Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 5 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Tak přátelé, mrzí mě to, ale nemužeme jet, nemoc zvaná chřipka je nějak silnější. Radce se to vrátilo a mě je pořád ještě blbě . Tak snad příště. A já se tak těšil.

Jako Radim

Odesláno
před 5 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Tak přátelé, mrzí mě to, ale nemužeme jet, nemoc zvaná chřipka je nějak silnější. Radce se to vrátilo a mě je pořád ještě blbě . Tak snad příště. A já se tak těšil.

Já také jako Radim a medvěd 

Odesláno
před 6 hodinami, Pe.Tr napsal:

no nám se to taky zkomplikovalo ale počet dva dodržím a některé mile překvapím 😁 ( ne brachanec to nebude 😁 , tolik odvahy nemám 😁 )

To je kdo? Jsem za ty roky nezaznamenal.

Odesláno

@Radek Hurvajz Brzy se uzdravte!!

No a já jsem fakt doufala, že sněžit nebude a ono prd. Od rána chumelí. To místo dvou a půl hodiny pojedu minimálně tři a půl se staženýma půlkama 😄 

Odesláno

Tady svítí sluníčko.. 😅 ale přejedu kopec a sem si jistá, že bude vánice... na vybalování těch krámů z auta počasí jak ze zlýho sna... 😂

Odesláno (upraveno)
před 7 hodinami, Goldinka napsal:

@Radek Hurvajz Brzy se uzdravte!!

No a já jsem fakt doufala, že sněžit nebude a ono prd. Od rána chumelí. To místo dvou a půl hodiny pojedu minimálně tři a půl se staženýma půlkama 😄 

Jsem v Táboře a tady svítí sluníčko. Doufám, že to vydrží 

tabor.jpg

Upraveno uživatelem Péťa
Otočení obrázků
Odesláno

@Medvěd tak tady taky místy zasvítí sluníčko, ale sněží v různé intenzitě od rána. Od 16 hod je vydáno varování pro husté sněžení, což vychází tak plus mínus na můj odjezd 😄 

Odesláno

Jedu odevzdat zvíře, natankovat a vyrážím 🙂 U nás už začalo mrznout to, co nasněžilo a rozpustilo se, tak mi držte palce 😄  snad to tak nebude celou cestu... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...