Přejít na obsah

straki007

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7 800
  • Registrace

Vše od uživatele straki007

  1. V zime v mrazech startuje v pohode i kdyz je treba minus deset ?
  2. Zdar FIKU. Na xsare bylo hodne prace na karoserii.Sla do sveta..... Mam nakonec T16 a momentalne tlacim 1,8 (bez atm) , vstriky 730 kubiku a upraveny soft,prevodovka BE3 diesel. Predpoklad je 230 kW a cca 450 Nm. Jak jsi na tom ty? Jak mereni ? Ja pomalu dokoncuji dalsi motor prevodovku atp.Nevzdavam se cile 500 PS a 500 Nm.
  3. straki007

    Chyba P2279

    Cislo kastle ?
  4. straki007

    Chyby na vstrekovacoch.

    Ale urcite pres original diag. Dej mi jeste VIN.
  5. straki007

    Chyby na vstrekovacoch.

    To ale nemusi byt vstrikama. At tam nezahucis a stejne to bude delat.
  6. straki007

    Chyby na vstrekovacoch.

    Se oklepe (brrrrr) a jede dal. Zkontroluj jetli mu na prdeli nenaskoci husi kuze...... Zatim jezdi.Pokud zacne cokoliv zlobit tak dej vedet.Reseni je urcite nejake.
  7. straki007

    Chyby na vstrekovacoch.

    Ne ne. Startuje v zime normalne ?? Je to bezna zavada u Siemens SID807 a SID807 EVO.
  8. straki007

    soubory .cod .mod .ori

    BUde svitit MIL a bude se snazit cistit dle posledniho stavu ECU. A 10% ??? nemyslim.....
  9. Zlata vecicka na stare kramy. Mas taky propoje a redukce ? Makymajk...........mame napsano u nicku odkud jsme.Tak jak vim ze jsi ze Smrzovky co je cca 200 od Chomutova
  10. straki007

    soubory .cod .mod .ori

    Vse tomu softu odpovida. Slapnes ...... kouri...........zere........nefunguje jak ma. FAPoff jsem nezjistoval. To neni uplne jednoduche pokud je tam uprava jinych map.Pokud byl delany kradenym softem tak uz vubec nezjistim. Ale pokud je FAP udelany jak chip tak nevim nevim...... Asi udelas dobre kdyz si nechas nahrat original resp nechat udelat vse korektne.
  11. Pochybuji ze nekde nekdo jeste pouziva ELITA
  12. straki007

    soubory .cod .mod .ori

    No vidis to? A jak si to mas nahrat do ecu ??
  13. straki007

    soubory .cod .mod .ori

    Obsahy jsou z peugeot 508 se vstrikovanim delphi a motor 103 kw. Uprava je udelana od 3200 RPM a 310 Nm tudiz celkove navyseni vykonu zacina od 3200 RPM po 6200 RPM a je tam sahano i do otevirani EGR od 30 mm3 do 70 mm3 davky nafty coz neni to extra vyznam. Myslim ze s originalem softwarem by to mohlo jezdit lepe. EDIT: V jinem softu ta uprava vypada jinak a je pridano nafty od nizkych otacek ale bez vzduchu.Resp ne moc extra takze pokud tam je FAP tak pri jezdeni po meste trpi vic. Po seslapnuti plynu na 70% a vic tam jde nafty o 7 mm3 vic ale o 20 mb tlaku turba a Otevre EGR.......hmmm. Takze shrnuti.........asi to bude poznat ale v seslapnutem plynu naplno a ve vyssich otackach. Ale extra mega prasarna to neni,pokud nebudes slapat na plyn. Akorat nevim jak jsi se k tomu mohl dostat.To bylo na flashce ??
  14. Ty jooooo. Jsi mu dal Dobre dneska Ferko.
  15. straki007

    soubory .cod .mod .ori

    Kde to bylo dane ??? JInak jsou to obsahy pameti. Ori je original obsah serie..........Mod si nekdo oznacuje jako upraveny soft (tuning).
  16. straki007

    FAP 407 Hdi RHR 2007

    Ty jooo. Ja to spis vidim na blbou diagnostiku ktera neumi pracovat s Delphi vstrikovanim. Nemas moznost dat to na original diagnostiku a merit to pomoci Diagbox nez PP2000 ?
  17. straki007

    Servis automatických převodovek

    Co sni potrebujes ?
  18. Bomba. A tudiz uz nebudou ani chodit upozorneni do mailu co
  19. Spis ho nemusis ani hledat. Nemas nejspis palivak.....pouze sitko v nadrzi u plovaku.
  20. straki007

    2.2 HDI nemá výkon

    A proto ze nema orig diag tak neukaze zednou chybu. Chce to nejlepe orig diag.
  21. Nemusi. Podtlaky se meri nejlepe merakem na podtlak. Pokud ho nemas tak nevim.Treba drzet ovladani turba a pripojovat odpojovat podtlak jestli se hybe. Pokud taky ne tak treba prilozit prst na hadicku k ventilu a jestli ti ho "vtahne" do hadicky. Nevim jak jinak.Mam merak a nepatral jsem to nikdy.
  22. Jo aha. Tak o.kaplavko.......nejdriv kontrola podtlaku a potom mereni podtalku primo k ovladani turba. Pokud nepomuze a mereni bude ok tak kontrola zpetne vazby turba.
×
×
  • Vytvořit...