Pepito Odesláno 7. duben Odesláno 7. duben (upraveno) Všimnul si někdo jaký hezký batoh jsem měl při včerejší procházce? Upraveno 7. duben uživatelem Pepito ozzy56 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. duben Odesláno 7. duben dnes jsem koukal na letošní záběry ostravské televize a najednou se vidím v bedně či ja su jakasik celebrita ?? Péťa, Pepito a Pe.Tr ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 8. duben Odesláno 8. duben (upraveno) Tady je Radovánkovo NEBE (jinak je to prostor před NTK, VŠCHT a ČVUT právě teď) Upraveno 8. duben uživatelem Medvěd Citovat
Charlie 607 Odesláno 8. duben Odesláno 8. duben Já dneska očista motorového člunu, abych ho mohl nafotit do inzerce. 2roky to nebylo na vodě, tak to bylo znát, ale celkem se povedlo. Ještě aby se našel nějakej blázen co to koupí, páč člun je na kompletní generálku. Péťa ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben (upraveno) Před asi měsícem a půl jsem přijel na opravu elektrického paleťáku. Nešel zapnout. Zjistil jsem vadné aku (2x12V-24V), jeden měl 8V, druhý 2V. Tak že si koupí baterky někde jinde a vymění si je sami, ať ušetří, že to přeci zvládnou. Říkám OK, je mi to buřt. Včera večer telefon, že vyměnili baterky a vozík stále nejede, a že jsem jim blbě poradil, a kdesi cosi. Tak jsem se tam dnes otočil. Rozeberu kapotu, chvíli na to čumím a jako první mě trklo připojený + na kostru vozíku. Jo, baterky v sérii, ale stylem + z baterie A na + vozíku, + z baterie B na kostru a mínusy obou baterek zapojený dohromady No, nafakturoval jsem hodinu cesty, hodinu práce, maj to za bůra, baterky přepojil a tradá zase jinam. Upraveno 9. duben uživatelem VojtouNerCZ Hafity, BubakGS, Dave_k a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben vojto jeste ze z toho neudelali V3Sku co ze by sice zapojily spravne mezi sebou ale daly baterie uplne obracene a vymlatilo to nejakou ovladaci elektroniku Citovat
ozzy56 Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben dnes Jeseník a zpět, cesty OK, počasí taky OK, oběd v Opavě v KFC, z Opavy do Ostravy po ,dálnici' 120, je tam ale jen 110, policajt mě předjel a jen se díval , asi sem se mu líbil, tak nic... Pepito ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben Před hodinou, Péťa napsal: Asi neměl radar měli policejní auto a majáky jely , ale byl jsem v pravém pruhu, bylo docela volno..., po loňských 2000 Kč si už moc nevyskakuju , v nejhorším manželka řídí (blbě, ale papíry má) Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben Tak to byl docela fofr, člun dneska odjel, volalo na to hafec lidí, ale vzal to hned první. radim.1008 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben @ozzy56 U nás na D11 mám opakovaně zkušenost pokud předjíždím třeba několik kamionů a přidám nad +150 "ale" po předjetí se vrátím do pravého a uberu neměl jsem problém. Ano předjedou většinou v civilním koukají jednou bylo "i napomenutí hrození " ale pokaždé OK. Asi záleží na koho natrefíme - normální příslušník = Ok Ti ostatní nebudu rozepisovat - mám štěstí na ty normální. U nás i v zahraničí. Klemoň, ozzy56, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 10. duben Odesláno 10. duben (upraveno) Dnes pracovně na otočku Železnej Brod. Jel jsem obstarožní Octou Ii (2005) a když jsem na Malý Skále tankoval do plna (42 l), tak jsem měl pocit, že mi holky půjdou postavit slavobránu Upraveno 10. duben uživatelem Medvěd Citovat
P206blau Odesláno 10. duben Odesláno 10. duben O prodlouženém Velikonočním víkendu jsem si zalenošil na kopcích. Do kufru jsem přibalil zimní výbavu a řetězy a vyrazil se kochat na hory.Nebe neuvěřitelně modré..prostě pohoda. davidse, Pepito, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Charlie 607 Odesláno 10. duben Odesláno 10. duben Já si dnes dovezl vibrační desku Scheppach, 100kg, povedla se hodně zánovní. Budu dělat zámkovku a pak nějaké úpravy na pozemku tak se užije. No a zkusím jí pak půjčovat. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 10. duben Odesláno 10. duben Dnes jsem drátoval rozvaděč na zdviž. Mladej šel se mnou, těšil se, že zvedneme vozík. Chudák tu byl se mnou 2 hodiny v tý zimě, narvat 3 stykače do té malé krabičky, 3 tlačítka a 2 koncáky, to není jen tak. Konečně zapojeno, sepl jsem, stykač začal drčet a motor nejel. Nasraně jsem vše začal kontrolovat, nakonec jsem vše vyrval ven... No, nový stykač a je vadnej. Tak jsem mu aspoň zapojil 1, svezl vozík nahoru, prohodil fáze, svezl dolů, a je spokojenej Péťa, Pepito, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Charlie 607 Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben Dneska jsem si přivezl 500kg betonu v pytlích, 10 obrubníků a 2 ztracáky a teď odpoledne + zítra to půjdu zpracovat. 24m² podlahy v kolně kde byla jen udusaná hlína z kopce a jak to tam padá. Ale pomalu se to začíná rýsovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.