Medvěd Odesláno 8. říjen 2022 Odesláno 8. říjen 2022 (upraveno) Tak jsem se včera dozvěděl, že jsem prohrál několikaletý boj s jednou paní inženýrkou a Doblu, které jsem si na škole vybrečel (a nebylo to vůbec snadný) hrozí reklamní polepy - lépe řečeno mi prostě bylo oznámeno, že polep auta prošel akademickým senátem a byl schválen. O. K. - jsem zaměstnanec, nic moc s tím nenadělám, ale - páč je paní inženýrka nesmírně kreativní, mám obavu, že u reklamky objedná i polep přes zadní sklo, což bych velice nerad (jsem totiž kupodivu zvyklý ho při jízdě používat) Netuší někdo, zda je v zákoně nějaký § o tom, že zadní sklo MUSÍ zůstat bez reklamního polepu? Zatmavená okna máme, ale ta jsou stále průhledná Kdysi měl kamarád problém na STK právě kvůli tomu, že měl přes zadní okno reklamu, ale netuším, jestli se něco nezměnilo (je to fakt mnoho let zpět, ještě nebyl Pavel na světě) a já bych měl rád pro jednání s paní navrhovatelkou nějaký podklady Děkuju za případné rozumné reakce Upraveno 8. říjen 2022 uživatelem Medvěd
ozzy56 Odesláno 8. říjen 2022 Odesláno 8. říjen 2022 myslím, že od doby, kdy musí mít auta obě venkovní zpětná zrcátka, může být sklo zadních dveří zakryto čímkoliv--reklama, plech místo skla atd., jinak auta na cestách to tak mají, takže na 99% to tak bude Péťa a Milan+ ohodnotil 2
VojtouNerCZ Odesláno 8. říjen 2022 Odesláno 8. říjen 2022 Reklama přes zadní okno bejvá hlavně většinou z vnitřku auto "prokouknutelná". Péťa ohodnotil 1
machulda Odesláno 8. říjen 2022 Odesláno 8. říjen 2022 Narazil jsem na toto https://www.testyojetin.cz/poradna/samolepka-na-zadnim-okne-na-stk-muzete-mit-problemy Medvěd a Pepito ohodnotil 2
MotoMoto Odesláno 8. říjen 2022 Odesláno 8. říjen 2022 Já mít takového zaměstnance co by se mi do toho snažil mluvit tak už nebude zaměstnanec. Rikic339, David 106s16, Vena garážmistr a 1 další ohodnotil 3 1
Milan+ Odesláno 8. říjen 2022 Odesláno 8. říjen 2022 Na služební koktě to máme také,je to dírkovaného formátu a normálně je přes to v zrcátku vidět. Běžně to prošlo tk.
Radek Hurvajz Odesláno 8. říjen 2022 Odesláno 8. říjen 2022 (upraveno) U reklamy přes zadní okno se používají perforované folie, je to i zminěno v článku, sam jsem ji na vyjezdovým autě měl a nebyl s tím žádný problem, vidět přes to bylo. Citovat Jiným případem by však mohly být perforované a schválené reklamní fólie, přes které je zevnitř vozidla bez problémů vidět. ÁÁ, Milan byl rychlejší Upraveno 8. říjen 2022 uživatelem Radek Hurvajz
Milan+ Odesláno 8. říjen 2022 Odesláno 8. říjen 2022 před 3 minutami, MotoMoto napsal: Já mít takového zaměstnance co by se mi do toho snažil mluvit tak už nebude zaměstnanec. Zaměstnavatel není vždy nejchytřejší,bez schopných lidí ta firma pak také nefunguje.
