Péťa Odesláno 29. prosinec 2025 Odesláno 29. prosinec 2025 Náhodou ten Citroën ELO vypadá dobře Pochopitelně souhlasím se zrušením zbytečných daní, dotací,... Ale buďme realisti, kapr si rybník nevypustí Radovanek ohodnotil 1 Citovat
morepower Odesláno 29. prosinec 2025 Odesláno 29. prosinec 2025 jj, jsem realista a nn citron ELO dobře nevypadá (hele, dyť je to jak z lega...) Citovat
BubakGS Odesláno 29. prosinec 2025 Odesláno 29. prosinec 2025 Island - daň za ujetý kilometr místo zdanění paliv - narovnání stavu versus BEV Citovat
sitler Odesláno 30. prosinec 2025 Odesláno 30. prosinec 2025 To je blbost, Radovanek rikal, ze se tohle nedeje a nebude, ze to je hoax. BubakGS, Radovanek, mmartinkovic a 2 další ohodnotil 4 1 Citovat
Dave_k Odesláno 30. prosinec 2025 Odesláno 30. prosinec 2025 (upraveno) To jsem od něj nikde nečetl. Jediný co vím tak reagoval na článek o GB. Jinak dokud bude poměrově více spalováků tak tohle podle mne v EU nikdo nezavede. A jasně v tom článku píšou, že to bude na všechna (ne jen EV) vozidla. Tudíž i spalováky. To bude dobrej bussines pro stáčeče km. Nebo zavedou do všech aut GPS, která bude pravidelně hlásit ujeté km. Trochu absurdní při tom množství aut. A stavební stroje, kde to jede na "motohodiny", lodě apod.? Samozřejmě že se něco vymyslí a něco mi říká, že to nebude dobré ani pro jednu skupinu. Upraveno 30. prosinec 2025 uživatelem Dave_k Radovanek ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 30. prosinec 2025 Odesláno 30. prosinec 2025 @Dave_k bude to dobre pro politiky. "Lidi" na tom budou tratit vzdy. BubakGS a Radovanek ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 1. leden Odesláno 1. leden https://www.electricdrive.cz/megatest-zimniho-dojezdu-elektromobilu-vysledky-jsou-smutne Citovat
Péťa Odesláno 1. leden Odesláno 1. leden Norové jsou s provozem elektromobilů v zimě nadšeni Radovanek a elton ohodnotil 2 Citovat
elton Odesláno 1. leden Odesláno 1. leden No já jsem velmi spokojen s provozem v zimě. Radovanek a Péťa ohodnotil 2 Citovat
rhinos Odesláno 1. leden Odesláno 1. leden a zbývá ti něco jiného než být spokojen? Ty dva články jsou oba zábavné nebo spíš to ,že je to stejný server a stejný autor A já nevím jak ostatní ,ale já se starty problém nikdy neměl. A pamatuju s autem i teploty lehce k -20 dýzl a miroska ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 1. leden Odesláno 1. leden (upraveno) V sobotu pojedu Olomouc (ke švagrové) a Ostravu (doručit syna na kolej). Jsem zvědavý, ale nepředpokládám problém. Jen to moje auto bude žrát i sníh podle cesty 3x nabíjení mě určitě nemine, ale to ničemu nevadí. Upraveno 1. leden uživatelem Péťa elton, Radek Hurvajz a Radovanek ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 1. leden Odesláno 1. leden @Péťa a nebudeš náhodou dobíjet v Mohelnici? Že bychom se mohli potkat. Citovat
Péťa Odesláno 2. leden Odesláno 2. leden Nebudu V Olomouci je supercharger, budu dvakrát tam. Ale vůbec nedokážu odhadnout kdy. Radovanek a Pepito ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 2. leden Odesláno 2. leden Co do provozu v zimě, v mrazu stejně používám předehřev Webastem, ani už nevím, zda by mi ty pixly nastartovaly bez toho, v -20 dost pochybuju. Ale i kdyby jo, kdo to pak má škrábat a rozmrazovat? Do předehřátého sednu a jedu... V Norsku bych bydlet nechtěl, nemám rád zimu, max na pár dnů na svezení na lyžích a bruslích, nicméně už kdysi dávno tam měli na parkovištích zásuvky na el. předehřev. Radovanek ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 2. leden Odesláno 2. leden https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-jsou-prvni-na-svete-na-islandu-se-bude-platit-podle-najetych-kilometru-40555494#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Citovat
elton Odesláno 2. leden Odesláno 2. leden před 12 hodinami, rhinos napsal: A já nevím jak ostatní ,ale já se starty problém nikdy neměl. A pamatuju s autem i teploty lehce k -20 No buď rád, že jsi neměl. Ale je dost Ostatních. kteří takové štěstí nemají, docela dost jich vídávám na proti na parkovišti, jak jen škytají a pak zhání a prosí ostatní, zda někdo nemá kabely a byl by ochoten. Jak říkám buď rád. oddie, Péťa a Dave_k ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 2. leden Odesláno 2. leden @elton dočkej času , ta auta co vidíš z okna tvé provozovny asi nebudou nová jako tvůj VW , možná za 10 let budeš mluvit jinak... taky nemám žádný problém poslední dekády s autem, protože ho po cca 3 letech vyměním za nové, jenže tak dobře jako ty nebo já na tom není 90% ostatních, asi možná proto jim cca 15 leté auto v zimě špatně startuje Pepito ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 2. leden Odesláno 2. leden Musím zaklepat, ale u 24 letého auta mám teprve 3 baterku, kterou nedobíjím (ani nemám kde) a v zimě při jakékoliv teplotě zatím vždy nastartovalo. A to klidně stojí i týden a více stále venku. Možná jednou ne, když si po 12 letech řekla baterka, že už má dost. dýzl a Pepito ohodnotil 2 Citovat
elton Odesláno 2. leden Odesláno 2. leden @ozzy56 zrovna tam řeší startování u 3 roky starého VW, ono to není o autě, ale o péči. Pepito, Hafity, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
rhinos Odesláno 2. leden Odesláno 2. leden tak třeba taky až budeš mít to auto staré 10-15 let tak to bude jiné Já vím ,že asi takhle dlouho ho provozovat nebudeš Paradoxně mě třeba baterka kdysi odešla z hodiny na hodinu. Tehdá jsem měl P407SW a cestou do Brna se mi 2x restartovala jednotka s velkou obrazovkou. V Brně dobrý. Ráno jsem jel do Plzně do firmy. A odpoledne už byla mrtvá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.