SNORLAX Odesláno 27. červenec 2023 Odesláno 27. červenec 2023 (upraveno) Zdravim, Ma nekdo predstavu kde za rozumne penize sehnat celni sklo na 807, r.v. 2003? (VF3EB3FZC13021978) Nejaky "taky clovek" mel potrebu to moje rozbit - za bileho dne, na parkovisti u obchodaku Auto samozrejme na skla nepojistene a co jsem se dival, sklo nove stoji docela ranec.. Jo, a pokud mozno v Praze. Upraveno 27. červenec 2023 uživatelem SNORLAX Přidání fotografií Citovat
Medvěd Odesláno 27. červenec 2023 Odesláno 27. červenec 2023 Když to není připojištěné tak asi popátrat po vrakovištích Citovat
oddie Odesláno 27. červenec 2023 Odesláno 27. červenec 2023 Za kolik máš nabídky? Taky jsem se divil, kolik stojí... Levně leda z vraku. Citovat
HonzaC2 Odesláno 27. červenec 2023 Odesláno 27. červenec 2023 Tady jsem nasel inzerat z vraku, ale cena tam neni. Ale asi by sis musel nejak tady na severni morave domluvit vymenu. https://auto.bazos.cz/inzerat/170885636/citroen-c8-hdi-na-nd.php Citovat
oddie Odesláno 27. červenec 2023 Odesláno 27. červenec 2023 Pokud je z Prahy, jezdit kvůli tomu na severní Moravu nedává žádný smysl, když jsou vraky na každém rohu. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 27. červenec 2023 Odesláno 27. červenec 2023 Tak jako neorigo nový sklo se senzorama seženeš za 5-6k, to tak hrozný není Citovat
Vena garážmistr Odesláno 27. červenec 2023 Odesláno 27. červenec 2023 No určitě bych neriskoval sklo z vraku. Za 1 nemáš jistotu že se podaří vyříznout tak aby ho při řezání nenaštípli a hlavně očistit z toho lepidlo bude pakárna a zase dost velké riziko aby jsi sklo nepoškodil. Další věc je že když ho nalepíš tak se může klidně stát že to sklo bez příčiny praskne. Leda bys to sklo takhle vyměnil a okamžitě skla připojistil pro příště. Ale stejně je v tom připojištění nějaká výluka na časové období od začátku pojištění k prvnímu plnění. Spíš bych šel cestou autoskloservisu když narovinu řekneš že to budeš platit sám bez pojišťovny tak něco vymyslí. A šel bych klidně do druhovýroby ale nový. ozzy56 a Almanil ohodnotil 2 Citovat
SNORLAX Odesláno 27. červenec 2023 Autor Odesláno 27. červenec 2023 před 2 hodinami, oddie napsal: Za kolik máš nabídky? Taky jsem se divil, kolik stojí... Levně leda z vraku. Nemam zadne nabidky, stalo se to, resp. zjistil jsem to, vcera vecer, kdyz jsme chtel jet z prace domu. Pak posezeni na PCR a dnes opet v praci. Jen v rychlosti jsme se podival na Internet, a ty ceny mi to ukazovalo 8-12k Citovat
oddie Odesláno 27. červenec 2023 Odesláno 27. červenec 2023 To mi teda přijde jako dost dobrá cena. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 27. červenec 2023 Odesláno 27. červenec 2023 my asi 14 dni zpet na ovci III origo za 7000 kc obycejne takze nejaka cina na 807 atermika se senzorem dobra cena Citovat
Ferry Odesláno 27. červenec 2023 Odesláno 27. červenec 2023 tady https://www.autobaterie-autodoplnky.cz/p/4861/celni-sklo-peugeot-807c8-rv-02-sungatesenzorvinenkap-autosklo jsou asi nejlevnejsi v pze a s montazi to maj za 13138,- Je to pokovene atermicke sklo se senzorem, to se novy levneji nesezene jirka307 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
