevim o čem je tu řeč, ja vidim všechno stejně, tady puvodní a na mobilu asi taky, a ještě jaksi rozložený s přečuhujícím textem, když kliknu na články tak nějaký chaos v podobě pruhovaných řádků s přečuhujícím textem Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 19. září 2023 Odesláno 19. září 2023 (upraveno) Taky mi to na mobilu chvíli trvalo, než jsem přišel na co kliknout https://www.peugeot-club.com/ Když se jde přes tento odkaz, dostanu se sem. Na mobilu je nutné oddálit nebo posunout doprava, aby se zobrazilo menu a dál se proklikat na fórum. Upraveno 19. září 2023 uživatelem VojtouNerCZ pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 19. září 2023 Odesláno 19. září 2023 Já jsem zde na fóru z 99,9% na mobilu a nevidím rozdíl. Jen jsem viděl pět hvězdiček na které jsem kliknul. Citovat
ozzy56 Odesláno 19. září 2023 Odesláno 19. září 2023 před 1 hodinou, Medvěd napsal: proč v českém ďolíčku angliš? protože jsme pak ,,světoví'' , nedávno se mě jedna paní v nemocnici ptala, kde je příjem nemocných, tak jsem jí ukázal velký nápis se šipkou nad její hlavou-EMERGENCY, je to opravdu smutné, když NIKOHO v ČESKE nemocnici nenapadne umístnit tam i český nápis--my jsme bohužel takový národ, neustále lézt někomu do zádele, být papežštější než papež... OK406, miroska, regius a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. září 2023 Odesláno 19. září 2023 ja tam tedy vidim hlavni stranu na kterou jsem zvyklej minimalne nekolik mesicu a mozna snad i let kdyz pominu slozeni vedeni . mozna stoji tedy za zminku ze zmizel link na transparentni ucet ,ale ten uz tam neni taky dlouuuho . Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 19. září 2023 Odesláno 19. září 2023 A když klikneš na ikonku domečku potažmo baner klubu, kam tě to veme? Mě opět na stránky viz foto vejš. Citovat
Péťa Odesláno 19. září 2023 Odesláno 19. září 2023 před 3 hodinami, Medvěd napsal: objevil se nějaký zelený obdélník, kde je anglický text s mým nickem. Netuším co to je a proč v českém ďolíčku angliš? @Medvěd Už jsem to rozdýchal, tak odpovím asertivně Anglický text je tam, protože systém fóra je v angličtině a češtinu zde manuálně dávají admini, kterým to zabere hodně práce a nejsou schopni najít všechno. To prostě opravdu nejde. A proto zde vytvořili vlákno, kam se nedostatky v překladu mají v klidu hlásit a oni výraz počeští: dýzl, pavelu96 a MJSytic ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. září 2023 Odesláno 19. září 2023 Před hodinou, VojtouNerCZ napsal: A když klikneš na ikonku domečku potažmo baner klubu, kam tě to veme? Mě opět na stránky viz foto vejš. jj ale to preci neni nova hlavni strana , ta tam je opravdu dlouho viz muj predchozi koment Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. září 2023 Odesláno 19. září 2023 No ja taky žadnou novou hlavní stranu nevidim. Jedině že by tam v rámci nějakýho testování byla chvilku a Medvěd se zrovna trefil. Tohle rozsekne asi snad jedině @Weri 605 Citovat
Weri 605 Odesláno 19. září 2023 Odesláno 19. září 2023 trpělivost... pracuje se na tom.. design, přehlednost a nevím co ještě... a zřejmě šlo o zkušební kousek .. platforma nám sice nedovolí se úplně rozdovádět, ále i tak věříme, to bude určitě lepší než to bylo.. Citovat
Medvěd Odesláno 19. září 2023 Autor Odesláno 19. září 2023 (upraveno) Před hodinou, Pe.Tr napsal: jj ale to preci neni nova hlavni strana , ta tam je opravdu dlouho viz muj predchozi koment Když jsem ještě včera přes den v mobilu klikl na ikonu a nechal se přesměrovat na fórum, zobrazil se mi seznam sekcí a já následně zase klikl kamsi nahoru a nechal si zobrazit poslední nepřečtené příspěvky No a večer (možná v noci?) přišla změna a místo seznamu témat vyprávění o historii klubu + fotky vedení (následný druhý klik je identický a dělá to co dycky). Možná, že jiní to viděli takhle běžně , já ale ne a protože se mi to líbilo (a taky jsem někdy četl, že se pracuje na změně hlavní strany), tak jsem to pochválil Upraveno 19. září 2023 uživatelem Medvěd Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 19. září 2023 Odesláno 19. září 2023 Však se nic neděje, to se vyřeší. Já právě včera večer taky když jsem klikl na domeček, tak mě to hodilo na seznam s fórem Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. září 2023 Odesláno 19. září 2023 před 2 hodinami, Pepito napsal: @Pe.Tr já vidím změnu v Tvém nicku. Nick mám určitě původní Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 19. září 2023 Odesláno 19. září 2023 @Pe.Tr jj chybička. Měl jsem na mysli obrázek. Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. září 2023 Odesláno 19. září 2023 Jo novej obrázek, to bude i novej Santa Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.