Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

ja takhle jedno auto onehda videl ale nevim jestli to mel prelepeny paskou ale ty ile okraje tam mel :P

EDIT: nebo ji nandavaci a zastamdaci kvuli vjezdu do podzemnich garazi - tam CNG anii LPG nesmi ale zase oznaceni CNG kvuli nejakemu zakonu musi mit

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Včera jak jsem byl jezdit tak jsem si šel pro sváču do vietnamského krámku platím u pokladny a do dveří vleze paní nejspíš babička s malou holkou tak 3-4 roky paní pozdraví holka kouká jak jezevec tak ji paní povídá jak se říká a holčička na celej krám "  ja nerozumim česky "  no babička vycouvala z krámu a utíkala pryč že se jí skoro prášilo od kramfleků. 

Návštěvník
Odesláno

No to je mi jasné. Tím jsem chtěl jen říct to, že problém je úplně někde jinde když už tedy a být soudem, přesně tím směrem bych se zabýval. To je ale fuk protože US se moc pochopit nedá v tomto směru. 

Odesláno
před 4 hodinami, Rikic339 napsal:

V Americe na tom určitě něco trhne :) V tomhle ohledu je to opravdu země neomezených možností.. 

jojo, od té doby co ta američanka vysoudila milony, bo dala usušit kočku do mikrovlnky a nebylo to výslovně zakázáno v návodu věřím v USA všemu --země neomezených pitomců :super

Odesláno

Nebo když karavanista zapl tempomat na dálnici a šel si dozadu uvařit kafe. :bojim V návodu na obsluhu nebylo, že to nemůže udělat. To prostě nevymyslíš.

Co by člověk pro prachy neudělal.

Odesláno
před 21 hodinami, Pe.Tr napsal:

proto maji dnes navody ke vsemu trikrat tolik stranek....

...a stejně to skoro nikdo nečte 🙃

Odesláno
před 4 hodinami, Pe.Tr napsal:

@Veverka víš moc dobře , že výrobci/prodejci je to jedno :D  , první stránka začíná větou , před zahájením používání produktu si přečtěte návod.... :D 

Za chvíli to bude vyvedeno plastickým písmem na věnci volantu a/nebo jako uvítací obrazovka "digitálních" budíků 🙃

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...