Havlicek.Lukas Odesláno 22. listopad 2022 Odesláno 22. listopad 2022 (upraveno) Jako musí v tom Egyptě být slušní frajeři Tohle je jen malé množství z tisíce vozu co jeli v 8 večer městem bez světel Další měli aspoň obrysovky různých barev a provedení (růžové, modré, zelené, oranžové) A nejvetší trapáci co jim ty přední světla (někdy jen jedno svetlo) svítily bez toho aby svítili vzadu Upraveno 22. listopad 2022 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
mmartinkovic Odesláno 28. listopad 2022 Odesláno 28. listopad 2022 tiez sme sa nedavno vratili z egypta, slnko tam zapada okolo 18:00, cize je tma ako v rohu, je to tažko kritizovať, nakolko aspon vo velkych mestach maju smerovo rozdelene cesty, ale ked sme tam boli pred par rokmi, boli sme radi ze sme videli auta ktorym svietilo aspon po jednom svetle vpredu a vzadu, aj ked nie na rovnakej strane. Citovat
Weri 605 Odesláno 1. prosinec 2022 Autor Odesláno 1. prosinec 2022 Tak zas jedna perla.. "Takže ty směrovky mám dávat podle toho co je na tý dodatkový tabulce za tvar a né podle svýho pocitu..?" Já se picnu.. Pepito, Hafity, OK406 a 8 další ohodnotil 11 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. prosinec 2022 Odesláno 2. prosinec 2022 (upraveno) v pondeli jedna autoskolacka chyba teda pokud uzivatel motoroveho vozidla mel opravneni k rizeni zminenenho motoroveho vozidla klasicka modelova situace - zapomenete odbocit - odbocite se na nejblizssim moznem miste - treba kruhovy objezd standartne kdyz zabloudim vezmu to po cerveny ---- uzivatelka povozu s prazskou spz to udelalala podle modre cary mel sem sto chuti vybehnout z auta a nafackovat ji Upraveno 2. prosinec 2022 uživatelem Havlicek.Lukas OK406, Pepito, Weri 605 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pacho69 Odesláno 2. prosinec 2022 Odesláno 2. prosinec 2022 Když ti to napíše navigace, tak nebude o tom přeci přemýšlet... A že se s tím navigace nes*rou, už jsem to zažil mnohokrát OK406 ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. prosinec 2022 Odesláno 2. prosinec 2022 Proto v navigacích postupně mizí hláška "Jeďte rovně na kruhovém objezdu" Citovat
Pacho69 Odesláno 2. prosinec 2022 Odesláno 2. prosinec 2022 Tak jsem to nemyslel. Mnohokrát mne při pohledu na navigaci zarazilo, jak suverénně navigovala na kruhovém objezdu do protisměru, přesto, že v mapě byl zaznamenaný kruhový objezd. O směrování do jednosměrky opačně škoda mluvit... Jsou ale lidi, který tak prostě jedou, nezájem, že je to špatně. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. prosinec 2022 Odesláno 2. prosinec 2022 (upraveno) Ja vím, to byl jen příklad. Pamatuju jak na dalnici navigace vyplodila "Jelito možné otočte se", Tak jsem ji vynadal že nejsem žadny jelito a jel rovně Takže věřím že navi ji řekla otočte se a na kruhák nebyl brán ohled, no a tak se otočila. Upraveno 2. prosinec 2022 uživatelem Radek Hurvajz Pepito a OK406 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 2. prosinec 2022 Odesláno 2. prosinec 2022 u nás udělali tak malý kruhák, že musíš jet na jedničku, aby to nechcíplo..., autobus naštěstí přes něj jede rovně, takže ani nezatočí volantem (uprostřed kruháku není ten kopeček, jen asfalt) já na tom kruháku odbočuju doleva, takže se vytočím jako by tam kruhák nebyl, ale čekám kdy mě odloví policie, která pojede okolo Citovat
Pacho69 Odesláno 2. prosinec 2022 Odesláno 2. prosinec 2022 (upraveno) No mne takhle naposledy poslala na kruháku, kterej byl spíš ovál, úplně v klidu do protisměru, navíc to byla 2proudá silnice... Já se tedy řídíl značkama a raději to objel... červená dle navigace... Někdo by to dal, zvlášť pokud by nebyl provoz Upraveno 2. prosinec 2022 uživatelem Pacho69 Citovat
