Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Petr 3008
Odesláno

@Medvěd  👍 Dobrý to bylo, fakt super dárek.  Ale to víš, ty ruce v kapsách a jedna ruka na volantu na pohodu..  to není na výsledek.  Ale dobrý  🙂 

Odesláno

Šlo mi o to, si to užít a to se povedlo

Výhrou byl víkendový pobyt v nějakém pražském dražším hotelu a prohlídka Prahy s nějakýma vstupama a to bych si jako pražák stejně moc neužil 

Odesláno

Dnes mi přišlo tepelné čerpadlo k bazénu, tak se těším až slezou ledy, vyčistíme bazén a pustíme. 

Ještě aby ty ledy slezly a sníh také. 

Odesláno
před 33 minutami, Péťa napsal:

Neboj, bude vedro, že budeme nadávat a těšit se na ochlazení ;)

Zatímco na zimu nadávám pravidelně a možná rok od roku víc, nepamatuju si, kdy bych nadával na léto a teplíčko. 

Návštěvník
Odesláno

No já mám rád počasí na tenký svetr. To je pecka. Ani vedro ani zima. Takže povedené jaro a babí léto 

Odesláno (upraveno)

Pro mě je ideální 20 - 25 C, ale i s 30ti C si umím poradit líp než s  -5 C (snesu i jakoukoli teplotu nad 10 C, kór když je sluníčko. 

Ale zase -5 nebo -10 C bez sněhu je mi příjemnější než +2 C s bílým humusem

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Na léto jsme připravení od loňska, do všech obytných místností byly umístěny splitové klimatizace, takže bude kam zalézt. Ale bazén se dal využít (díky umístění pod Ještěděm ) se dal využít cca 8 dní za rok. Tak teď to snad bude aspoň o pár dní víc.

Odesláno

tak tu splitovou klimu ti závidím, já chodil od čerta k ďáblu, ale družstvo klimu nepovoluje--leda bych měl balkon 😢, a ta mobilní je naprd...

Odesláno

Máme multisplit, takže jedna venkovní a pět vnitřních se samostatnou regulací a ovládáním přes wifi. Super i na topení v přechodném období.

Ale léto díky tomu je skutečně k nezaplacení. Máme černou střechu a ložnice v podkroví a bylo tam k nedýchání.

Guest Petr 3008
Odesláno

@Pepitovšechno nejlepší, hlavně zdraví.  Ať ti všechno klape, kolo šlape a auto jezdí.  🍾:papa 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...