Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Jak píše Lukáš, pak se ti narodí smrad a když je vše bez komplikací, vyjde tě to jen na 230-700k. V horším případě i milion a půl. Stejně tak když tě tam klepne, tak tě nechaj zařvat, pokud nemáš peníze např na nový srdce. Třeba taková transplantace srdce tam vyjde na 32 míčů. 

Zdravotní péče je v USA jen byznys, nic jiného. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

vojto ale prej porod sice darda ale podepises nejaky papir a snad 90% odpusti a zaplatis jen nekolik tisic Kc 
ale sleduju florida filip a ten ted ma problem s kylou nebo pajslem a rikal ze to musi prejit nebo zase v nemocnicic necha bambilion 

Odesláno

klopím uši a souhlasím, že život není jen o ceně benzínu..., ale v každém případě je na tom průměrný američan líp než průměrný čech  :myslim

Odesláno (upraveno)

No, tak jsme spustili macbook, nastavili, a že přeneseme data ze starého notebooku. Vše proběhlo v pořádku a teď ten drahej jablečnej krám nejde pustit xD Nabootuje, přihlásím se, a hned se restartuje

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)

V rámci pátečního výletění jsme po obědě v restauraci U zvonku v Kořenově vyrazili na procházku přes rozhlednu Štěpánka k chatě Na Perlíčku a zpět přes Maják Járy Cimrmana k autu. Když jsme byli cca Na Perlíčku tak mi zazvonil tydlifoun a Milan F1 se překvapivě dožadoval informace kde jsem a co dělám. Tak jsem mu po pravdě popsal kudyma právě procházíme a dozvěděl jsem se, že on s rodinou parkuje v Kořenově vedle Galaxy a že jdou ke Zvonku na oběd.

Když jsme se vrátili k autu, Milan už U zvonku nebyl a tak setkání klubounů neproběhlo

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Prodlouženej víkend jak malovanej. A safra drahej. Ve čtvrtek konečně dorazila nová postel do ložnice, tak jsem jí odpoledne po práci vytahal do patra a sestavil, večer jsem ještě šel hodit nosič na kola na Evoqua, abych ráno mohl vyrazit na plánovaný skupinový cyklovýlet v Lužických horách. Jak kontakty v zásuvce auta, tak kontakty v zástrčce nosiče byly zoxydované a plné modrého bordelu. Na nosiči nic nesvítilo Tak jsem to poctivě všechno odrbal, použil jsem i brousítka od modelářské mikrofrézy. Rozsvítily se postupně blinkry, mlhovka, couvačka, brzdovky, jen zadní světlo svítí jen levé. Čištění jsem ještě několikrát zopakoval, ale už se stmívalo a řekl jsem si, že při plánovaném čase výletu se světla ani nebudou mít šanci rozsvítit, hlavně, že to bliká a svítí brzdovky. Bojím se, že chyba bude na autě - žárovky na nosiči jsou všechny OK.

Ráno před odjezdem jsem dělal kafe na našem kávovaru a najednou vyhodil proudový chránič proud do zásuvek. Několikrát jsem pokus o kávu zopakoval, i v jiných zásuvkách, vždy se stejným výsledkem. Chvíli jsem přemýšlel, co s tím - ale představa, že budu hledat opravu, kde kávovar nějaký čas pobude, aby se mi pak vrátil sice funkční, ale stále stejně starý kávovar, a my budeme celou tu dobu bez kávy, byla nepěkná a pověřil jsem Šárku úkolem najít někde v obchodě stejný s možností zakoupení a vyzvednutí ještě během víkendu.

V Lužckých horách byla krásní krajina a typická sudetská architektura. Hodně kopců, ale co je to pro elektrokolo, že. Počasí nic moc, zataženo, zima - nejtepleji bylo asi 11 stupňů. Prvních pár kilometrů bylo super, ale pak odešla baterka. Při přípomoci se elektrika vypínala a šlapal jsem jako za stara svýma. Jenže to bylo před dvaceti kily mými a sedmi kily elektrovybavení kola. Byl jsem brzdou výpravy, senioři na elekrokolech mi v kopcích ujížděli. Musel jsem si individuálně trasu trochu zkrátit, abych vůbec dojel. Jeden účastník výletu měl podobný problém s elektrokolem z půjčovny - ten se vrátil na výchozí pozici vlakem. Já se nevzdal. Kolo mám Author, koupil jsem ho v roce 2009 a před osmi lety nechal předělat na elektrokolo. Baterka, co tam je, už se dá jen těžko sehnat.

V sobotu jsme zajeli do vybraného obchodu s elektronikou, ale kávovar, který jsme chtěli a měl být na prodejně skladem, už někdo stačil koupit a museli jsme si nechat objednat dovoz z jiné prodejny. Prý by měl být k vyzvednutí večer, nebo v neděli.

V sobotu se to nepovedlo, a když už jsme předělávali ložnici, tak jsem v obchodě s elektronikou na neděli zarezervoval novou televizi. Přece jenom té stávající bylo už 15 let, potřebovala k provozu set top box a měla poměrně velký rámeček, takže při jen o trochu větších rozměrech nové TV jsme získali mnohem větší obraz.

V neděli jsem zapojil a rozchodil nový kávovar a pověsil novou televizi, samozřejmě bylo třeba předělat zavěšení na zeď. Na prodejně s elektronikou jsme si při vyzvedávání objednávek prohlíželi elektrokola. Večer jsem si procházel na netu ohromné nabídky elektrokol na trhu a zjistil, že ta, co jsme si prohlíželi na prodejně, mají stejné komponenty a parametry jako elektrokola jiných značek, ale jsou cca o 15% levnější a navíc šlo o loňské modely, na které prodejce dával další slevu.

No a protože Šárky elektrokolo bylo nové už před deseti lety a s obdobnou baterkou, jako má můj Author, jdeme si dnes odpoledne vyzvednou dvě kola, abychom měli oba kola s obdobnými parametry.

Moje skrblíkovské srdce trpí a to mě ještě čeká příští víkend nákup nového kvádra, abych byl zase na svatbách a plesech reprezentativní.  

Odesláno

Dneska nic, ale o víkendu jsem přišel na to, že mi nechladí klima. Tak jsem zvědavej, co to bude... Z minulého auta tu mám zánovní chladič klimy, co byl na autě asi rok, ale teĎ už tu 5 let leží. A kompresor taky tak, ten nebyl ani nový. No uvidíme...

Odesláno

týden lovím krtka pomocí těch sklapovacích pastí, co tu dával Sytič, ale ten ha*zl jen hrabe v těsné blízkosti pasti, ale zatím nic--co ale nejvíc nechápu, že v místě těch krtčích hromádek pak neroste tráva, přestože kupuju tu nejlepší hlínu s hnojivem v Mountfieldu, nosím konve s vodou a zalívám..., už to trvá moc dloho, asi zahradu celou vyzámkuju,  přitom snad 30 roků tu krtci nebyli ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...