Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno
Před hodinou, Medvěd napsal:

Škoda, že tyhle nový už nemají tu výdrž co měly jejích předchůdkyně.

jejich zpracovanu je skvely. delali jsme i zatezkavaci zkousku a ani 120kg jedoucich na teto tatre z kopecka ji neublizilo :) , verim tomu, ze tahle vydrzi podobne veci, jako predchudkyne

Odesláno

Pepíno je tady má obě jak tu " moderní " tak veteránskou po mě a troufnu si říct že jsou kvalitou hodně podobné jediné co mě staromilce neuchvátilo je ten průřez v kšiltu který má sloužit jako madlo když Tatru nese maminka z pískoviště ale takovou potupu bych nikdy nedopustil když dojela na písek tak z písku domů dojela taky. 

@radim.1008 takovou patnáctku jsem měl přidělenou na vojně ale moc sem toho s ní nenajezdil spíš sem jezdil s vejtrou.

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Hezká práce, takovej jednonápravovej návěsovej podvozek si pamatuju pod skříní (chlaďák) a pod cisternou, plachtu si pamatuju spíš dvou nebo tříosou 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 7 hodinami, Medvěd napsal:

Hezká práce, takovej jednonápravovej návěsovej podvozek si pamatuju pod skříní (chlaďák) a pod cisternou, plachtu si pamatuju spíš dvou nebo tříosou 

Mám to stejně jako Medvěd. Jestli to nebude tím, že jsme stejně staří burani z Prahy a okolí . A V Krušných horách si je jako dítě nepamatuji . . . 🙊

Odesláno

Taky si ten návěs tak úplně z dětství nevybavuju, ale nejspíš bylo tehdy pod hranicí mých rozlišovacích schopností sledovat, jestli má jednu nebo dvě nápravy.

image.png.9cd63f37b036d5dbad6245eebdb8e4fd.png

Odesláno

tyhle návěsy jsme v podniku kdysi měli, jinak počet náprav návěsu souvisí s potřebou stále vyšší váhy nákladu a předepsaným tlakem náprav na vozovku--dneska jsou obvykle tři, z toho jedna se dá zvednout (podle váhy nákladu) a šetří se tak pneu ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...