Zodiak Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 @pavelu96 nemám ani tucha, co jsem zvojtil a ftip ze psem neznám. Klidně mě dej banán, prkotina. Přežil jsem i horší věci. Hafity, regius, Davidak79 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
pavelu96 Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 Prostě si přečti pravidla https://www.peugeot-club.com/guidelines/ (konkrétně bod č.4.) a dodržuj je... To je takovej problém upravit ten první příspěvek místo psaní nového? Zodiak ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 Já těch postů mám tak málo, že to snad ani není potřeba. Ale chápu, že supervizor musí být. Ať žije Brusel. Všechno zakázat. pavelu96 a Milan+ ohodnotil 1 1 Citovat
petrinza Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 Turecko za námi, na hranicích do Bulharska i s řešením nedoplatku za dálniční mýto ztraceno jen 25 minut. Pak koupání v Primorsku a za zítra a pozítří dát 1750 km a budeme doma. radim.1008, Péťa, PaKr a 2 další ohodnotil 5 Citovat
pavelu96 Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 (upraveno) @Zodiak To že se ti nelíbí dodržování pravidel vzhledem k tvému zaměstnání je docela zvláštní... ale je to tvoje volba. Jen pro úplnost, s moderátorem se o dodržování pravidel nediskutuje a tahat sem politiku je to poslední co tady chceme. Tímto bych tuto debatu ukončil a v dobrém ti radím - přečti si znovu co jsem napsal. Upraveno 26. červen 2025 uživatelem pavelu96 Citovat
Charlie 607 Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 Já dnes poslal (po roce od dovozu) kombíka do hutí. Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. červen 2025 Odesláno 27. červen 2025 Tak dnes technický den, klukovi je 13 a začínají ho zajímat motorky tak k babičce a projeli jsme fichtla i pařízka a jelikož se nejezdilo tak 10 let tak to chytlo bez problémů , ale odpoledne pionýr rozborka udělat brzdy , nový bovdeny, pláště se budou delat příští tyden a pak bezkontaktní zapalování vape a STK a na naučení to bude dobrý ne?? pionýr je rok 67…. regius, ozzy56, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Milan+ Odesláno 27. červen 2025 Odesláno 27. červen 2025 Proč tam chceš cpát Vape,to jezdí kluci ve fichtl Cup,tohle když se seřídí,tak to chodí bez problémů. Pepito ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 27. červen 2025 Odesláno 27. červen 2025 vyskočil na mě test Berlinga , tak pro doplnění , jednu VELKOU chybu to auto dneska má a to nesmyslnou cenu, to uznávám, já v roce 2014 dal 350 tisíc po všelijakých slevách za 1.6 HDi 84kw ve verzi XTR https://autosalon.tv/novinky/testy/s-naftovym-citroenem-berlingo-jsme-ujeli-pres-5600-km-tezko-hledat-neco-lepsiho-pro-rodinne-cesty?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box Citovat
PaKr Odesláno 27. červen 2025 Odesláno 27. červen 2025 @petrinza přeji šťastný zbytek cesty Ještě máme jednu otázečku - kolik vychází mýtné v Srbsku? máme v plánu jet přes Maďarsko, přespat v Bělehradě ( tam už máme taky rezervaci) a pak pokračovat dál do Bulharska. Citovat
