Medvěd Odesláno 13. leden 2022 Odesláno 13. leden 2022 (upraveno) Dopobručuju na to juknout (hlavně těm, co mají automat)https://www.ceskatelevize.cz/porady/1097429889-cerne-ovce/222452801080113/ Upraveno 13. leden 2022 uživatelem Medvěd HonzaC2 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 14. leden 2022 Odesláno 14. leden 2022 Pěkné Včetně vyjádření importu. KLasika: "zákazníku zaplať a hlavně už nepruď". Citovat
HonzaC2 Odesláno 14. leden 2022 Odesláno 14. leden 2022 Mně by jenom zajímalo, zda by stejný přístup aplikoval prodejce a importér v německu. Jinak přístup pana "Martina" z reportáže, to je hnus. Citovat
BubakGS Odesláno 14. leden 2022 Odesláno 14. leden 2022 (upraveno) ..mno, v Německu by si to nedovolili. 12 let jsem tam žil.... Upraveno 14. leden 2022 uživatelem BubakGS Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 14. leden 2022 Odesláno 14. leden 2022 V německu je to jiný, Co jsem koukal do servisní historie 307, tak tam 3x měnili na záruku vstřiky během prvních 30k km Citovat
MJSytic Odesláno 14. leden 2022 Odesláno 14. leden 2022 Že jim to za to stojí. Jestli to opravdu nestihnuli vyřídit včas tu reklamaci, tak to auto stejně budou muset vzít zpět. A půjde to za tím, kdo měl tu reklamaci na starost O supportu v HU si myslím své, ale ten projev pružin jen při 6-7 kvaltu bude spíš info přímo z Francie nebo možná i z Japonska. To by Maďar snad nevymyslel O další důvod víc, proč nové nekupovat. Opravit za vlastní můžeš i starou popelnici Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 14. leden 2022 Odesláno 14. leden 2022 Hele, spíš si myslím že doufají, že to zákazníka přestane bavit a prostě si auto nechá. O nic jinýho nepůjde. Spousta lidí by se na to radši vybodla. Péťa a Raďous007 ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 14. leden 2022 Odesláno 14. leden 2022 ....ale jinak je pravda ze ten AT8 Aisin v mem aute (ted mam 12.856 km) ma taky trochu hlucnejsi 5tku a 7micku - ale u me je to jen trosku... ....zatim... Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
perito Odesláno 16. leden 2022 Odesláno 16. leden 2022 To dělají všechny EAT8. Někdo to má víc někdo míň, někdo to slyší víc, někdo míň... Mám novou převodovku na záruku a dělá to také. Na začátku se mi to zdálo hlučné, ale teď to skoro nevnímám. Hlavně je to teda "bezva" reklama toho prodejce, tam tak něco koupit... aspoň lidi ví, jak to tam chodí Citovat
Vena garážmistr Odesláno 16. leden 2022 Odesláno 16. leden 2022 Že to dělají všechny tyhle špajzky víme tady a ví to lidi který se o to zajímají. Ale neví to nezaujatý člověk a hlavně se to ví posledních xx měsíců. A mi tady víme jak se k tomu který dealer dokáže postavit a taky víme že to postavení se k tomu problému nemají sjednocené v rámci celého řetězce resp. neměli . Myslím si že po této reportáži import vydá manuál pro prodejce jak postupovat a bude to postavené od začátku na tom že je to vlastnost té špajzky tudíž každý další zákazník to bude mít o dost těžší uspět nebo spíše jen takovou reklamaci začít uplatňovat. No a docela by mě zajímalo , jak moc úspěšný jako dealer a servis je ta firma jmenovaná v reportáži, protože jestli mají takový přístup tak se divím že tam vůbec někdo chodí a utrácí tam svoje peníze. Jako asi si dovedu představit že když tam nakráčí