michkub Odesláno 10. duben 2020 Odesláno 10. duben 2020 Před 4 roky jsme koupili auto od autobazaru z Vracova.Nebudu uvádět žádné jméno,protože negativní recenze se mažou nebo vyhrožují žalobami. Ale dotyčný bude vědět o koho se jedná.Takže jsme se rozhodli koupit auto.Našli jsme autobazar ve Vracově,tak jsme to zkusili.Pan majitel byl hodně ochotný a ve všem vstřícný.Sehnal všechno jak jsme si představovali.Až na delší čekání to bylo v pohodě.To bylo do koupě a zaplacení.Pak už to jde úplně obráceně.Jakmile se objevila porucha nastal obrat.Žádná komunikace,žádné řešení,jen v jeho prospěch.Než by řešil problém aspoň trochu ve prospěch zákazníka tak se snaží na něm vydělat další peníze.Auto stálo 200000,-Kč jezdilo cca 1 rok a když se pokazilo tak prodávající se nás snažil ještě oškubat o další peníze.Normálně řečeno neseriozní firma,majiteli jde jen o zisk a to je asi tak vše.Auto je ve šrotu a museli jsme koupit druhé.Vřele nedoporučuji, radši půjdu jinam.Nespokojený zákazník s Oplem Insignia. Citovat
radim.1008 Odesláno 10. duben 2020 Odesláno 10. duben 2020 Můžu vedět, co tomu bylo, že skončilo ve šrotu? Navíc proč tady, když Opel? Medvěd ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 10. duben 2020 Odesláno 10. duben 2020 Asi nemá Opel žádné kloudné fórum Já myslím, že se klidně může jmenovat, tady nikdo negativní recenzi mazat nebude Navíc většinou nebývá vše "černobílé", takže čím více info, tím lépe se ten příspěvek pochopí. Já třeba zatím moc jeho smysl nechápu Edit: 4roky zpět se auto koupilo a jezdilo jen rok. Takže další 3roky probíhaly tahanice? Medvěd, Laďa, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
MilanF1 Odesláno 10. duben 2020 Odesláno 10. duben 2020 Příspěvek o ničem, škoda 2 minut mého života. Laďa, David 106s16, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
michkub Odesláno 10. duben 2020 Autor Odesláno 10. duben 2020 Proč Opel,protože jsme na tohle téma nic nenašli.Píšu kamkoliv to jde,protože negativní recenze na jeho firmu mi zablokovali.Rok to jezdilo,pak se to pokazilo(přestalo to mazat),ale ne mojí vinou.Pan majitel se k tomu postavil jak špekulant.Nějakou dobu jsme se dohadovali a pak to vzdali.Píšu pozdě,ale přece a pravdu. Citovat
radim.1008 Odesláno 10. duben 2020 Odesláno 10. duben 2020 Byl to GregoCar Vracov? Co to bylo za Insignii? Citovat
michkub Odesláno 10. duben 2020 Autor Odesláno 10. duben 2020 Pro MilanaF1.Proč si to četl.Asi tě to zaímalo. Citovat
michkub Odesláno 10. duben 2020 Autor Odesláno 10. duben 2020 před 3 minutami, radim.1008 napsal: Byl to GregoCar Vracov? Co to bylo za Insignii? Ano Gregocar.A byla to insignie combi 2,0cdti automat.r.v.2011 Citovat
Šalda Odesláno 10. duben 2020 Odesláno 10. duben 2020 O Gregocar jsem slyšel hodně negativních recenzí, nicméně osobní zkušenost vcelku nemám, kromě toho že jsme tam byli na konci roku se podívat na auta, tam a ještě vedle ve Slovacky autobazar. V Gregocar chování naprosto otřesné, byli jsme se podívat na 3 X 508, u žádných z nich nebylo vcelku žádný info, žádný papíry z předchozího užívání, atd. Když jsme potom zajeli do Slováckého autobazaru tak přístup úplně jiný, i u aut na které jsme se dívali, byli původní papíry ze servisu atd, i stav km nám seděl, podle Service boxu, prostě celkově chování úplně o ničem jiném. Osobně bych už do Gregocar nikdy nejel. Citovat
radim.1008 Odesláno 10. duben 2020 Odesláno 10. duben 2020 Když jsem sháněl 5008 tak jsem tam taky volal. ale inzeroval auta, co už byla prodaná. Třeba @pavelu96 nekupoval jsi tam ty? Citovat
ChouLu Odesláno 10. duben 2020 Odesláno 10. duben 2020 Sorry, ale po roce co si koupíš ojetinu jít něco reklamovat, tak tě pošlu taky někam jak dlouho podle tebe má bazar držet na ojetinu záruku? David 106s16, sitler, MotoMoto a 6 další ohodnotil 9 Citovat
