Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 7 hodinami, Pe.Tr napsal:

a nakakl jsem deti... smejdi si sami pritapeli kdyz jsme v práci 😂 , uz maj smolika. 

kdyby náhodou někdo chtěl termostat PT22 , necham za rozum 😉

No hele oni ty mladý jsou nějaký zmrzlí všeobecně. Teď v září tady u mě " kempoval " syn od bratrance kterej se dal PČR a v údolí dutých hlav na tý jejich  vzdělávací instituci dělá nějaký ten nástupní kurz a nějak se mu na nelíbilo to ubytování jaký tam mají a hlavně že tam není parkovaní tak jestli by mohl vegetovat tady u mě. No a musel jsem taky přidat na topení  normálně mám nastaveno v obyváku přes noc 18,5 °C a přes den 21,6°C a v pohodě tu sedím v triku a trenkách a jemu byla zima nahoře v pokojích je tak o stupeň dva tepleji a stejně mu byla zima takže jsem musel dva stupně přidat na noc a přes den jsem přidával večer čtyři stupně ale od října jim zakázali pobyt mimo areál a minulý týden jim ten kurz zavřeli a mají taky online výuku. 

Jo nebožtík " patolog" teda jako podnikovej doktor tvrdil že když máš nudli u nosu tak se tě jiná nemoc těžko chytne, nevím co je na tom pravdy ale co kdyby to na ten k.u.r.v.a virus fungovalo. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno (upraveno)

U nás to zas máme naopak xD Všichni bychom topili na 21, a tchán tam furt cpe 24-26 :D  A to jsem už termostat přesunul na chodbu, kde se netopí. No, mně je to jedno, plyn si platí on, já si topení ztlumím, otevřu si okno a máme našich krásných 20-21 v pokoji.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)
před 11 hodinami, Pe.Tr napsal:

a nakakl jsem deti... smejdi si sami pritapeli kdyz jsme v práci 😂 , uz maj smolika. 

kdyby náhodou někdo chtěl termostat PT22 , necham za rozum 😉

Jak ho máš starý a kolik za něj?

Upraveno uživatelem brixtr
odstraněn obrázek z citace
Odesláno

Nechybí ti ve výčtu jeřabinka nebo tak něco? Ještě nám řekni že se náčelník tamější obecní policie jmenuje Flanderka :D

Odesláno (upraveno)

Tak dnes jsem konečně dodělal akci schody. Obloženo podlahou, nalepeny lišty, zbejvají jen lišty okolo zdi. Konečně to trochu vypadá. No, jediné co se mi na celé akci nepovedlo je fakt, že jsem si dnes při řezání podlahy vzal i kus ukazováku na levé ruce xD

DSC_2011.JPG

DSC_2010.JPG

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

No přijde na to co je tam za lepidlo. Mám na schodech nášlapy, na schodový hraně v celý dýlce a směrem od hrany stupně do oblouku v jeho vrcholu je nějaký origo lepení asi na principu oboustranky cca tak 3 x 6 cm. Nášlap na posledním horním schodu se z nějakýho důvodu po 15 letech začal drbat, tak jsem ho chtěl utrhnout. Povedlo se, až na :bacha .... ten obdélníček tam zůstal i se spodníma vrstvama nášlapu .... 

koberce-na-schody-johanna-3d.jpg

Odesláno

Zbyly mi jeste nejake stresni plechy po dostavbe pristresku, v praci byly vyhozene dve krasne ciste palety s celoplosnym pobitim z noveho vonaveho dreva a po uklidu v pristresku na drevo jsme vyhrabali prebytek lati, palubek a dalsiho dreva, tak jsme se pustili do zahradniho domecku pro kluky :) zacli jsme minuly vikend a dneska hotovo

IMG_20201026_164750.jpg

IMG_20201026_164644.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...