Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak já dnes také "veselo" 🙊

Nejdříve jsem ráno po naložení zjistil, že mi chybí kousek gumy a pak jsem se rozhodl, že udělám dobrý skutek a nechám jednoho 🐮 ještě žít. Trochu mi pomohl i ten s návěsem naproti, protože já měl svodidla nebylo už moc kam . . .  :roker

Nepojmenovan.thumb.jpeg.5a5614a9bfd87c97a50aa14c1ca47422.jpeg

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno (upraveno)

po asi 5 letech a novorocnim precevzeti sem se pustil do uklidu garaze ktera je spis vyuzivana jako skladka 
pomalu ale jiste tridim nahazeny material a vozim to do kontejneru nebo na sberny dvur , a v tehle souvislosti me mistni zamestnankyne nastvala ze sem se skoro az rozcilil, nejdriv ze kazdy ma narok na 1 navstevu denne, i presto ze sem dojel s coupe takze v kufru par veci - ne jak nekteri z dodavkou nebo velkym vozikem
a podruhe kdyz me vynadala ze dily z auta se vyhazovat nesmi !! - jednalo se o calouneni zadne zelezo jen molitan a latka stejne se ji to nelibilo 
a vlastne jeste jedno - resila ze motorovy olej se uz nesmi vracet - tim padem asi nesmim vratit ani obaly od oleje tak to sem zvedavy co s tim budu delat :D

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno (upraveno)

AVE kolin - asi se zeptam primo na centralnim - prijde mi ze ta slepice na sdruzene pobocce je az moc vychcana 

co si budem ta rvala uz kdyz sem ji tam prinesl 10 litru vyfritu z fritaku - prej jestli  nemam restauraci :D

Odesláno

Lukáši jestli máš doma kanystry od oleje tak je naplň tím vyjetým je to nebezpečný odpad a mělo by na něj být vyhrazené místo na SD. Je fakt že plasty z aut vč. čalounění je problém to nikde nechtějí ale na SD by to vzít měli pokud toho nemáš z 10 aut.

Odesláno (upraveno)

Právě že to jak v klasickém 10l kanystru takový průhledný s červeným víčkem a když sem to dovezl řvala jak protržená přemýšlím že fakt dojedu na hlavní místo a zeptám se přímo tam 

Jednalo se o potahy ze sedaček takže molitan a látka, jak ona v té hromadě pozná že to je z auta ?

Navíc když sem dojel už v kontejneru něco podobného naházeno bylo

Odesláno

Co to máte za sběrňák, proboha? Dneska jsem shodou okolností dával na sběrňák 6 pneumatik. Jen se zeptal, jestli jsou bez disků. Oleje atd. dávám běžně. 

Odesláno

Tak u nás dokonce můžeš jenom čtyři a ještě jenom jednou ročně ale samozřejmě muzes vychytat různé zaměstnance a přivézt to tam postupně jenom zrovna co tam tenhle týden slouží je fakt na přesdržku uvidíme příští týden snad tam nebude znova

Odesláno

Hele kluci napsal jsem email přímo na stránky AVE s vyjádřením jak je to s odběrem olejů a podobných věcí tak jsem zvědavý jak se mi vyjádří pokud to bude něco hezkého tak si to vytisknu a v sobotu me tam ta ženská má znova 🤫

Odesláno

Dovolím si  vložit oficíiální seznam přijímaných druhů odpadu v SB , nevím zda-li je možné něco opravit místní vyhláškou, protože před pár roky Pneu nesměli vybírat , tyto jen pneuservisy a prodejny pneu...

Jinak u nás se střídají u "příjmu" asi 3 nebo 4 osoby. V "olejovém" skladu hejno barelů rozdělených dle druhů- jedlý olej tedy "vyjetý fritovací a..., další na motorové oleje na nemrznoucí směs jak jsem si naposledy  všimnul a kdoví na jaké další druhy , dále tam mají plechové bedny na obaly od olejů, na plechovky od barev....

Obyvatelé mají na OP zdarma, podnikatelé platí, nwn kolik .

prehled_prijimanych_odpadu_otin_rok_2021.pdf

Odesláno (upraveno)
V 26. 6. 2025 at 21:09, pavelu96 napsal:

@Zodiak

To že se ti nelíbí dodržování pravidel vzhledem k tvému zaměstnání je docela zvláštní... ale je to tvoje volba. 

Jen pro úplnost, s moderátorem se o dodržování pravidel nediskutuje a tahat sem politiku je to poslední co tady chceme.

Tímto bych tuto debatu ukončil a v dobrém ti radím - přečti si znovu co jsem napsal. 

Pravidla neexistují nikde a Brusel není můj zaměstnavatel. Mám právo na svůj názor i na tomto fóru. Politiku nikam netahám. Troufám si tvrdit, že finančně pro toto fórum jsem užitečnější, než ty moderátorsky. Bez urážky. 

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno

Myslel jsem, že to máme uzavřené, ale po týdnu se k tomu budeš vracet? 

Evidentně jsi vůbec nepochopil o čem jsem psal. Pravidla na tomto fóru existují a moderátoři jsou tu od toho, aby se dodržovala. Tvoje názory ti nikdo nebere. 

Je samozřejmě velice šlechetné, že jsi klub podpořil určitým obnosem (ta kauza se dá dohledat), ale tvé tvrzení, že jsi užitečnější (finančně) než já (moderátorsky) sráží tvojí šlechetnost někam k nule. To je zase můj názor. 

Dál se s tebou dohadovat nehodlám, protože vše už bylo řečeno a nemíním se opakovat. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...