Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Garáž není špatná. Na pizzu chodíme ke "Kozlíkům" (bývalej Slovan) nebo Art café. Na obědy si většinou zajedem k "Markovi" do Medlešic. Nebo ještě U Šedivce.

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno
V 18. 3. 2026 at 8:13, Lihous napsal:

Nové podobně velké kolem >6tis spotřeba cca 140kW/rok mnohdy ale s 5letou zárukou.

JJ, Já má dvouzonovou Klarstein - kompresor. Ty thermoelktrické jsou v teple na prd - měl jsem jednu Guzzanti.

Odesláno
před 49 minutami, Dave_k napsal:

Garáž není špatná. Na pizzu chodíme ke "Kozlíkům" (bývalej Slovan) nebo Art café. Na obědy si většinou zajedem k "Markovi" do Medlešic. Nebo ještě U Šedivce.

Garáží je myšleno co?

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem vyměnil na "rybí" dodávce Ducato přední staré lampy za nové, jelikož jde na STK. Koupeno v Kauflandu za 2600,- obě dokupy.

Před chvilkou jsem dolaboroval dveře - stahovačku u 307 cc. Podrobnosti v patřičném vláknu.

Lampy.jpg

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno
V 19. 3. 2026 at 9:08, sitler napsal:

@ozzy56 to neni ted... nejaky renaulty z prelomu tisicileti mely zarovky dostupny pres rozebrani podbehu :D  ... Nastesti, s prichodem LED tohle dost odpada. A s eu tohle nema vubec nic... nesmyslnej hate uplne z prdele.

Žádný podběh se nerozebiral, na to tam byl oddělávací kryt v tom plastovém podběhu.  

Odesláno

Máš recht, lezlo se tam mini servisním otvorem, tuším Megane, a taky Astra... Za otvorem mimo jiné ostrý nosník. No paráda na jakoukoliv práci. Ford pro změnu světla dolů... A pořád to nemá nic společného s EU.

Odesláno
před 1 hodinou, Veverka napsal:

2,5 % čeho? 

Cca 2,5% občanů a cca 3% voličů ČR. Ale to ti určitě došlo ;) 

Odesláno

@Klemoň
Naprostý souhlas jen s kompresorem - mimo jiné i do auta jsoou lepší volbou chladničky kompresorové.

Dnes mě bratránek vyzvedl vlastně stejnou vinotéku jen je levnější.
Tak že mám taky dvou zonovou s kapacitou cca 2x 40ks

A upřímě nejsem vinař ale díky našemu rodovému srazu a uctě k vinařů jsem se nechal strhnout k tomuto.

Přípitek bude bublinkama cca 6let staré ve skle které má kořeny ve 13století a dvě číše jsou cca 300roků staré a zbytek máme věrné kopie od PÁNA SKLENÁŘE který mě vyšel vlastně ve všem vstříc a vzniklo téměř dokonale dílo.
Sada skla ktere jsou věrnou kopii.

Pro dámy mám připravené netradiční bublinky a pro nás "muže" ochutnávku pro zatím cca 12 druhů rumů ale těch méně znamých ....

Pravda konec září je ještě daleko ikdyž nedaleko ....

:papa

Odesláno

ta včerejší akce na Letné byla krásnou oslavou Zdeňka Svěráka, kterého mám moc rád -- málokdo oživil a zpříjemnil můj život svým humorem jako on a jeho parta 👍,  myslím to vážně, žádná ironie

a jinak to mělo smysl jaký ?? 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...