Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 16 hodinami, Pe.Tr napsal:

4500

Ale to je v akci black a eště navíc se slevou 70% .. 😂😂😂 nemysli si, že za těch 4.500 si to koupíš i po Vánocích ve výprodeji..! to už bude JEN za 5.200!!!

Odesláno (upraveno)

V jedné Fordí fcb skupině je letenka ze skupiny za dotaz na hvězdičky

(Ford má indikaci nebezpečí námrazy 0 až 5 C žlutou hvězdičkou, mínusové teploty červenou). No a s podzimem se každoročně strhla mela, až admin jasně napsal do pravidel skupiny, že dotaz na hvězdičky = letenka a hele, von je letos klid

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Ahoj Pežoťáci

Potkal jsem hvězdnou dodávku (pro toho kdo nepochopil je to auto s trojcípou hvězdou ve znaku) Pohled na zadní dveře mne donutil k zamyšlení jak dlouho ještě zůstane klika k jejich otevření pevnou součástí vozu. 

koroze.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

Dnes jsem koukal na borce v Dacii Duster, jak odbočuje doleva, když na přejezdu blikala červená, ale závory byly ještě nahoře. Asi si té červené všiml až když byl na kolejích. Tak zastavil, chvíli se nic nedělo, pak zařadil zpátečku a vycouval zpátky na hlavní, přes oba jízdní pruhy až na pravou krajnici 😮 Bývá tam docela provoz, dnes naštěstí byl klid.

image.png

• O 2 týdny později...
Odesláno

a co kdyz tam bude stejne spatny zamek, nebo tam bude jen svihadlo ? nebo to nebude mit central ?? 
atd ?? 
to je to samy kdyz se minule na ovci prvni generace ptal kolik by stalo predelat svihadla na elektricke okna :D
auto za 30 tisic a predelat to cena skoro stejna

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...