Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Jako musí v tom Egyptě být slušní frajeři

Tohle je jen malé množství z tisíce vozu co jeli v 8 večer městem bez světel

Další měli aspoň obrysovky různých barev a provedení (růžové, modré, zelené, oranžové)

A nejvetší trapáci co jim ty přední světla (někdy jen jedno svetlo) svítily bez toho aby svítili vzadu 🤪🤪

IMG_20221122_235102.jpg

IMG_20221123_000236.jpg

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

tiez sme sa nedavno vratili z egypta, slnko tam zapada okolo 18:00, cize je tma ako v rohu, je to tažko kritizovať, nakolko aspon vo velkych mestach maju smerovo rozdelene cesty, 
ale ked sme tam boli pred par rokmi, boli sme radi ze sme videli auta ktorym svietilo aspon po jednom svetle vpredu a vzadu, aj ked nie na rovnakej strane. 🙂🙂🙂

Odesláno (upraveno)

v pondeli jedna autoskolacka chyba
teda pokud uzivatel motoroveho vozidla mel opravneni k rizeni zminenenho motoroveho vozidla

klasicka modelova situace - zapomenete odbocit - odbocite se na nejblizssim moznem miste - treba kruhovy objezd
standartne kdyz zabloudim vezmu to po cerveny ----
uzivatelka povozu s prazskou spz to udelalala podle modre cary

mel sem sto chuti vybehnout z auta a nafackovat ji

Bez názvu.jpg

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Tak jsem to nemyslel. Mnohokrát mne při pohledu na navigaci zarazilo, jak suverénně navigovala na kruhovém objezdu do protisměru, přesto, že v mapě byl zaznamenaný kruhový objezd. O směrování do jednosměrky opačně škoda mluvit... Jsou ale lidi, který tak prostě jedou, nezájem, že je to špatně.

Odesláno (upraveno)

Ja vím, to byl jen příklad. Pamatuju jak na dalnici navigace vyplodila "Jelito možné otočte se", Tak jsem ji vynadal že nejsem žadny jelito a jel rovně :D

Takže věřím že navi ji řekla otočte se a na kruhák nebyl brán ohled, no a tak se otočila.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

u nás udělali tak malý kruhák, že musíš jet na jedničku, aby to nechcíplo..., autobus naštěstí přes něj jede rovně, takže ani nezatočí volantem (uprostřed kruháku není ten kopeček, jen asfalt) já na tom kruháku odbočuju doleva, takže se vytočím jako by tam kruhák nebyl, ale čekám kdy mě odloví policie, která pojede okolo 😉

Odesláno (upraveno)

No mne takhle naposledy poslala na kruháku, kterej byl spíš ovál, úplně v klidu do protisměru, navíc to byla 2proudá silnice... Já se tedy řídíl značkama a raději to objel... 🤣

červená dle navigace... Někdo by to dal, zvlášť pokud by nebyl provoz🤪

image.png

Upraveno uživatelem Pacho69
Odesláno (upraveno)

Tak už to asi opravili, myslím, že to byly mapy.cz, tak mě tak poslaly. Pokud si pamatuju, tak i v Bellarii bylo jedno takové místo. Já je většinou v zahraničí nepoužívám, protože tam dost často "nevědí". Třeba teď mne v klidu pošlou do Bormia přes Stelvio.

Jinak se vždy řídím pravidly, ne navigací. V tom Rimini normálně značky kruháku, ale ten prostředek byl porostlý vysokou vegetací, takže nebylo zřetelné, že proti je taky silnice, nebyla vidět. Zarazilo mne, kam mě ta navigace posílá, ale nenechal jsem se zviklat, normálně jsem objel 😋 Myslel jsem to tak, jak to tam popisuje Lukáš, že to klidně mohla způsobit navigace.

Upraveno uživatelem Pacho69
Odesláno

jj, viděl jsem pár výtvorů, který by se dali přidat... Ale nemám fotku 😄 

Nicméně ten děravej zadek na kuchyňský lince mi přijde, že není nic neběžnýho. Taky mám takovej ve skříňce na chalupě, když jsem přesunul kus starý linky. Holt přívody jsou na chalupě jinde než doma a protože jsou tam jen koše, tak tu zadní stěnu nebudu vyměňovat, že jo...🤪

Odesláno

Tak kuchyň je už ( minimálně) na třetím místě. Koupili jsme ji na bazosi a pak přestěhovali z bytu na barák. Takže zadní stěny jsem taky už upravoval podle potřeby :)

No ale takhle mi okenáři ( od zavedené firmy) vyspádovali parapet. Naštěstí to byl jediný, který udělali. Zedník řekl, že by tam nic nedal, bo to sjede vlastní vahou....

IMG_20200615_110630.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...