MP Odesláno 27. červenec 2023 Odesláno 27. červenec 2023 Mě měnili sklo v Autosklo K+M v květnu tady u nás. Pokovený atermický se senzorama a cenovka byla cca 10 500,- Kč ( někde tady bych našel doma fakturu ) . Bylo to na pojišťovnu , která vyčíslila škodu na 15 500 Kč, nechal jsem si to zaplatit rozpočtem , a pět tisíc bylo doma. Jo a na poprvé se to nepovedlo...večer jsem vyzvedl auto a ráno bylo sklo prasklý . Takže reklamace a znovu. Teď už je to cajk ... a proč to píšu? Protože fakt stačí malej ťukaneček a praskne to ... a pokud budeš někde něco vyndávat z jiný káry a znova lepit je ta pravděpodobnost že se to nepovede vysoká bych řekl . Takže fakt rovnou nový. Vena garážmistr a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Mejla. Odesláno 28. červenec 2023 Odesláno 28. červenec 2023 (upraveno) Minulý týden 14 400 s výměnou..... Upraveno 28. červenec 2023 uživatelem Mejla. Citovat
SNORLAX Odesláno 28. červenec 2023 Autor Odesláno 28. červenec 2023 Lidi, diky moc. No, rozhodne se do niceho nebudu poustet sam - ani demontaz, ani ani se mi moc nechce do nejakeho pouziteho (sklo neni vyfuk, "kus zeleza"), takze bud nove, nebo to dopadne tak, ze se uz bohuzel resit nebude, protoze i sviti kontrolka motoru a nikdo nevi co s tim.. A dat ted 15 za sklo a na jare neprojit technickou kvuli te zavade "ANTIPOLLUTION FAULT", ... Citovat
SNORLAX Odesláno 3. srpen 2023 Autor Odesláno 3. srpen 2023 Tak je rozhodnuto, sklo uz se menit nebude, 13 000 je fakt hodne a s nejistym vysledkem. Na aute trvale sviti kontrolka motoru se zavadou ANTIPOLLUTION FAULT a servisu (samozrejme ze ne autorizak, tak chteji skoro 6000 jen zaa to, ze tam clovek prijede) nevi cim to je.. Citovat
Ferry Odesláno 3. srpen 2023 Odesláno 3. srpen 2023 zkus se domluvit s @ChouLu , aby ti to pichnul na diag. Treba to s tim antipollutionem nebude tak horky. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 3. srpen 2023 Odesláno 3. srpen 2023 (upraveno) Hele co si budem, na pojištění nefotíš sklo do detailu a zatím se mi nestalo, že by prasklina šla nějak na fotce vidět... Je to prasárna, ale pojišťovna když může tak s tebou hned taky vyjebe. Pojistit, počkat půl roku a nahlásit škodu. Upraveno 3. srpen 2023 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
SNORLAX Odesláno 25. srpen 2023 Autor Odesláno 25. srpen 2023 Tak je rozhodnuto - opravovat se nebude. Nechce nekdo koupit, treba na dily? Mimo to sklo sviti kontrolka motoru (a na displayi ANTIPOLLUTION FAULT), ale jinak se auto chova normalne, nic neklepe, necuka, nekouri, nevydava zadne zvuky, nic.. Technicka konci na jare, zkraje dubna. Kosmetika uvnitr i zvenci. Citovat
Péťa Odesláno 25. srpen 2023 Odesláno 25. srpen 2023 Ahoj, někdy je takové rozhodnutí nejlepší. Doporučuji napsat inzerát zde, ale nejdřív si rozhodně přečti pravidla pro inzerci pavelu96 a brixtr ohodnotil 2 Citovat
SNORLAX Odesláno 25. srpen 2023 Autor Odesláno 25. srpen 2023 (upraveno) Provedu, diky. Upraveno 25. srpen 2023 uživatelem Radek Hurvajz Necituj těsně předcházející příspěvky!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.