Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Spolehlivá dodávka L2H2 do 1 milionu včetně DPH

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Výhledově přemýšlím o zahájení jednání o obměně stávajícího Transita za nový stroj - přeci jen rok 2013 a 200 tkm na hrbu může znamenat do budoucna vysoké servisní nároky.

Poradí mi tu někdo rozumnou (ne*eroucí se) dodávku typu Boxer, Ducato, Transit, Master, Movano velikosti L2H2 v třímístné verzi, výkon 100 - 120 kW, čistě nafta ideálně bez AdBlue s automatickou klimou, couvací kamerou a podlahou krytou dřevotřískou s protiskluzem?

Cenovka cca 1 000 000 Kč včetně DPH

P. S.

Momentálně mi jde hlavně o nástřel nějaké spolehlivé mozorizace, v těch nových ekomotorech se moc neorientuju

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

O. K 

Potom tedy parametr "bez AdBlue" padá

Jsem psal, že těm novým ekomotorům nehovím

U Citroenů je v nabídce skladem X Jumperů s motory 2,2 BHDI 140 nebo 165 koní (103 nebo 120 kW), ale mám pocit, že když před časem kamarád hledal něco podobnýho pro přestavbu na obytku, tak mi tenhle motor byl rozmluven. Je to ten průšvihovej motor nebo je v pohodě?

Odesláno

Boxer/Jumper/Movano/Ducato je porad totez, 2.2 motor, zadna novinka. Ale za mega s dani ho nekoupis ani v plechu, natoz s oblozenim. Motor je sice vcelku spolehlivy, ale dosti staromilsky - turbo dira, citlivy na praci s plynem... 

Fordi 2.0 Ecoblue taky neni zadna novinka na trhu a mam pocit, ze na nej taky neni nic extra slyset, ale zase, za mega to ve 100kw nekoupis

Odesláno (upraveno)

-podlahu ti dnes dodělá spousta firem 

- automatická klima ti prodraží auto o fest , u tohoto vozu bych řekl že manuální v klidu poslouží stejně.

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno (upraveno)

vem tu elektriku třeba v Boxeru co se už myslím prodává a pak můžeš referovat co a jak v elektro autě :papa, možná změníš názor a budeš z něj nadšený..., jinak těch Blue motorů se neboj, dyť jich jezdí mraky :), počítám, že to bereš pro školu jako firemní, tam bych se té elektriky fakt nebál

edit: tu podlahu si zaškrtneš v konfigurátoru (je tam toho více)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Tak co se týče elektriky, záleží jak dlouhé trasy a jak často jezdí, případně jak moc musí být auto v "pohotovosti" :) Pokud jezdí krátké trasy a auto jinak stojí na dvorku, má určitě smysl koupit elektriku, škola by si stopro i šplhla u ekospolků :P

EDIT: Beru zpět, našel jsem si ceník pro e-Boxer :D To by škola asi fakt nepřekousla :D 

Upraveno uživatelem Rikic339
Odesláno

Já bych místo Jumpera šel do Ducata, ten novej 2.2MJT3 určitě nebude horší než 2.2 v Citröenu a ten novej interiér je o parník jinde. Jestli se to ale vleze do ceny nevím. 

Jinak bych mrknul i na Mastera.

Odesláno

JJ ale asi jen do nějakého roku. Nejsem si jist jestli od dob co je Opel součástí Stelantis nebo jak se ten spolek jmenuje jestli je jim dovoleno bratříčkovat se i mimo rodinu. AHA tak kluci byli rychlejší.  Jinak jako milion vč, daně na takhle velké auto s takovou výbavou někde budeš muset slevit si myslím. 

Odesláno (upraveno)

Kup Boxer (Jumper, Ducato) z roku 2013 s 200 t. km na hrbu. Mám dost zkušeností s tím, jak se sypou nynější auta a ty zbytečnosti, co jsou v nich. Takže tuto radu myslím vážně.

Na takto starém autě je třeba udělat altík, startér, ventilátor topení a případně spojku a lana ruční brzdy. Což v součtu je daleko levnější, než koupě nového auta.

"2013 s 200" jsem zkopíroval z prvního dotazu, ber to obrazně.

Pokud to chceš pro firmu, s neomezeným rozpočtem, tak to by byla jiná, ale i tak servisní náklady jsou násobně jinde u nového - drahý autorizovaný servis kvůli záruce.

Anebo si nechej Tranzita - obvykle prodávám auta, až si o to samo auto řekne - tzn. mě začne nevýslovně s..t

PS: myslel jsem, že to chceš soukromě.

Pro firmu kup Boxera.

Upraveno uživatelem P607Olda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...