Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

uz dlouho sem nebyl v hlavnim meste tak si potrebuju zvopakovat nejake predpisy ??

1) patek vecer koelm 9-te vecerni na sjezdu z jizni spojky na modranskou -  slecna/pani blontateho vlasu si to sinula nejakym hyundee cerne barvy bez svetel - ani po nekolia probliknutich si nerozsvitila ?? - to se v praze nemusi ??
2) jizda na cervenou pres 4 proudovku na krizovatce modranska / ceskoslovenskeho exilu - jasny byl vecer nebyl provoz ale co kdyz si to rekne i frajer co ma zelenou ??

3) tohle se stalo uz v sobotu rano - Chlumecka - Podebradska - VW Polo nebo golf 3ti generace - v te tme nebylo poznat - vzadu za oknem cervenou blikacku z kola vepredu mu svitila jedna mlhovka - za volantem typek kolem 18 let - podle vydeseni se obavam ze ani ridicak nevlastnil

takze sem stara paprika ktera je nasrana kdyz potkava kreteny na mlhovkach ve dne/ v noci kdy ani mlha neni nebo se nejak zmenily pravidla a ja to nepostrehnul ?

Odesláno

Lukáši  ale aspoň něco  měl rozsvícené aby byl trochu vidět. Já jsem tuhle dojel v noci skříňovou osmitunku a tomu mžourala jedna pozička  vpravo nahoře a vrata měl otevřené takže ty velké odrazky vidět nebyli a odrazky u světel byli tak špinavé že taky nebyli vidět. 

Asi fakt stárneš když Tě rozhazujou takoví drobnosti. 

Odesláno (upraveno)

Kua, na křižovatce za mnou piskaj gumy od brždění, tak jsem poskočil dopředu a za mnou toto, Trike i s bydlíkem :D , ale pěknej, ještě že mě netrefil.

20200917_180600.jpg

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Tchyne byla zavisla na hre township...jen co se probrala uz jela tablet jak gambler...pres den gambler...a do noci gambler...

od vcera nastoupila na odvykacku...naistalovala se aktualizace a nemuze si ve hre ani tuknout...hra ji pada...

Ten jeji abstak...to je pro me jako satisfakce...neco jako kdyz bozi mlyny domelou a dozene ji karma v jednu chvilku 😀😀😀

Odesláno

@Fruktis tchán taky hraje nějakou hru , jak se budojou ty města , vojáci a pod ... když ho vezli na operaci už v andělu , tak utekl zřízencovi z výtahu že musí vybírat daně a že ho napadne protivník. To už je kurňa diagnózaoza   :D  

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...