P607Olda Odesláno 10. duben 2020 Odesláno 10. duben 2020 @michkub díky za info, beru na vědomí, dám pozor. Možná bys mohl zeditovat nadpis, dodat např. Pozor na Vracov, aby se ve vyhledávačích objevil i ostatním lidem. Su taky z Moravy, od Hradišťa, a tata říkal: když neco kupuješ, všímej si napůl zboží a napůl prodávajícího. Takže příště pozor, kupuj enom od solidního. Až budeš kupovat Peugeota, dej sem informace, zkritizujeme prodávajícího aj auto, anebo doporučíme. Měj se dobře. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 10. duben 2020 Odesláno 10. duben 2020 Já věděl, že je tady o něm vlákno. Citovat
pavelu96 Odesláno 10. duben 2020 Odesláno 10. duben 2020 @radim.1008 kupoval jsem ve vesnici vedle -Bzenec A k tématu - tak nějak mi hlava nebere, proč by po roce prodávající měl řešit nějakou reklamaci 9 let staré popelnice??? David 106s16 a Laďa ohodnotil 2 Citovat
michkub Odesláno 11. duben 2020 Autor Odesláno 11. duben 2020 Sorry,ale pokud počítám správně tak tehdy to bylo 5 roků staré.A pokud si to pamatuji,tak právnická podnik.osoba dává podle zákona 1 rok záruku.A to auto se pokazilo ještě v termínu. A promiň,ale auto za čvrt milionu, jezdit rok, směšné.A prodávající ruce pryč.Jestli ty máš na to, každý rok kupovat auto za milion,tak já určitě ne. Citovat
P607Olda Odesláno 11. duben 2020 Odesláno 11. duben 2020 (upraveno) Nezlob se. Jedna věc je právní předpis, a následné dohadování, zda prodávající o vadě prokazatelně věděl a zatajil ji - tehdy bys měl šanci na úspěch - po sáhodlouhých soudech a znaleckých posudcích. Jiná věc je, jak to v životě chodí, a hlavně u bazarníků. Nelze předvídat, co se s autem během toho roku děje, zda např. projevuje zvýšenou spotřebu oleje, zda mechanik při výměně oleje nenasadil špatně filtr a olej vytekl atd. Myslím, že nelze po prodávajícím spravedlivě požadovat, aby na takové případy držel záruku a hradil plnou cenu opravy. Podle mne je to tak, že auto si prohlédneš, zjistíš maximum o prodávajícím, o autě jako typu (typické slabiny) a o autě jako kusu (historie), zaplatíš a pak už bojuješ sám za sebe. Proto je dobré kupovat auto s velkou rezervou peněz. Insignia stála nová snad 800 t. Tys koupil za 200 (píšeš v prvním příspěvku). Zkus si koupit něco za čtvrtinu a s plnou zárukou, uvidíš co dostaneš, nebo kam tě pošle prodávající. Pokud chceš auto s plnou zárukou, není nic jednodušší, než koupit nové auto za 200, např. Dacia, Peugeot 108 atd. Upraveno 11. duben 2020 uživatelem P607Olda Hafity, radim.1008, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Hafity Odesláno 11. duben 2020 Odesláno 11. duben 2020 (upraveno) před 1 hodinou, michkub napsal: tehdy to bylo 5 roků staré A proč se (pro relativně mladé auto) třeba nenechal vyměnit motor a místo toho se 5ti leté auto sešrotovalo??? Upraveno 11. duben 2020 uživatelem Hafity Citovat
sitler Odesláno 11. duben 2020 Odesláno 11. duben 2020 (upraveno) Pises ze firme jde jen o zisk.. no, za tim ucelem se zpravidla firma zaklada. Za ucelem zisku. A jinak jit skoro po roce ze se neco vysralo? Kazdeho bych s tim poslal do haje taky. Uz mezi dverma. Buh vi co se za ten rok na te popelnici (ne)delalo. Upraveno 11. duben 2020 uživatelem sitler Hafity, Laďa, Pe.Tr a 1 další ohodnotil 4 Citovat
pavelu96 Odesláno 11. duben 2020 Odesláno 11. duben 2020 před 13 hodinami, michkub napsal: Rok to jezdilo,pak se to pokazilo(přestalo to mazat),ale ne mojí vinou... A co jsi udělal pro to, aby to nepřestalo mazat? Přijde mi, že jsi uživatel co koupil, jezdil (bez údržby) a čekal, až se to vys*ere a pak čekál, že majitel bazaru zacvaká co jsi vlastní vinou dos*ral... Ale to je jen můj názor podle toho, jak se prezentuješ... sitler a David 106s16 ohodnotil 2 Citovat
P607Olda Odesláno 11. duben 2020 Odesláno 11. duben 2020 Ještě doplním k té 1/4 kupní ceny a záruce: zkus koupit slivovici za 1/4 - co ti řekne prodávající - buď ti prodá patoky, nebo tě pošle ... No a předpokládám, že když prodáváš ojeté auto (např. Insignia), a kupující přijde po roce provozu, tak mu uhradíš opravy... nebo ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.