radim.1008 Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben Dnes pokračování nekonečné práce v lese. VojtouNerCZ, Pepito, BubakGS a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Péťa Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben Abyste si nemysleli, že jsme jeli na Moravu jen chlastat: pavelu96, Klemoň, Milan+ a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben (upraveno) jedno foto to nezachrání ukaž kufr auta ! Upraveno 11. duben uživatelem Pe.Tr Péťa, Pepito, Milan+ a 3 další ohodnotil 6 Citovat
BubakGS Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben (upraveno) Na otocku Karvina a zpet - hokejbalovy turnaj, ted vecer jsem skocil do Makra pro maso a ze ja vul se tady pred nedavnem nahlas rouhal, jak se da Rifter udrzet v provozu... .... jo mame prodlouzenou Optiway zaruku, ale i tak jsem zvedav... ...pro jistotu rovnou nabrifuju advokata.... Upraveno 11. duben uživatelem BubakGS Citovat
radim.1008 Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben Už je čas pane učiteli. BubakGS a Pepito ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben No hele, ten odpočet je dobrej, za 1100 už nenastartuješ, ale dokud to nechcípneš, jedeš Jeden kamarád to poměrně nedávno vyzkoušel dosytosti, tahle rozmilá hláška se mu objevila, když byl na Sicílii. Místní servis to nedokázal vyřešit (objednávání dílů tam zjevně funguje podstatně hůř než u nás), a když po asi týdnu marného čekání pohár přetekl, holt dojeli na trajekt, nechali se odvézt do Livorna a odtud už bez zhasnutí motoru až do ČR - bylo třeba si nechat odemčenou nádrž kvůli tankování Doma pak vyházet při běžícím motoru věci a milé auto odvézt do servisu na dvůr. BubakGS a Péťa ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben ...ja mam auto nastesti doma. Ale i tak me to s.e.re.. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben @BubakGS kolik máš km? Minulí týden jsme měli na dílně Berlingo stejné hlášky a tuším že DIAG odhalila katalizátor po životnosti. Citovat
pavelu96 Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben (upraveno) @sitler dík, mrknu na to @BubakGS 76k km je o 14k km míň než by se nádrž na AdBlue měla ozvat... Na naší 5008, když se podruhé ozvala to vycházelo přesně na 90k km. Na Rifteru to asi nastavili o něco dřív Upraveno 11. duben uživatelem pavelu96 BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben @Vena garážmistr přesně 76.367 km ... jenom ... je porad jeste v zaruce .. mluvi ze me nekolik plzni... ale se asi naseru a poptam se kamosu, co s tim kseftujou v Praglu ... co by kostovalo SantaFe od Hacek v hybridu nebo pluginu pro kamose.... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben @BubakGS hele bude to znít blbě a vím že to úplně nepotěší ale dokud je v záruce tak je to relativně o čekání na díly ano sere to ale je to v záruce. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben @Vena garážmistr ...ja vim. Blby je, ze jinak mi to auto vyhovuje - rozmerama, prakticnosti. A nic podobneho na trhu neni - a uz vubec ne ve srovnatelne cenove relaci.... Citovat
PaKr Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben @BubakGS aspoň ti to nerezne já jsem před nějakou dobou dovezl blatníky na 406 a bohužel " navrch huj,...", takže ocelák, odrezovač, body a ještě dám vosk. Ale na levej blatník už body ( nebo něco podobného) dával, ale zrovna ne na ty kritické místa BubakGS ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. duben Odesláno 12. duben poslední dobou se bavím sledováním videí na Youtubce, líbí se mi ta dívčina vietnamská, co zvládne komplet GO celého auta během 20 minut zrychleného videa , nebylo by marné mít cosik takového doma, teda nejen přes opravy auta... BubakGS a Pepito ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 12. duben Odesláno 12. duben Vše kolem brýlí jsem přesunul sem sitler, Radek Hurvajz a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 12. duben Odesláno 12. duben jo @ozzy56 na YT jsou některý videa fakt zajímaví mě svýho času dost bavili ty různý pakistánci jak v tom jejich pyžamu a žabkách na písku před barákem rozpůlil třeba převodovku a bez nějakýho speciálního vercajku ji pak zase poskládal a ona se točila. nebo jejich pneuservisy náklaďák podloženej asi tak devadesáti různejma prkýnkama a on na tom mění plášť bez sundání ráfku z auta. A ještě líp pneumatika rozervaná skoro na dva kusy a on ji tam sváže motouzkem a začne ji opravovat jen se základním vercajkem v pixle od okurek uvaří gumu udělá tomu formu na záplatu a pneumatiku spraví za odpoledne že nepoznáš kde a jak byla rozrvaná. Jinak já jsem dnes krom toho že jsem prohnal 3x pračku nedělal nic vstal jsem asi v 10 a jen tak jako sedím u počítače a zevluju protože se mi prostě nic nechce a potřebuju si odpočinout. Pepito a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 12. duben Odesláno 12. duben V 28. 11. 2025 at 14:12, Medvěd napsal: Jedině že máš v nějakým konkrétním HYPER-SUPER kámoše skladníka a i tak to kape třeba po 6ti ks/návštěva. Ta doba, kdy jsem si jednou měsíčně jezdil do TESCA pro 50 banánovek už je minulost (při rozvozu knih byla jejjch spotřeba strašlivá). To Lihouš - brácha si před stěhováním banánovky půjčil. Tuším, že složil nějakou kauci a pokud bedny vrátil v dohodnutém termínu, tak mu 2/3 kauce vrátili. Hele - v Hradci Banánové krabice Hradec Králové https://share.google/BSu6FGvLmyNXyUFDS Dnes jsem si na to vzpomněl,tento týden už tu jsou podruhé ,teď tam jsou 4. Předtím možná 8. Než se s tím zabývat někde na netu za 10 až 20 kč. Tak to takové terno asi nebude. Lihous ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. duben Odesláno 12. duben na první letošní vyjížďce mi uleťelo prodloužení předního blatníku, tři roky tam bylo jen na oboustranku, tak sem to sundal ,ocistil, dal primer a lepidlo na okna co mi tu zbylo z 207my. Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.