VojtouNerCZ Odesláno 7. květen Odesláno 7. květen (upraveno) Jak píše Lukáš, pak se ti narodí smrad a když je vše bez komplikací, vyjde tě to jen na 230-700k. V horším případě i milion a půl. Stejně tak když tě tam klepne, tak tě nechaj zařvat, pokud nemáš peníze např na nový srdce. Třeba taková transplantace srdce tam vyjde na 32 míčů. Zdravotní péče je v USA jen byznys, nic jiného. Upraveno 7. květen uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. květen Odesláno 7. květen vojto ale prej porod sice darda ale podepises nejaky papir a snad 90% odpusti a zaplatis jen nekolik tisic Kc ale sleduju florida filip a ten ted ma problem s kylou nebo pajslem a rikal ze to musi prejit nebo zase v nemocnicic necha bambilion Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. květen Odesláno 7. květen Funguje to podobně jako se vším v USA. Napíše se ti to na dluh a s tím dluhem většina lidí umře a peníze nikdy nedostanou Citovat
ozzy56 Odesláno 7. květen Odesláno 7. květen klopím uši a souhlasím, že život není jen o ceně benzínu..., ale v každém případě je na tom průměrný američan líp než průměrný čech Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 8. květen Odesláno 8. květen (upraveno) No, tak jsme spustili macbook, nastavili, a že přeneseme data ze starého notebooku. Vše proběhlo v pořádku a teď ten drahej jablečnej krám nejde pustit xD Nabootuje, přihlásím se, a hned se restartuje Upraveno 8. květen uživatelem VojtouNerCZ Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 8. květen Odesláno 8. květen Volám bratrovi, že jestli ví, že mu před 5 dny končila TK na 307 co ode mě bral. Ne, až v listopadu. Říkám ne, 3.5 končila. Ahá xD By o ty papíry přišel rychleji, než je získal BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. květen Odesláno 8. květen @VojtouNerCZ neprisel poprvy to je jen za 500 Citovat
radim.1008 Odesláno 8. květen Odesláno 8. květen V deštivém dopoledni jsme vyrazili na každoroční 42.ročník turistického pochodu Mufloní stopou v okolí Kunvaldu. Pepito, Péťa, Lihous a 3 další ohodnotil 6 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 9. květen Odesláno 9. květen Táta potřeboval v jezírku vyměnit hadičku, ale do vody se mu zatím nechtělo tak jsem se šel potápět. radim.1008, Klemoň, Veverka a 4 další ohodnotil 7 Citovat
BubakGS Odesláno 9. květen Odesláno 9. květen Já si dal pauzu od rodiny. Jsem na motorce v Jižních Čechách a čistím hlavu.... Péťa, Veverka, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Charlie 607 Odesláno 10. květen Odesláno 10. květen Já pátek a sobota dorazil podlahu a nastěhoval mašiny. Ještě natahat elektriku a zapojit vzduch. No a dneska, to jsem se flákal. Pe.Tr, radim.1008, VojtouNerCZ a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. květen Odesláno 11. květen 2 vyvazovacky ?? zakladas pneuservis ? Citovat
Medvěd Odesláno 11. květen Odesláno 11. květen (upraveno) V rámci pátečního výletění jsme po obědě v restauraci U zvonku v Kořenově vyrazili na procházku přes rozhlednu Štěpánka k chatě Na Perlíčku a zpět přes Maják Járy Cimrmana k autu. Když jsme byli cca Na Perlíčku tak mi zazvonil tydlifoun a Milan F1 se překvapivě dožadoval informace kde jsem a co dělám. Tak jsem mu po pravdě popsal kudyma právě procházíme a dozvěděl jsem se, že on s rodinou parkuje v Kořenově vedle Galaxy a že jdou ke Zvonku na oběd. Když jsme se vrátili k autu, Milan už U zvonku nebyl a tak setkání klubounů neproběhlo Upraveno 11. květen uživatelem Medvěd Citovat
Charlie 607 Odesláno 11. květen Odesláno 11. květen @Havlicek.Lukas no původně jsem přivezl jen tu malou osobní, ale když se objevila v inzerci ta větší (která zvládá jak osobní tak nákladní kola a má i zdvih) za 2tis, tak jsem ji tam nemohl nechat. A celkem pěkně se to vešlo. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