oddie Odesláno 27. červen 2025 Odesláno 27. červen 2025 (upraveno) @ozzy56 on ten poměr cen bohužel zhruba odpovídá. Průměrná mzda 2014 cca 25tis, průměrná mzda 2025 cca 47tis... kumulovanou inflaci za tu dobu na mobilu hledat nebudu, ale přibližně to tak bude, že se za tu dobu penize zkazily na poloviční kupní sílu. Akorát to číslo vypadá blbě. Jinak dnes výlet do Kerkyry, dokonce se mi s Rifterem podařilo jet i 80! Jak mi vadí, že se podélně nepříjemně houpe, tak do zatáček se zas tak moc nenaklání, možná by stačilo dát jiné zadní pružiny a bylo by vše OK. No a spotřebu tady v těch kopcích a skoropolňačkách mám skoro 10 litrů. Nicméně musím uznat, že se s tím jezdí o něco líp než s C3, kterou jsem vyfasoval na Sicílii. EDIT: tak dle GPT je kumulovaná inflace od 2014 "jenom" cca 56% - ovšem to je dáno nějak definovaným spotřebním košem. Pokud vezmeme růst cen nemovitostí, ten je za tu dobu +187% - tedy skoro na trojnásobek. To jen k té hodnotě peněz tehdy a dnes... Upraveno 28. červen 2025 uživatelem oddie Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. červen 2025 Odesláno 27. červen 2025 před 1 hodinou, Milan+ napsal: Proč tam chceš cpát Vape,to jezdí kluci ve fichtl Cup,tohle když se seřídí,tak to chodí bez problémů. protože to ma nějaký roky za sebou , odchazí kondíky a když tam nacpeš nový repliky tak to nechodí....nechci pořád něco seřizovat, na to nemam naladu....proto vape....prostě to jede,a nic neřešíš..... Citovat
petrinza Odesláno 28. červen 2025 Odesláno 28. červen 2025 @PaKr- mýto zkusím ohlídat dneska, jsme v Smederevu, kousek od Bělehradu. Když jsme jeli sem, na mýtné bráně u bulharských hranic jsme vyfasovali lístek a tady na sjezdu pak zaplatili kartou. Na displeji tam svítila nějaká cena, ale vmístních dinárech a nepokoušel jsem se to přepočítat. Z Maďarska do Srbska nás Waze poslal přes zajížďku do Chorvatska, asi z té strany byla menší fronta na hranici. Včera přejezd z BG do SRB asi 15 minut. PaKr ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 28. červen 2025 Odesláno 28. červen 2025 Tak třešeň očesána a rovnou i prostřih a snížení,pak nahoru nikdo nechtěl lézt. Už jen uklidit. pavelu96, Zodiak, Hafity a 2 další ohodnotil 5 Citovat
petrinza Odesláno 28. červen 2025 Odesláno 28. červen 2025 @PaKr - takže jestli si to nějak přepočítáš a dopočítáš - ze Smedereva do Bělehradu bylo mýto za 220 dinárů, pak je ve směru na Maďarsko poměrně dlouhý úsek zdarma, platí se zase až úsek Stará Pazova - Subotica - 880 dinárů. Dneska jsme se zasekli na hranici SRB - HU na dvě hodiny. Byli pomalí jak Srbové tak Maďaři a Maďarům navíc asi na půl hodiny spadnul systém a čekalo se, až zase naskočí. PaKr a Péťa ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 28. červen 2025 Odesláno 28. červen 2025 Byl jsem den a půl za rebela... ...ale už jsem doma a paní Bubáková mě srovnala... https://www.motorkari.cz/motorka/?mid=138101&act=moto-denik-detail&ddid=88101 Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 28. červen 2025 Odesláno 28. červen 2025 My zakempený s Ducatem na Orlíku, do zítra. Rovnou jsem dědovi odvezl loď na vodu (trochu na prasáka, ale prošlo to). Skoro celou cestu jsem o té plachetničce za autem ani nevěděl ( páč v zrcátkách není vůbec vidět jak je malá a díky nízké váze to ani na autě není poznat). No a nakonec velké překvapení, ono to za ty love i plave a vše funguje. Zítra jí půjdu dát trochu za uši, jestli bude foukat. Dnes jsem jí spustil, přeplavil k molu a ostrojil. Foto na vodě až zítra, nějak nebyl čas fotit. BubakGS, Klemoň, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
radim.1008 Odesláno 28. červen 2025 Odesláno 28. červen 2025 Dnes v rámci výletu za servisem jsem si prohlídl Svatou horu nad Příbramí. Ač mě kosteli neberou, tak tohle je pěkná stavba. Pepito, pavelu96, Klemoň a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Medvěd Odesláno 29. červen 2025 Odesláno 29. červen 2025 Mě se moc líbí kryté schodoště z centra Přbrami na Svatou horu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.