Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale no ták. Třeba měnil budíky a načetl se mu tam stav z toho druhého auta. Teď tam chce jen nastavit km, které tam původně měl ;)

Odesláno

to je snad jedinej nešvar zkurveného LCD na 407...to opravdu nemohli vymyslet něco lepšího? aby se to tam tolik nehřálo. Člověk aby vozil s sebou kus ledu a házel to za budíky

Odesláno

Taky by mě to zajímalo kdo mi stočí a nebo přidá km až vyměním budíky protože na displeji v budíkách vidím prd. A chystám se kupovat jiný budíky.

Display v budíkách jde vyměnit.

Odesláno

hm...otázka jestli to opravdu jen vyndáš a zapojíš a není problém, proč to kurňa ty peugeoťáci normálně neprodávají, vždyt to je strašnej neduh a ještě by na tom vytřískali nehorázný prašule.

Odesláno

Tak koukám že nejsem sám komu odešel displej v budíkách (všichni řeší displej nad rádiem) kdybych neměl tempomat tak to možná neřeším ale mačkat ho naslepo když displej zmizí mě moc nebaví a pak prej při stk se fotí stav km tak mě vyfotí leda černej displej otázka je jestli jim to bude vadit nebo ne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...