Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Na otocku Karvina a zpet - hokejbalovy turnaj, ted vecer jsem skocil do Makra pro maso a ze ja vul se tady pred nedavnem nahlas rouhal, jak se da Rifter udrzet v provozu...  :D .... jo mame prodlouzenou Optiway zaruku, ale i tak jsem zvedav... ...pro jistotu rovnou nabrifuju advokata....

image.png.f82a3d87c8eb180829b27350832985ca.png

image.png.50e403a3dae8e52da1c2aca4c70b7bff.png

image.png.daa20fba08727c84c830592ad48600e3.png

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

No hele, ten odpočet je dobrej, za 1100 už nenastartuješ, ale dokud to nechcípneš, jedeš :) Jeden kamarád to poměrně nedávno vyzkoušel dosytosti, tahle rozmilá hláška se mu objevila, když byl na Sicílii. Místní servis to nedokázal vyřešit (objednávání dílů tam zjevně funguje podstatně hůř než u nás), a když po asi týdnu marného čekání pohár přetekl, holt dojeli na trajekt, nechali se odvézt do Livorna a odtud už bez zhasnutí motoru až do ČR - bylo třeba si nechat odemčenou nádrž kvůli tankování :) Doma pak vyházet při běžícím motoru věci a milé auto odvézt do servisu na dvůr. 

Odesláno (upraveno)

@sitler dík, mrknu na to :super

@BubakGS 76k km je o 14k km míň než by se nádrž na AdBlue měla ozvat... Na naší 5008, když se podruhé ozvala to vycházelo přesně na 90k km. Na Rifteru to asi nastavili o něco dřív :aut

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno

@Vena garážmistr    přesně 76.367 km ... jenom ...  je porad jeste v zaruce

:D .. mluvi ze me nekolik plzni... ale se asi naseru a poptam se kamosu, co s tim kseftujou v Praglu ... co by kostovalo SantaFe od Hacek v hybridu nebo pluginu pro kamose....   

Odesláno

@BubakGS aspoň ti to nerezne ;) 

já jsem před nějakou dobou dovezl blatníky na 406 a bohužel " navrch huj,...", takže ocelák, odrezovač,  body a ještě dám vosk. Ale na levej blatník už body ( nebo něco podobného) dával,  ale zrovna ne na ty kritické místa :roll

20260411_175929.jpg

20260411_175945.jpg

Odesláno

poslední dobou se bavím sledováním videí na Youtubce, líbí se mi ta dívčina vietnamská, co zvládne komplet GO celého auta 😯😂 během 20 minut zrychleného videa 👍, nebylo by marné mít cosik takového doma, teda nejen přes opravy auta...😉

Odesláno

jo @ozzy56  na YT jsou některý videa fakt zajímaví mě svýho času dost bavili ty různý pakistánci jak v tom jejich pyžamu a žabkách na písku před barákem rozpůlil třeba převodovku a bez nějakýho speciálního vercajku ji pak zase poskládal a ona se točila. nebo jejich pneuservisy náklaďák podloženej asi tak devadesáti různejma prkýnkama a on na tom mění plášť bez sundání ráfku z auta.  A ještě líp pneumatika rozervaná skoro na dva kusy a on ji tam sváže motouzkem a začne ji opravovat jen se základním vercajkem v pixle od okurek uvaří gumu udělá tomu formu na záplatu a pneumatiku spraví za odpoledne že nepoznáš kde a jak byla rozrvaná.

Jinak já jsem dnes krom toho že jsem prohnal 3x pračku nedělal nic vstal jsem asi v 10 a jen tak jako sedím u počítače a zevluju protože se mi prostě nic nechce a potřebuju si odpočinout.

Odesláno
V 28. 11. 2025 at 14:12, Medvěd napsal:

Jedině že máš v nějakým konkrétním HYPER-SUPER kámoše skladníka a i tak to kape třeba po 6ti ks/návštěva.

Ta doba, kdy jsem si jednou měsíčně jezdil do TESCA pro 50 banánovek už je minulost (při rozvozu knih byla jejjch spotřeba strašlivá).

To Lihouš - brácha si před stěhováním banánovky půjčil. Tuším, že složil nějakou kauci a pokud bedny vrátil v dohodnutém termínu, tak mu 2/3 kauce vrátili.

Hele - v Hradci

Banánové krabice Hradec Králové https://share.google/BSu6FGvLmyNXyUFDS

Dnes jsem si na to vzpomněl,tento týden už tu jsou podruhé ,teď tam jsou 4. Předtím možná 8.  Než se s tím zabývat někde na netu za 10 až 20 kč. Tak to takové terno asi nebude. 

20260412_174049.jpg

Odesláno

na první letošní vyjížďce mi uleťelo prodloužení předního blatníku, tři roky tam bylo jen na oboustranku, tak sem to sundal ,ocistil, dal primer a lepidlo na okna co mi tu zbylo z 207my.

IMG_20260412_165858.jpg

IMG_20260412_170929.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...