Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravim, 

Ma nekdo predstavu kde za rozumne penize sehnat celni sklo na 807, r.v. 2003? (VF3EB3FZC13021978)

Nejaky "taky clovek" mel potrebu to moje rozbit - za bileho dne, na parkovisti u obchodaku 😮 Auto samozrejme na skla nepojistene 😕 a co jsem se dival, sklo nove stoji docela ranec..

Jo, a pokud mozno v Praze.

20230726_202251.jpg

20230726_202157.jpg

Upraveno uživatelem SNORLAX
Přidání fotografií
Odesláno

No určitě bych neriskoval sklo z vraku. Za 1 nemáš jistotu že se podaří vyříznout tak aby ho při řezání nenaštípli a hlavně očistit z toho lepidlo  bude pakárna a zase dost velké riziko aby jsi sklo nepoškodil. Další věc je že když ho nalepíš tak se může klidně stát že to sklo bez příčiny praskne. Leda bys to sklo takhle vyměnil a okamžitě skla připojistil pro příště. Ale stejně je v tom připojištění nějaká výluka na časové období od začátku pojištění k prvnímu plnění. Spíš bych šel cestou autoskloservisu když narovinu řekneš že to budeš platit sám bez pojišťovny tak něco vymyslí. A šel bych klidně do druhovýroby ale nový.

Odesláno
před 2 hodinami, oddie napsal:

Za kolik máš nabídky? Taky jsem se divil, kolik stojí... Levně leda z vraku.

Nemam zadne nabidky, stalo se to, resp. zjistil jsem to, vcera vecer, kdyz jsme chtel jet z prace domu. Pak posezeni na PCR a dnes opet v praci. Jen v rychlosti jsme se podival na Internet, a ty ceny mi to ukazovalo 8-12k 😮

Odesláno

Mě měnili sklo v Autosklo K+M v květnu tady u nás. Pokovený atermický se senzorama a cenovka byla cca 10 500,- Kč ( někde tady bych našel doma fakturu ) . Bylo to na pojišťovnu , která vyčíslila škodu na 15 500 Kč, nechal jsem si to zaplatit rozpočtem , a pět tisíc bylo doma. 

Jo a na poprvé se to nepovedlo...večer jsem vyzvedl auto a ráno bylo sklo prasklý . Takže reklamace a znovu. Teď už je to cajk ... a proč to píšu? Protože fakt stačí malej ťukaneček a praskne to ... a pokud budeš někde něco vyndávat z jiný káry a znova lepit je ta pravděpodobnost že se to nepovede vysoká bych řekl . Takže fakt rovnou nový.

Odesláno

Lidi, diky moc. No, rozhodne se do niceho nebudu poustet sam - ani demontaz, ani ani se mi moc nechce do nejakeho pouziteho (sklo neni vyfuk, "kus zeleza"), takze bud nove, nebo to dopadne tak, ze se uz bohuzel resit nebude, protoze i sviti kontrolka motoru a nikdo nevi co s tim.. 

A dat ted 15 za sklo a na jare neprojit technickou kvuli te zavade "ANTIPOLLUTION FAULT", ...

Odesláno

Tak je rozhodnuto, sklo uz se menit nebude, 13 000 je fakt hodne a s nejistym vysledkem.

Na aute trvale sviti kontrolka motoru se zavadou ANTIPOLLUTION FAULT a servisu (samozrejme ze ne autorizak, tak chteji skoro 6000 jen zaa to, ze tam clovek prijede) nevi cim to je.. 

Odesláno (upraveno)

Hele co si budem, na pojištění nefotíš sklo do detailu a zatím se mi nestalo, že by prasklina šla nějak na fotce vidět... Je to prasárna, ale pojišťovna když může tak s tebou hned taky vyjebe. Pojistit, počkat půl roku a nahlásit škodu. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Tak je rozhodnuto - opravovat se nebude.

Nechce nekdo koupit, treba na dily? 

Mimo to sklo sviti kontrolka motoru (a na displayi ANTIPOLLUTION FAULT), ale jinak se auto chova normalne, nic neklepe, necuka, nekouri, nevydava zadne zvuky, nic..

Technicka konci na jare, zkraje dubna.

Kosmetika uvnitr i zvenci.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...