Radek Hurvajz Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 No, taky kvuli tomu nebudu spát Taky mi to ťuklo ze jedna chybí Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 (upraveno) Ta poslední je "pro všechny a bez nároku" (pomàhat a chránit) kecám, nahánèt a kasírovat.... Jsou to jen peníze. A teď si představte, jak bude Vraník vypadat v novém kabátku. Upraveno 28. srpen 2023 uživatelem Zodiak Citovat
Weri 605 Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 před 4 hodinami, Medvěd napsal: utajovaná čtvrtá skupina? To je taková... jak to jen slušně popsat... tam sou prostě takoví, na který je i kkt málo, a nejsou hodni bejt ani prachem na mejch botách.. Dave_k, pavelu96, Radek Hurvajz a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Almanil Odesláno 28. srpen 2023 Odesláno 28. srpen 2023 Tohle vlákno se teda rozjelo přes víkend Měl bych technickou prosbu k usnadnění poskytování rad nováčkům. Bylo by možné zrychlit načítání nepřečtených příspěvků? Překvapilo mě, že tu je jen jeden člen pod 30 v tomto vlákně @2ReQ Jestli bude sraz tady někde na východě, tak to bude asi muset hecnout a zase se po delší době na sraze ukázat. pavelu96 a regius ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 28. srpen 2023 Odesláno 28. srpen 2023 No rozjelo bych ani neřekl Celkem 28 diskutujících, z toho 4 členové vedení a 4 moderátoři. Čekal bych větší zájem členů o budoucnost klubu. Ale to je zase to co už jsem psal... 306-Kubik-S16, Verýsek a Zodiak ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. srpen 2023 Odesláno 28. srpen 2023 protože na foru chybí, a už jsem na to několikrát upozorňoval , hlavní zvýrazněné default tlačítko s posledníma příspěvkama za 24 hodin... ted tu tohle vlakno sleduje ten kdo si takove tlačítko vytvořil )byl na něj zvyklý ) nebo ten kdo ma zajem o temata v komunikaci s Vedenim. Šalda ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 28. srpen 2023 Odesláno 28. srpen 2023 Já jsem si zvykl na tlačítko "nepřečtené příspěvky" a taky to jde Ale trvalo mi to radim.1008, Chip, Šalda a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Verýsek Odesláno 28. srpen 2023 Odesláno 28. srpen 2023 před 3 hodinami, pavelu96 napsal: Celkem 28 diskutujících, z toho 4 členové vedení a 4 moderátoři. Čekal bych větší zájem členů o budoucnost klubu. Alespoň je jasně vidět, kolika lidem na klubu záleží... = že hodně málo a to je velmi smutné... Zodiak ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 28. srpen 2023 Odesláno 28. srpen 2023 Inu dobrá - tak možná za mlčící většinu ale určitě za mě. Na klubu jsem již mnoho let, nejprve jako neřád pak řád. Na stránky klubu zavítám velmi rád takřka denně, nějak to už patří k večernímu koloritu práce na počítači - začínám nepřečteným obsahem. Vidím to zde jako komunitu lidí, které spojuje ať už láska k autům se lvem ve znaku nebo jen tak "pokec" v řízeném prostředí, kde se příspěvky nezobrazují náhodně a funguje i vyhledávání (což není všude samozřejmé). Mnohokráte mi zde bylo pomoženo a pokud mi to mé malé znalosti dovolí, tak i sám zkouším radit ostatním. Bohužel již dávno nejsem skupina do 30ti let (snad jen, že bych se rozpůlil, ale i tak by to zanedlouho nevyšlo a tak se budu "třetit" ) - takže zase další "starej". Nejsem srazovej tip, raději mám setkání na užší bázi. Na tom, aby to zde fungovalo mi záleží, ale sám nevím, jak to vymyslet. PS: V podstatě podobný problém řeším v našem místním společenství vlastníků (což je také v podstatě komunita lidí jen mající o něco jiný zájem), kde se nám rozpadá výbor a nejen mladým se nechce pro ostatní pracovat. Tak jestli to náhodou není celospolečenský jev Šalda, radim.1008, OK406 a 8 další ohodnotil 11 Citovat