Akoc Odesláno 2. prosinec 2022 Odesláno 2. prosinec 2022 @Pacho69 Čo je to, preboha, za navigáciu? Veď ona posiela na smrť. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. prosinec 2022 Odesláno 2. prosinec 2022 @Pacho69 primo kolinsky obchvat nevim jak ted ale par let zpet Sygic navigoval stylem odbocte vlevo - i presto ze tam je karusel na sjezd a najezd ()do protismeru pres plnou ale prijde mi ze to tam lidi nekolikrat poslali a ty nehody co tam jsou jsou diky navi ne Citovat
Akoc Odesláno 2. prosinec 2022 Odesláno 2. prosinec 2022 @Pacho69 Otestoval som na prejazd cez ten kruháč v Rimini navigácie GoogleMaps, Mapy.cz, Sygic a Waze. Všetky navigovali správne. Citovat
Pacho69 Odesláno 5. prosinec 2022 Odesláno 5. prosinec 2022 (upraveno) Tak už to asi opravili, myslím, že to byly mapy.cz, tak mě tak poslaly. Pokud si pamatuju, tak i v Bellarii bylo jedno takové místo. Já je většinou v zahraničí nepoužívám, protože tam dost často "nevědí". Třeba teď mne v klidu pošlou do Bormia přes Stelvio. Jinak se vždy řídím pravidly, ne navigací. V tom Rimini normálně značky kruháku, ale ten prostředek byl porostlý vysokou vegetací, takže nebylo zřetelné, že proti je taky silnice, nebyla vidět. Zarazilo mne, kam mě ta navigace posílá, ale nenechal jsem se zviklat, normálně jsem objel Myslel jsem to tak, jak to tam popisuje Lukáš, že to klidně mohla způsobit navigace. Upraveno 5. prosinec 2022 uživatelem Pacho69 Citovat
PaKr Odesláno 6. prosinec 2022 Odesláno 6. prosinec 2022 Dneska trošku z jiného soudku a u diskuse jsem se taky pobavil https://www.novinky.cz/clanek/muzi-cesky-architekt-sdili-fotky-stavebnich-silenosti-nad-zlatymi-ceskymi-rucickami-zustava-rozum-stat-40416019 Péťa, radim.1008, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pacho69 Odesláno 7. prosinec 2022 Odesláno 7. prosinec 2022 jj, viděl jsem pár výtvorů, který by se dali přidat... Ale nemám fotku Nicméně ten děravej zadek na kuchyňský lince mi přijde, že není nic neběžnýho. Taky mám takovej ve skříňce na chalupě, když jsem přesunul kus starý linky. Holt přívody jsou na chalupě jinde než doma a protože jsou tam jen koše, tak tu zadní stěnu nebudu vyměňovat, že jo... Citovat
PaKr Odesláno 7. prosinec 2022 Odesláno 7. prosinec 2022 Tak kuchyň je už ( minimálně) na třetím místě. Koupili jsme ji na bazosi a pak přestěhovali z bytu na barák. Takže zadní stěny jsem taky už upravoval podle potřeby No ale takhle mi okenáři ( od zavedené firmy) vyspádovali parapet. Naštěstí to byl jediný, který udělali. Zedník řekl, že by tam nic nedal, bo to sjede vlastní vahou.... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 7. prosinec 2022 Odesláno 7. prosinec 2022 Našel jsem na YouTube. Jelikož Queen poslouchám od svých 13 let (46 let), tak toto mě opravdu dostalo do kolen a ukápla i slza. https://uloz.to/file/7TG8ztRdPxfw/screenrecorder-2022-12-03-14-15-01-35-0-mp4#!ZGR0AmR2AJZ2BJEzMJV3BQIxAmpmMUqzrSN5IH9OqJceImD1LD== Dave_k, kurka, dýzl a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. prosinec 2022 Odesláno 7. prosinec 2022 Když jsme u těch navigací - popisek : 1,5km vzdušnou čarou od nejbližší silnice. Prej jel do automobilky podle navigace Péťa a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Fruktis Odesláno 7. prosinec 2022 Odesláno 7. prosinec 2022 @Havlicek.Lukas bahno je zradny jinak je to blbec Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.