Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Možná by nebylo od věci v mobilní verzi na hlavní stránce přidat do lišty ikon vedle ikonky domečku ikonku fóra (třeba dva kecající panďuláky 👥 ). Dostat se na fórum znamená 4 pohyby po displeji a pro někoho, kdo je tu poprvé to může být trabl... :myslim

Odesláno (upraveno)

1) Souhlasím s Pavlem. Já na fórum lezu přes nepřečtené příspěvky a ty tam ikonku mají

2) objevil se nějaký zelený obdélník, kde je anglický text s mým nickem. Netuším co to je a proč v českém ďolíčku angliš?

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Vubec nevim o čem je tu řeč, ja vidim všechno stejně, tady puvodní a na mobilu asi taky, a ještě jaksi rozložený s přečuhujícím textem, když kliknu na články tak nějaký chaos v podobě pruhovaných řádků s přečuhujícím textem

Odesláno
před 1 hodinou, Medvěd napsal:

proč v českém ďolíčku angliš?

protože jsme pak ,,světoví'' 🙈 :myslim,  nedávno se mě jedna paní v nemocnici ptala, kde je příjem nemocných, tak jsem jí ukázal velký nápis se šipkou nad její hlavou-EMERGENCY, je to opravdu smutné, když NIKOHO v ČESKE nemocnici nenapadne umístnit tam i český nápis--my jsme bohužel takový národ, neustále lézt někomu do zádele, být papežštější než papež...

Odesláno

ja tam tedy vidim hlavni stranu na kterou jsem zvyklej minimalne nekolik mesicu a mozna snad i let  kdyz pominu slozeni vedeni  . mozna stoji tedy za zminku ze zmizel link na transparentni ucet ,ale ten uz tam neni taky dlouuuho .

Odesláno
před 3 hodinami, Medvěd napsal:

objevil se nějaký zelený obdélník, kde je anglický text s mým nickem. Netuším co to je a proč v českém ďolíčku angliš?

@Medvěd Už jsem to rozdýchal, tak odpovím asertivně ;)

Anglický text je tam, protože systém fóra je v angličtině a češtinu zde manuálně dávají admini, kterým to zabere hodně práce a nejsou schopni najít všechno. To prostě opravdu nejde.

A proto zde vytvořili vlákno, kam se nedostatky v překladu mají v klidu hlásit a oni výraz počeští:

Odesláno
Před hodinou, VojtouNerCZ napsal:

A když klikneš na ikonku domečku potažmo baner klubu, kam tě to veme? Mě opět na stránky viz foto vejš. 

jj ale to preci neni nova hlavni strana , ta tam je opravdu dlouho viz muj predchozi koment

Odesláno

😃 trpělivost... pracuje se na tom.. design, přehlednost a nevím co ještě... a zřejmě šlo o zkušební kousek .. platforma nám sice nedovolí se úplně rozdovádět, ále i tak věříme, to bude určitě lepší než to bylo.. 😅

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Pe.Tr napsal:

jj ale to preci neni nova hlavni strana , ta tam je opravdu dlouho viz muj predchozi koment

Když jsem ještě včera přes den v mobilu klikl na ikonu a nechal se přesměrovat na fórum, zobrazil se mi seznam sekcí a já následně zase klikl kamsi nahoru a nechal si zobrazit poslední nepřečtené příspěvky

No a večer (možná v noci?) přišla změna a místo seznamu témat vyprávění o historii klubu + fotky vedení (následný druhý klik je identický a dělá to co dycky). 

Možná, že jiní to viděli takhle běžně , já ale ne a protože se mi to líbilo (a taky jsem někdy četl, že se pracuje na změně hlavní strany), tak jsem to pochválil 

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...