Weri 605 Odesláno 29. srpen 2023 Odesláno 29. srpen 2023 (upraveno) Asi je.. zrovna včera si mě stežovala paní z výboru.. je jí 87 a nikdo to nechce převzít.. sama se kuli tomu naučila s mailem, pc a dotykáčem.., ale mladý se prej nechtěj učit nic.. nechtěj zodpovědnost za nic a vašeho se bojej, protože za ně všechno řešej rodiče.. Ale zase na druhou stranu.. mě samotnou by před těma 5ti lety ani ve snu nenapadlo, se cpát do vedení... na klubu sem byla aktivnější asi 3 roky... členem asi 2... Kdyby mě Štěpán neřek, nešla bych do toho sama dobrovolně.. ne kuli strachu, ale nevěděla sem, že "můžu".. píšu si další myšlenku: ta informovanost je tady mizerná.. Upraveno 29. srpen 2023 uživatelem Weri 605 Chip, OK406, RichVa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Zodiak Odesláno 29. srpen 2023 Odesláno 29. srpen 2023 (upraveno) Bohužel v tomto s vámi musím souhlasit. Táhne mi na šedesát, ale u mladé generace nevidím posun. Máme doma dva kusy, kluk 32, holka 22 a i kyž je furt lámu, že i zaplatím, nemá ani jeden řidičák. Prostě odmítají zodpovědnost. Bohužel, je to moje chyba. Mě naši řezali jak žito i prakrem (taky jsem byl pěkný kvítko), ale našim dětem jsem nikdy ani facku nedal. "V tom prablema....." Viz tento článek: https://www.kurzy.cz/zpravy/740008-proc-ubyva-mladych-ridicu-kdyz-jich-pritom-na-venkove-zije-stale-vice-mladych-lidi-ubylo-obecne/ Upraveno 29. srpen 2023 uživatelem pavelu96 nepiš další příspěvky - použij "Upravit" ozzy56 a OK406 ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 29. srpen 2023 Odesláno 29. srpen 2023 No jenže co chceš dělat když mi " v letech " (ku.va sem si nemyslel že někdy takové slovní spojení v souvislosti se svou osobou použiju). Si myslíme že jsme snažili udělali maximum proto aby to fungovalo. Máme rozum a vidíme že by to chtělo přepřahnout ve vedení i třeba částečně ale nikdo se ani nezajímá co by obnášelo být ve vedení to že by někdo sebral odvahu a napsal " Veno vystřídám Tě " to jsem opravdu nečekal ale myslel jsem si že tahle debata která se bezpochyby periodicky opakuje teda jako trochu rozhýbe zdejší stojaté vody. Jediným hmatatelným výsledkem této diskuze je @Zodiakovo příspěvek do kasy kterýžto nemá obdobu pokud si dobře pamatuju a i já se musím připojit s hlubokým úklonem a poděkováním za tak velkorysí dar. Bohužel musím konstatovat že jsem vcelku zklamán z průběhu této diskuze protože jsem si fakt myslel když se rozbíhala že se někam posuneme. A přiznám se že mě i trochu mrzí že se do diskuze zapojilo tak málo lidí . Citovat
Zodiak Odesláno 29. srpen 2023 Odesláno 29. srpen 2023 (upraveno) @Medvěd ty bys udělal to samý, jen pro to nemáš zrovna důvod. A vedení, opravdu víme o někom lepším? Ty holky to dělají dobře a z přesvědčení. My jen remcáme. Jen přihodit, je ode mne opravdu alibistické. Na vedení nemám koule. Před 34 lety jsem byl zástupcem velitele baterie, 70 vojáků..... Měl jsem iluze a hrozně rychle jsem vycouval. Zodpovědnost a trpělivost. To má třeba učitelka autoškoly. Ty neházej flintu do žita. Kritika se najde vždycky, stejně jako podpora. Upraveno 29. srpen 2023 uživatelem Zodiak Verýsek ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 29. srpen 2023 Odesláno 29. srpen 2023 (upraveno) před 7 hodinami, Zodiak napsal: řezali jak žito i prakrem ( trochu odbočím--myslím, že dneska už moc lidí neví o co jde, třeba na našem sídlišti všechny ,,klepáče'' dávno zlikvidovali a mladí koberce neklepou --(jinak jsem prakrem taky párkrát dostal) Upraveno 29. srpen 2023 uživatelem ozzy56 Zodiak a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 29. srpen 2023 Odesláno 29. srpen 2023 (upraveno) Zodiak -Asi Tě zklamu, ale pokud myslíš, že bych pustil desítku darem, tak fakt nepustil. K tomu, co píše Véna Ano, podobné diskuze o tom, jak se nikomu do vedení nechce, se tu někdy hlasitěji, někdy potichu vedou před každými volbami. Letos je to ale snad poprvé, co se toto téma otevřelo v období mezi volbama. Pozice ve vedení čehokoli (ať už klubu, nebo SVJ) smrdí hlavně odpovědností a spoustou práce, co vlastně nikdo neocení. Před lety jsem po smrti táty MUSEL dělat předsedu našeho (tehdy ještě) družstva nájemníků a dělal jsem to jen proto, že jsem byl de facto jenom stroj na podpisy a celou "práci" jsem delegoval na PetaVa z Peugeot-clubu. Po letech se mi z toho povedlo vyvléknout, PetaV byl novou předsedovou "odejit" a z družstva se postupem času stalo společenství vlastníků a v baráku se X let vůbec nic nedělo (za 5 let byla svolána jediná schůze, nedělaly se ani povinné revize - ale zase se neutrácelo), až se do vedení dostala Helča. Blbý je, že jí opravdu jde o to, aby věci v baráku začaly fungovat, ale JEDENÁCT!!! partají, kdy 5 by chtělo výtah a spodní partaje těm horním z principu nedají souhlas, páč oni výtah nepotřebujou a potřebovat nebudou, se spolu prostě není schopno (A HLAVNĚ OCHOTNO) na