pavelu96 Odesláno 11. leden 2023 Odesláno 11. leden 2023 https://www.autozive.cz/velmi-casty-zlozvyk-nici-prevodovku/ Vozíte pravou ruku na řadičce, máte jí předpisově na volantu nebo ve svém (cizím u spolujezdce / spolujezdkyně) klíně? Citovat
Péťa Odesláno 11. leden 2023 Odesláno 11. leden 2023 Já ji mám na loketce. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 11. leden 2023 Odesláno 11. leden 2023 Ve služební fóbii bez loketky převážně na stehně (mém, jezdím sám ) nebo na zavěšena na volantu. U služebního yetiho a mých domácích pažoutů hlavně na loketce nebo zavěšena na volantu. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 11. leden 2023 Odesláno 11. leden 2023 Na loketku jsem s iv picassu nezvykl, takze ruka je vsude mozne, nejcasteji na volanku nebo v kline... na radicce jen v pripade razeni. dýzl ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 11. leden 2023 Odesláno 11. leden 2023 píšou, že je to velmi častý zlozvyk, ale já nikoho takového neznám , já mám ruku na loketce..., podle mě to ničení převodovky je hovadina, pokud s tou šaltpákou nějak nekvedlá a má ji tam jen položenou, s těmahle přiblblýma článkama se v poslední době roztrhl pytel dýzl a Pepito ohodnotil 2 Citovat
dýzl Odesláno 11. leden 2023 Odesláno 11. leden 2023 No jo na autozive a jim podobné , např autozine, nemá cenu ani klikat! Články odborníků na vše možné co ničemupořádně nerozumí a nebýt internetu, tak by si asi nevydělali ani korunu!! Pepito a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 11. leden 2023 Odesláno 11. leden 2023 nejradši mám ty 30 leté testovací jezdce--testuje RODINNE auto, chválí ho, že je perfektně odpružené, přesně jak má rodinné auto být, ale pak řekne, že se v zatáčce při dynamické jízdě hodně naklání , kde se tihle ,,odborníci'' pořád berou ?? Pepito, dýzl, Charlie 1 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
pavelu96 Odesláno 11. leden 2023 Autor Odesláno 11. leden 2023 V 5008 mám automat a pohodlnou loketku, takže na loketce a na svém koleni. V 308 jsem se párkrát přistihl, že mi ta ruka na řadičce zůstává v rozmezí 3 - 5 a při 6 jí automaticky položím na koleno. Nejvíc jak chuj si připadám, když sednu z5 do 5008 a ruka mi v tom samém rozmezí šmatá po páce automatu Dcera (čerstvé papíry) nechápe, jak můžu řídit jen jednou rukou - sama má problém pustit pravačkou volant při řazení Kolega z Ukrajiny když sedne do auta, tak pravá ruka mu padne na horní věnec volantu a levý lokýtek zabodne do bočního okýnka a při řazení ručkuje jak šimpanz po trubce Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 12. leden 2023 Odesláno 12. leden 2023 Dnes ráno jsem se na sebe zaměřil a vím to přesně. Pravý loket mám na loketní opěrce a dlaň na (svém) stehně. Až pojedu firemní oktávkou bez loketky, tak zjistím, jak to automaticky dělám tam Citovat
Medvěd Odesláno 12. leden 2023 Odesláno 12. leden 2023 V autě se za ty roky co jezdím chovám tak podvědomě, že si vůbec nejsem schopen vybavit kde mám při jízdě pravačku (předpokládám, že někde od pravého ramene dolů, ale jestli převážně na volantu nebo na sedačce spolujezdce, to fakt netuším. Určitě ale ne na loketce, tu nějak neumím používat a třeba v Transitu nebo Doblu mám područky úplně přiklopené k opěradlu sedadla) Citovat
MJSytic Odesláno 12. leden 2023 Odesláno 12. leden 2023 Pravou mám na volantu a řídím. V levé, protože je blíže okénku, držím zlatý IPhone PRO a telefonuji. To jen pro jistotu, kdyby si někdo nevšimnul Apple samolepky JendaB, Pepito, Rikic339 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Almanil Odesláno 12. leden 2023 Odesláno 12. leden 2023 Já jsem jeden z těch, kteří si odkládají ruku na šaltr páku s loktem na loketce. Není to úplně pravidlo a někdy zase řídím předpisově a mám obě ruce na volantu. Už jsem to slyšel o opotřebování převodovky, ale upřímně si nemyslím, že bych vyvíjel takovou sílu, aby to bylo nějak poznat. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 12. leden 2023 Odesláno 12. leden 2023 Běžně levá na loketce a hodně volná dlaň při 2,4,6 na páce... na 1,3,5 pohodlně nedošáhnu, tak mi tam pak ruka tak jako visí... ale divně.. na jedničce mi visí tři prsty, na trojce 2 a na pětce nechávám prostředníček.. samozřejmě netelefonuju s pravým ramenem.. levou piju, řídím, jím, dávám blinkry a co je zrovna potřeba no a když levá ruka nestíhá, pomáhá jí levá noha... zavřít by mě měli... Jinak převodovku to "ničí", když ten kvalt někdo pevně drží (rve).. pokud dá řadící páce prostor (třeba, když se ubere nebo přidá plyn, tak se páka lehce pohne) nic se neděje... ozzy56 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 12. leden 2023 Odesláno 12. leden 2023 Před hodinou, Almanil napsal: Já jsem jeden z těch, kteří si odkládají ruku na šaltr páku s loktem na loketce. Není to úplně pravidlo a někdy zase řídím předpisově a mám obě ruce na volantu. Už jsem to slyšel o opotřebování převodovky, ale upřímně si nemyslím, že bych vyvíjel takovou sílu, aby to bylo nějak poznat. Mám to stejně. dýzl ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 12. leden 2023 Odesláno 12. leden 2023 Tak dnes jsem si dával pozor , ruku položenou na noze, tedy v Picassu (XP). Přesto že jsou područky, tak jsem si na to zatím nezvykl. V C5 mám ruku běžně na řadičce nebo volantu , no nyní díky tomu že zatím rehabilituji a paže trochu bolí je pohodlnější řadička (měl jsem utržený biceps.) Citovat
radim.1008 Odesláno 12. leden 2023 Odesláno 12. leden 2023 (upraveno) V 5008 pravý loket opřený na loketce, ruka na spodní polovině volantu. Se 306kou jsem jel naposledy víc jak před měsícem,ale vzpomínám si, že pravá ruka leží většinou v klíně. Upraveno 12. leden 2023 uživatelem radim.1008 Citovat
mmartinkovic Odesláno 27. leden 2023 Odesláno 27. leden 2023 Myslim ze v novsich autach s automatom je "ničenie" prevodoveho ustrojenstva s rukou na pake úplne v pase. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.