Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj klubáci, kamarádi, vy všichni, co jezdíte pod tou správnou značkou, pod značkou francouzského lva... ❤️

Ráda bych vám všem, jako nová členka, představila svůj střed vesmíru, Peugeot 406, poháněný benzínovým motorem 16V o obsahu 2.0. Kožená sedadla v el., klimatizace, no a pustupně budu mazla tunit a vylepšovat, protože on si rozhodně péči zaslouží.

Všeobecně tuto značku miluju nejen pro točivost motorů Peugeot, ale i pro design a smysl pro praktičnost. Ve sněhu, či v blátě, tato auta vyjedou kamkoli, člověka nenechají ve štychu a už v základě mají takovou výbavu, o jaké se majitelům jiných, mnohanasobně dražších značek aut ani nesní.

Plus 1x foto 306 od nás z rodiny: PEPÉ je už starší pán, ale je to mazel, co svoji rodinu ve štychu nenechá. Jestli jsou auta, co mají duši, tak právě on ji určitě má ❤😉

Peugeot forever a ať vám to všem jezdí!!! 😉💞🥰

PS: Postupně přidám fotek víc ☺️

IMG_20210326_152337.jpg

IMG_20210326_152438.jpg

IMG_20200217_134110.jpg

IMG_20200217_130330.jpg

IMG_20200217_130300.jpg

IMG_20200217_131015.jpg

FB_IMG_1616771307349.jpg

inCollage_20210331_010134217.jpg

IMG_20210331_191728_1966.jpg

Upraveno uživatelem Suzanne Dzupik
Guest Petr 3008
Odesláno

Tak tady vítej, a.. super autíčko :super.  Ať ještě hodně dlouho slouží, s tuněním bych to moc nepřeháněl  :), takhle mu to sluší

Odesláno (upraveno)

@HanysR @Petr 3008 Děkuji za reakci, moc si toho vážím 😉 A máte pravdu. Peugeot je krásný takový, jaký vyjede z výrobní linky. S tuningem je třeba opatrně, aby nezaniklo, co ho dělá tím, čím je. No není ten čumáček dokonalej? ☺️🥰😁 Taky si právě říkám, že možná nakonec dostane jen pořádné liťáky a k tomu moji lásku a pravidelnou péči 🙈😅

Mám k němu i servisní knížku a ten fešák má na kontě teprve cca 160k km, podstivě dokumentovaný veškerý servis...👌 No nezamilujte se 🙈😀

Kluci, máte u mě oba veliký like, hned jak mi přibudou na kontě 😉😀

Odesláno

406ka byla ve své době jedním z nejoblíbenějších aut v dané kategorii. Bohužel už se na spoustě z nich podepsal zub času a tak z ulic a silnic zmizely podobně jako jejich taky velice oblíbený předchůdce, 405á.

Bacha na korozi prahů, to bylo u 406ky dost bolavé místo. 

Jinak ta Tvoje vypadá moc hezky, kožených interiérů nebylo moc. 

Odesláno

@Medvěd Děkuju. Prahy říkáš? No dobře. Před zimou mu pěkně nastříkáme podvozek. Je znát, že byl garážovaný a moc nejezdil, takže podvozek zatím v TOPu. Je pravda, že jich dost už ubývá, ale jinak, u těchto starších Peugeotů mě udivuje ta tuna pozinku, co se dávala. Jiná auta z těchto let jsou úplně v nesrovnatelných stavech. Co jsme měli v rodině 406tek a ta bezúdržbovost je neuvěřitelná. Krom pravidelných servisů samozřejmě. Mám ještě BMW a tam, sotva pořeším všechny chyby na palubovce, už tam svítí další 😀 A ceny dílů taky úplně jinde 😂

@čakom Děkuji ti a nápodobně 👌👋

Odesláno

Ahoj, také tě vítám tady u nás na fóru. Máš pěkného mazlíka v super výbavě. Je vidět že je opečovávaný s láskou. 406ka bylo nadčasové auto, které i dnes dobře vypadá. Tak ať dobře slouží a co nejméně problémů :papa 

Guest Petr 3008
Odesláno

Peugeoty byly povětšinou pěkná auta vždy, ale 406 byla naprosto geniální. Ta se na rozdíl od jiných modelů nemůže okoukat. No a ještě když je v pěkném stavu..  👍

Odesláno (upraveno)

Děkuju, @HonzaZ 508 taky výborná volba. Příbuzný @ElektronikCZ má 406tky hned 4 a k tomu ještě jednu 306 a jedno 206 Cabrio. Jsme rodina bláznů prostě 🤫😅 ...viz foto (Cabrio teda na fotce není, přibylo do rodiny teprve nedávno) ☺️ 

@radim.1008 @Petr 3008 Děkuju moc. Taky mám ráda od Peugeota všechny typy, ale 406 je teda vyloženě moje srdcová záležitost ☺️😀

IMG_20210326_184256.jpg

Odesláno

Tak Tě tady ještě jednou vítám. :papa Ta poslední umělecká fotka je moc hezká. :super :potlesk 406 je pěkná. Je vidět že bylo o ní vždy dobře pečováno. :super

Přeji mnoho šťastných kilometrů a ať Ti mazlík dělá radost. Značka Peugeot je také moje srdcovka od roku 2006 kdy jsem si pořídil první 206. Teď sedlám 206cc,2.0,100kW a jízdu si vždy vychutnávám. :papa

Odesláno
Před hodinou, Petr 3008 napsal:

Peugeoty byly povětšinou pěkná auta vždy, ale 406 byla naprosto geniální. Ta se na rozdíl od jiných modelů nemůže okoukat. No a ještě když je v pěkném stavu..  👍

Je fakt, že 406ka byl vlastně prvni Pažrout, kterýho jsem kupoval protože jsem ho chtěl. Předchozí 309 i 405 byly vždycky náhradní řešení (309 namísto dvojkovýho Golfa (všechno  v daném rozpočtu hrozný ludry), 405 místo Passata B3 TDI (to už jsem byl v klubu a nabídka Krmyho byla za půlku běžné ceny Pašíka a to pak není moc o čem přemýšlet).

407a se mi ale nikdy nelíbila

Odesláno

Škoda prznění (ty dva laufy - sorry) tak krásného auta. Sériová 406 paráda :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...