ničem dohodnout. Takže ano, rozumím tomu, že se nikdo do vedení nežene, přesto ale věřím tomu, že se to těsně před volbama zase zlomí. Upraveno 29. srpen 2023 uživatelem Medvěd Almanil ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 29. srpen 2023 Odesláno 29. srpen 2023 (upraveno) @Medvěd chápu, právě proto nikdy nebudu bydlet v paneláku. Už jsem v Hradci Králové postavil na zelené louce dva baráky. Dělám zadáčo Stěžírkám ISP (Internet Service Provider), stejně jako v baráku předchozím ve Třebši. Ale nevzdám to. Mám sice umělé koleno, ale dost elánu i na ten barák třetí. A stejně tak dobře posloužím tomuto fóru. Upraveno 29. srpen 2023 uživatelem Zodiak OK406, Almanil a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Verýsek Odesláno 29. srpen 2023 Odesláno 29. srpen 2023 před 1 hodinou, Medvěd napsal: Takže ano, rozumím tomu, že se nikdo do vedení nežene, přesto ale věřím tomu, že se to těsně před volbama zase zlomí. Možná zlomí,ale možná taky ne... Někteří z vás třeba doufají, že si to nynější vedení rozmyslí a půjde do dalších voleb...,ale 3 z nás do vedení znovu určitě nepůjdou... Takže pokud se tu nikdo z vás neobětuje pro klub , stejně jako my nebo vedení před námi...tak mám pro všechny špatnou zprávu... Klub/fórum končí... peníze se vrátí a konec... A to fakt opravdu fakt chcete? Tohle je vážná věc lidi. Citovat
Zodiak Odesláno 29. srpen 2023 Odesláno 29. srpen 2023 (upraveno) Já to nechci. Ale opravdu nikomu velet nebudu. Stačí dva smradi a manželka. I tak už je to na knop. Plus 4 kočky, čuba a 434 radiomodemů...... To je jen pro odlehčení situace. Určitě se najde opravdový srdcař, který to zvládne. Můžeme aspoň hecovat. Upraveno 29. srpen 2023 uživatelem Zodiak Citovat
Medvěd Odesláno 29. srpen 2023 Odesláno 29. srpen 2023 Za mě řeknu jen to, že 2x do stejně řeky nevstoupíš Mimoto za těch spoustu let, co už ve vedení nejsem uteklo mnoho vody a vše se změnilo tak, že nejen nemám nápady, které by mou kandidaturou klub někam posunuly, ale současně si i uvědomuju, že s mými znalostmi prostě nemám co nabídnout. Takže se sice vyjadřuju k tématu, ale tím i končím Ono se to do voleb nějak srovná Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Schreek Odesláno 30. srpen 2023 Odesláno 30. srpen 2023 V 22. 8. 2023 at 7:41, Verýsek napsal: Nejen v mínusu,ale už bychom neexistovali... vzhledem k tomu kolik toho za rok musíme zaplatit... Takže by si tu měli všichni uvědomit, že nebýt Peugeotu ČR a jejich peněz za reklamy už bychom se rozpadli... A je i velmi smutné, že nás platících je tak málo a stále nás ubývá,ale já se vlastně ani nedivím... Milý @Verýseku, hrozně nesnáším, když někdo veřejně lže, ikdyž Tvém případě si nejspíš jen cucáš čísla z prstu. Dal jsem si tu práci a jelikož do toho stále ještě trochu vidím tak na stávající provoz fora a klubu takového nám furt stačí 163 členů a to se tu bavíme o tom, že server a všechny služby kolem něj máme zajištěny na profesionální úrovni, protože si to v aktuálním finančním rozpoložení můžeme dovolit. Všechny náklady kolem provozu fóra se dají seškrtat na minimum a jet dál. Tím nechci znehodnocovat spolupráci s Peugeotem, té si opravdu vážím a byla to od Tebe dobrá práce, jen chci říct a hlavně upozornit na to, že být ve vedení není jen o tom shánět peníze a hromadit je na účtu. Dalším Tvým omylem je věta o vracení peněz a zavírání fóra, tímhle tu vyhrožovat je už opravdu zoufalé. Vy jako vedení musíte mít komu to předat, protože pokud se tak nestane, zůstáváte stále vedením a jediná možnost jak to tu ukončit je vypořádat majetek klubu a každému členu poslat jeho díl majetku Za mne bohužel musím říct, že sic s klubem kdykoliv rád pomůžu jak to bylo i do teďka, ale na práci ve vedení už mi zkrátka nezbývá čas, abych to mohl dělat nějak efektivně. Takže ve volbách mne bohužel nejspíš neuvidíte, ale nebojte se toho, zkazit se tam toho mnoho nedá a nové myšlenky tenhle klub opravdu potřebuje. Kdo je schopen si najít půl dne za týden, aby se tomu opravdu věnoval, tak na to má a bohatě to stačí, všichni budete mít podporu minulých vedení, podporu členů a ta pomůže zvládnout vše potřebné a za rok bude z každého profesionální předseda klubu Péťa, Pe.Tr, Vena garážmistr a 9 další ohodnotil 12 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.