Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No jooo.. se prostě musíte vyžvejknout dřív jestli pudete nebo ne... čím dřív tam zavolám, tím spíš budeme v přetopeným salónku .. 😅

Jinak já si myslím, že to udělaly ty předvánoční časy.. v lednu tam zas nebude ani noha... 😉 ......doufám........ dámy už bych asi podruhý nedala... 😅

Odesláno

Jaký trojsklo to v tý stavbě neznají Tys neviděla tu fuku v tom okně za Mildou?   Jako jo beru to seděli jsme tam kde kdysi byla terasa kterou cestou nejmenšího odporu zavřeli aby se vyplatilo ten podnik provozovat celoročně. 

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak předběžně kdo má v plánu se objevit 8.1. - ? A nebo už ví, že určo nedorazí... ?

Já jen jestli tam nebudu sama.. 😅

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno

ještě nevím jesli nepojedu do Valašských klobouků kvůli vrácení ekodaně 10tis co sem platil za druhou 605, nicméně v dnešní době elektornicky propojených úřadů musim dojet přes celou republiku abych jim tam sesmolil nějakej papír s podpisem a pošlou mi to stejnak na účet :D  takže nevím jak budu stíhat :D 

Odesláno (upraveno)

Tak co jeeeeee...? Kde steeeeee.... ? 😂

Tak takhle né pánové... to by sme nebyli kamarádi... ☝️

Příště budete všichni v 18:00 na značkách a né že tady na vás DÁMA (to jako já) bude čekat...!

Upraveno uživatelem Weri 605

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...