petrinza Odesláno 11. květen Odesláno 11. květen Prodlouženej víkend jak malovanej. A safra drahej. Ve čtvrtek konečně dorazila nová postel do ložnice, tak jsem jí odpoledne po práci vytahal do patra a sestavil, večer jsem ještě šel hodit nosič na kola na Evoqua, abych ráno mohl vyrazit na plánovaný skupinový cyklovýlet v Lužických horách. Jak kontakty v zásuvce auta, tak kontakty v zástrčce nosiče byly zoxydované a plné modrého bordelu. Na nosiči nic nesvítilo Tak jsem to poctivě všechno odrbal, použil jsem i brousítka od modelářské mikrofrézy. Rozsvítily se postupně blinkry, mlhovka, couvačka, brzdovky, jen zadní světlo svítí jen levé. Čištění jsem ještě několikrát zopakoval, ale už se stmívalo a řekl jsem si, že při plánovaném čase výletu se světla ani nebudou mít šanci rozsvítit, hlavně, že to bliká a svítí brzdovky. Bojím se, že chyba bude na autě - žárovky na nosiči jsou všechny OK. Ráno před odjezdem jsem dělal kafe na našem kávovaru a najednou vyhodil proudový chránič proud do zásuvek. Několikrát jsem pokus o kávu zopakoval, i v jiných zásuvkách, vždy se stejným výsledkem. Chvíli jsem přemýšlel, co s tím - ale představa, že budu hledat opravu, kde kávovar nějaký čas pobude, aby se mi pak vrátil sice funkční, ale stále stejně starý kávovar, a my budeme celou tu dobu bez kávy, byla nepěkná a pověřil jsem Šárku úkolem najít někde v obchodě stejný s možností zakoupení a vyzvednutí ještě během víkendu. V Lužckých horách byla krásní krajina a typická sudetská architektura. Hodně kopců, ale co je to pro elektrokolo, že. Počasí nic moc, zataženo, zima - nejtepleji bylo asi 11 stupňů. Prvních pár kilometrů bylo super, ale pak odešla baterka. Při přípomoci se elektrika vypínala a šlapal jsem jako za stara svýma. Jenže to bylo před dvaceti kily mými a sedmi kily elektrovybavení kola. Byl jsem brzdou výpravy, senioři na elekrokolech mi v kopcích ujížděli. Musel jsem si individuálně trasu trochu zkrátit, abych vůbec dojel. Jeden účastník výletu měl podobný problém s elektrokolem z půjčovny - ten se vrátil na výchozí pozici vlakem. Já se nevzdal. Kolo mám Author, koupil jsem ho v roce 2009 a před osmi lety nechal předělat na elektrokolo. Baterka, co tam je, už se dá jen těžko sehnat. V sobotu jsme zajeli do vybraného obchodu s elektronikou, ale kávovar, který jsme chtěli a měl být na prodejně skladem, už někdo stačil koupit a museli jsme si nechat objednat dovoz z jiné prodejny. Prý by měl být k vyzvednutí večer, nebo v neděli. V sobotu se to nepovedlo, a když už jsme předělávali ložnici, tak jsem v obchodě s elektronikou na neděli zarezervoval novou televizi. Přece jenom té stávající bylo už 15 let, potřebovala k provozu set top box a měla poměrně velký rámeček, takže při jen o trochu větších rozměrech nové TV jsme získali mnohem větší obraz. V neděli jsem zapojil a rozchodil nový kávovar a pověsil novou televizi, samozřejmě bylo třeba předělat zavěšení na zeď. Na prodejně s elektronikou jsme si při vyzvedávání objednávek prohlíželi elektrokola. Večer jsem si procházel na netu ohromné nabídky elektrokol na trhu a zjistil, že ta, co jsme si prohlíželi na prodejně, mají stejné komponenty a parametry jako elektrokola jiných značek, ale jsou cca o 15% levnější a navíc šlo o loňské modely, na které prodejce dával další slevu. No a protože Šárky elektrokolo bylo nové už před deseti lety a s obdobnou baterkou, jako má můj Author, jdeme si dnes odpoledne vyzvednou dvě kola, abychom měli oba kola s obdobnými parametry. Moje skrblíkovské srdce trpí a to mě ještě čeká příští víkend nákup nového kvádra, abych byl zase na svatbách a plesech reprezentativní. Charlie 1, Medvěd, BubakGS a 3 další ohodnotil 6 Citovat
pavelu96 Odesláno 11. květen Odesláno 11. květen No jo, peníze jsou od toho, aby se utrácely... radim.1008, Péťa, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
oddie Odesláno 11. květen Odesláno 11. květen Dneska nic, ale o víkendu jsem přišel na to, že mi nechladí klima. Tak jsem zvědavej, co to bude... Z minulého auta tu mám zánovní chladič klimy, co byl na autě asi rok, ale teĎ už tu 5 let leží. A kompresor taky tak, ten nebyl ani nový. No uvidíme... Citovat
ozzy56 Odesláno 11. květen Odesláno 11. květen týden lovím krtka pomocí těch sklapovacích pastí, co tu dával Sytič, ale ten ha*zl jen hrabe v těsné blízkosti pasti, ale zatím nic--co ale nejvíc nechápu, že v místě těch krtčích hromádek pak neroste tráva, přestože kupuju tu nejlepší hlínu s hnojivem v Mountfieldu, nosím konve s vodou a zalívám..., už to trvá moc dloho, asi zahradu celou vyzámkuju, přitom snad 30 roků tu krtci nebyli BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.