Dave_k Odesláno 20. březen Odesláno 20. březen (upraveno) Garáž není špatná. Na pizzu chodíme ke "Kozlíkům" (bývalej Slovan) nebo Art café. Na obědy si většinou zajedem k "Markovi" do Medlešic. Nebo ještě U Šedivce. Upraveno 20. březen uživatelem Dave_k Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 20. březen Odesláno 20. březen Doufal jsem, že vozidlo s tímhle motorem se mi do dílny nikdy nepodívá , no, je to "kolegy" z práce, a naštěstí chce vyřešit jen automat. Citovat
Klemoň Odesláno 20. březen Odesláno 20. březen V 18. 3. 2026 at 8:13, Lihous napsal: Nové podobně velké kolem >6tis spotřeba cca 140kW/rok mnohdy ale s 5letou zárukou. JJ, Já má dvouzonovou Klarstein - kompresor. Ty thermoelktrické jsou v teple na prd - měl jsem jednu Guzzanti. Citovat
Medvěd Odesláno 20. březen Odesláno 20. březen před 49 minutami, Dave_k napsal: Garáž není špatná. Na pizzu chodíme ke "Kozlíkům" (bývalej Slovan) nebo Art café. Na obědy si většinou zajedem k "Markovi" do Medlešic. Nebo ještě U Šedivce. Garáží je myšleno co? Citovat
Zodiak Odesláno 21. březen Odesláno 21. březen (upraveno) Dnes jsem vyměnil na "rybí" dodávce Ducato přední staré lampy za nové, jelikož jde na STK. Koupeno v Kauflandu za 2600,- obě dokupy. Před chvilkou jsem dolaboroval dveře - stahovačku u 307 cc. Podrobnosti v patřičném vláknu. Upraveno 21. březen uživatelem Zodiak Péťa, Milan+ a zbynek..s ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 21. březen Odesláno 21. březen V 19. 3. 2026 at 9:08, sitler napsal: @ozzy56 to neni ted... nejaky renaulty z prelomu tisicileti mely zarovky dostupny pres rozebrani podbehu ... Nastesti, s prichodem LED tohle dost odpada. A s eu tohle nema vubec nic... nesmyslnej hate uplne z prdele. Žádný podběh se nerozebiral, na to tam byl oddělávací kryt v tom plastovém podběhu. Citovat
sitler Odesláno 21. březen Odesláno 21. březen Máš recht, lezlo se tam mini servisním otvorem, tuším Megane, a taky Astra... Za otvorem mimo jiné ostrý nosník. No paráda na jakoukoliv práci. Ford pro změnu světla dolů... A pořád to nemá nic společného s EU. Citovat
Medvěd Odesláno 21. březen Odesláno 21. březen Dneska jsem si zašel kousek od baráku poslechnout názory těch lidí, co mají podobné politické cítění jako já A bylo nás tam kvanta Hafity a Veverka ohodnotil 2 Citovat
Veverka Odesláno 21. březen Odesláno 21. březen @Medvěd A to je dobře Medvěd a Hafity ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 21. březen Odesláno 21. březen před 11 minutami, Medvěd napsal: A bylo nás tam kvanta Údajně 2,5% Citovat
Zodiak Odesláno 21. březen Odesláno 21. březen Kdyby 4% tak to by bylo na pováženou..... Pepito, Péťa a Veverka ohodnotil 3 Citovat
MJSytic Odesláno 21. březen Odesláno 21. březen před 1 hodinou, Veverka napsal: 2,5 % čeho? Cca 2,5% občanů a cca 3% voličů ČR. Ale to ti určitě došlo Citovat
Medvěd Odesláno 21. březen Odesláno 21. březen Což mou zmínku o tom, že nás tam bylo spousta potvrzuje nebo snad vyvrací? Citovat
MJSytic Odesláno 21. březen Odesláno 21. březen To je věc názoru. Já jen ty kvanta vyjádřil v procentech. "Nic víc, nic míň" Citovat
Veverka Odesláno 21. březen Odesláno 21. březen No, tvrděj 250.000 Ale kdo to počítal? A jakoby náhodou úplně kulatý číslo? Citovat
Lihous Odesláno 21. březen Odesláno 21. březen @Klemoň Naprostý souhlas jen s kompresorem - mimo jiné i do auta jsoou lepší volbou chladničky kompresorové. Dnes mě bratránek vyzvedl vlastně stejnou vinotéku jen je levnější. Tak že mám taky dvou zonovou s kapacitou cca 2x 40ks A upřímě nejsem vinař ale díky našemu rodovému srazu a uctě k vinařů jsem se nechal strhnout k tomuto. Přípitek bude bublinkama cca 6let staré ve skle které má kořeny ve 13století a dvě číše jsou cca 300roků staré a zbytek máme věrné kopie od PÁNA SKLENÁŘE který mě vyšel vlastně ve všem vstříc a vzniklo téměř dokonale dílo. Sada skla ktere jsou věrnou kopii. Pro dámy mám připravené netradiční bublinky a pro nás "muže" ochutnávku pro zatím cca 12 druhů rumů ale těch méně znamých .... Pravda konec září je ještě daleko ikdyž nedaleko .... Citovat
ozzy56 Odesláno 22. březen Odesláno 22. březen ta včerejší akce na Letné byla krásnou oslavou Zdeňka Svěráka, kterého mám moc rád -- málokdo oživil a zpříjemnil můj život svým humorem jako on a jeho parta , myslím to vážně, žádná ironie a jinak to mělo smysl jaký ?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.