Medvěd Odesláno 8. říjen 2022 Autor Odesláno 8. říjen 2022 (upraveno) před 39 minutami, MotoMoto napsal: Já mít takového zaměstnance co by se mi do toho snažil mluvit tak už nebude zaměstnanec. No co dodat - čekal jsem, že někdo něco podobného vytáhne Jen dodám, že se svými nadřízenými nemám žádný problém a auto mě stálo skoro čtyři roky přesvědčování, než se koupilo (a i to povinné výběrko jsem kompletně zajišťoval tak, aby ho oddělení veřejných zakázek schválilo a mělo s tím minimum práce). Trošku problém je s paní inženýrkou, která NENÍ mou nadřízenou a byť jsem jí několikrát přesvědčoval o nesmyslnosti polepů, tak si našla cestu a já se holt podřídím - jen hledám způsob jak docílit toho, aby ten cirkus byl pokud možno z pohledu řidiče co nejbezpečnější, s čímž podle mě zalepené zadní okno moc nekoresponduje P.S. Komunikace s vedením se vždycky odehrává na nějaké oboustranně akceptovatelné bázi a už když jsem nastupoval, bylo mi vedoucím, kvestorkou i rektorem řečeno, že mám v rámci své práce přicházet i s návrhy jak a co zlepšit, že oni do toho až tak nevidí Upraveno 8. říjen 2022 uživatelem Medvěd
MotoMoto Odesláno 8. říjen 2022 Odesláno 8. říjen 2022 Až ti tam někdo naloží bednu přes kterou neuvidíš tak se také budeš bouřit? Rikic339 ohodnotil 1
Havlicek.Lukas Odesláno 8. říjen 2022 Odesláno 8. říjen 2022 se zalepenym zadnim oknem asi neuspejes - dodavky taky nemaji zadni okna a nejsou o nic nebezpecnejsi nez osobaky Rikic339 a MotoMoto ohodnotil 2
Pe.Tr Odesláno 8. říjen 2022 Odesláno 8. říjen 2022 dneska naopak reklamy max pouze na skla, na zbytek auta se moc nedavaji pak to snizuje hodnotu vozu pri prodeji a treba kdyz je auto leasingovky (operak) tak automaticky na konci platis +10k
Medvěd Odesláno 8. říjen 2022 Autor Odesláno 8. říjen 2022 před 8 minutami, MotoMoto napsal: Až ti tam někdo naloží bednu přes kterou neuvidíš tak se také budeš bouřit? Pro tu bych jel Transitem
Péťa Odesláno 8. říjen 2022 Odesláno 8. říjen 2022 Skrz ty polepy je opravdu zevnitř vidět. Jestli to je jediný důvod, proč Ti polep vadí, tak bych to nechal být a nedělal si zbytečně zle.
Medvěd Odesláno 8. říjen 2022 Autor Odesláno 8. říjen 2022 (upraveno) Péťa - moc si to neumím představit. Zatmavený okna jsou cajk, ale koukat skrz různě barevný a tudíž prodyšný materiál si neumím představit. MotoMoto - je něco jiného vézt vysokou paletu 1x za uherák (kdyby byl Transit nepoužitelný) a mít zadělaný zadek 365 dnů v roce. Kdybych to chtěl, vybral bych si Ďoblo s plnýma zadníma vratama. Upraveno 8. říjen 2022 uživatelem Medvěd
MotoMoto Odesláno 8. říjen 2022 Odesláno 8. říjen 2022 Ty folie jsou perforované a tedy zevnitř perfektně průhledné. Nevím s čím máš problém, když jsi to ani neviděl. Všichni ti to říkají.
Medvěd Odesláno 8. říjen 2022 Autor Odesláno 8. říjen 2022 Právě, že jsem to neviděl a mám obavu, aby to paní inženýrka nechtěla sfouknout "za levno" a já pak nepřišel o možnost sledovat co se děje v prostoru za autem.
Milan+ Odesláno 8. říjen 2022 Odesláno 8. říjen 2022 Co na to říct,až to u někoho uvidíš,tak ho požádej a do auta si vlez.
sitler Odesláno 8. říjen 2022 Odesláno 8. říjen 2022 Zadní okno není průhledný vůbec potřeba... Je spíš dobře, když se člověk naučí bez něj. Ať už kvůli nákladu, nebo někomu většímu na prostřední sedačce... V zákoně nic není. Auto může mít zadní okno klidně zcela neprůhledné a nic se neděje. P607Olda a Rikic339 ohodnotil 2
Recommended Posts