Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 BREAK 1.8 16V 85kW by Charlie 1

Recommended Posts

Odesláno

Ještě bych přidal novou hadici od třmenu ke kastli ty bejvaj u takhle letitýho auta v dost bídným stavu. Hlavně občas udělají " šupinu " uvnitř a pak to tam funguje jako zpětná klapka buď to pořádně nepustí odtéct kapalinu takže kolo přibržďuje nebo to nepustí kapalinu do brzdiče a kolo nedobržďuje.

Odesláno

U 406 bejva problem v ty podkove co drzi desky. V ty jsou diry a do tech zajizdi vodici trny trmenu. Tam to byva zarezle. Kdysi jsem na moji 406 jeden z tech trnu musel odvrtat. Ty podkovy nevim, zda se daji jeste sehnat novy nebo repasovany. Predni trmeny jako takovy u 406 tak casto neodchazi.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak technická hotova rozdíl na predni  nápravě 2% dal jsem novy kotouce a desky a byli zarezly vodítka mechanik rozebral,vyčistí a složil….no jo 3 roky na to nikdo nesahnul pokud by to člověk 1x rok rozebral bylo by to v cajku…. takze na 2 roky pokoj😂😂

cena u mechanika 2800kc komplet

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak mi začala foukat slabě klima tak jsem byl u servismana  na plnicce…

tesnost OK

chladivo cca 750g

klima vrtule běží ,kompresor sepne….

ale když nastartuju tak při zaple klimatizaci plnička ukazuje toto:

v čem muže být problem?

rozstrikovy ventil ,

popripade kompresor KO?

diky za příspěvky 

IMG_7856.jpeg

• O 2 měsíce později...
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

Kamarádce se to stalo asi před 20ti lety na kombíkovým Meganu.

Bylo to firemní auto, šlo to na pojistku a nakonec jí v Renaultu přiznali,  že to tehdy byla nějaká špatná sada oken a byla na to pak i svolávačka.

Každopádně kamarádka z toho měla celkem šok,  když jí po vjezdu do podzemních garáží okno za zády explodovalo a celý se vysypalo 

Odesláno

Kdysi i někomu z klubu na sídlišti před barákem rupla střecha na 307 SW. Pamatuju,  že měl docela starost, páč mu to pojišťovna nechtěla proplatit z pojištění skel.

Kdo to byl a jak to dopadlo už si ale nevzpomenu. 

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Pokud Ti to pomůže,  tak já na Galaxy měnil ve 300 000 km, tedy 100 000 km po té,  co je měnil v DE autorizák a to i když vím,  že norma je 200 000 km/10 let. Datum kdy je měnil Němec mám v servisce, ale vůbec mě nenapadlo jí hledat. Jistota je kulomet

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...