zákazník s TV štábem po boku tak že nervi začnou pracovat taky dokážu pochopit že v dnešní nelehké době může mít majitel (jednatel, šéf pobočky) nervy na pochodu rychleji než za standartních podmínek ale to jsou všechno věci které by měl dokázat ustát a jinak by to vypadalo i kdyby je slušně vypakoval s tím že problém je v nějakém stadiu řešení a že od advokáta má doporučení s nikým o tom bez advokáta nemluvit a maximálně říct pošlete mi otázky po poradě s advokátem vám odpovím. Což by asi bylo akceptovatelné ale tenhle přístup no nevím nevrhá to dobré světlo na to dealerství jako takové ale řekl bych že to vrhá zrovna vhodné světlo ani na import že si neumí vybrat partnery na úrovni. OK406, BubakGS, Dave_k a 1 další ohodnotil 4 Citovat
BubakGS Odesláno 16. leden 2022 Odesláno 16. leden 2022 (upraveno) ...v té reportáži hlavně nebylo slyšet, jak moc to měl hlučné. Jestli mu to ječí jak vylágrovaná 12setrojka na zpátečku, tak bych to řešil taky. Pokud tam je změna zvuku, ale celková hlučnost je skoro stejná nebo jen malinko vyšší (jako u mě), tak s tím budeme mít asi smůlu... ..jakoliv mě to u auta za skoro 700 litrů taky s.e.r.e.... Upraveno 16. leden 2022 uživatelem BubakGS Citovat
Medvěd Odesláno 16. leden 2022 Autor Odesláno 16. leden 2022 (upraveno) To je právě to ono Koupim-li si nový auto, fakt nechci slyšet žádný zvuky, co se mi nelíbí a je chybou, že zákazník nemá vůči prodejci ani výrobci takové páky, aby dostával za svoje peníze opravdu kvalitní výrobek. Když jsem před lety jezdil s fungl novým Superbem, všiml jsem si, že se mi v zimě potí přední světla. Taky mi bylo vysvětleno, že to ničemu nevadí, že světelný paprsek tím není ovlivněný a že mám být v klidu. Bohužel auto bylo ŠKOFINu a škola věděla, že ho za 4 roky pošle pryč a tak se nic neřešilo. Kdyby auto bylo moje, asi bych se hádal víc, ale vyhádal bych něco? Asi taky nic... Upraveno 16. leden 2022 uživatelem Medvěd JendaB a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 16. leden 2022 Odesláno 16. leden 2022 (upraveno) Auto Hruška Ostrava , no comment píšu nou koment, ale nedá mi to--je to skoro všude stejné, samí mladí klucí po škole, naučené fráze... , když děláš ze sebe blbečka co tomu nerozumí, jsou na koni , ale když mu ukážeš, že tomu rozumíš a nenecháš ze sebe dělat vola, tak on to řešit nemůže a nikdo z vedení není momentálně na provozovně , mají to kucíí dobře vymyšlené Upraveno 16. leden 2022 uživatelem ozzy56 OK406, Vena garážmistr a Charlie 1 ohodnotil 3 Citovat
BubakGS Odesláno 16. leden 2022 Odesláno 16. leden 2022 (upraveno) ..ty paky nemame hlavne tady v po.s.rany Evrope... ...stejne jsem dopadl u Fordu s jejich slavnym PowerShiftem, kterej mel prokazanou konstrukcni vadu - neslo o to jestli se posere, ale kdy... . V normalnich zemich - USA, Kanada, Australie donutili uzivatele Ford opravovat a menit ty prevodovky gratis... jen u nas v Evrope se z toho vyvlikli.... ..protoze nemame institut hromadnych obcanskych zalob...... Upraveno 16. leden 2022 uživatelem BubakGS Citovat
Medvěd Odesláno 16. leden 2022 Autor Odesláno 16. leden 2022 Tak powershit je fakt velká a provařená černá můra. Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. leden 2022 Odesláno 17. leden 2022 OK406, ozzy56, BubakGS a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.