Péťa Odesláno 22. duben 2025 Odesláno 22. duben 2025 (upraveno) před 53 minutami, Dave_k napsal: Odkaz mne směřuje jinam než je myšleno. @Dave_k To je první příspěvek ze série, projdi si moje další EDIT: Děkuji @Medvěd za upozornění, že i jemu jde odkaz jinam. Jedničky a nuly se zde na fóru někdy chovají nevyzpytatelně Stručně: buben jsem poslal 31.7.2024 do https://www.loziskapracky.cz/ a jsem dodnes spokojen. Upraveno 22. duben 2025 uživatelem Péťa Medvěd a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 22. duben 2025 Odesláno 22. duben 2025 Jo, jo Někdy ty jedničky s nulama i fotky otáčej vzhůru nohama BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 23. duben 2025 Odesláno 23. duben 2025 @Péťao tom vlákně vím. Jen přes ten odkaz co jsi dal jsem na tý stránce nenašel jedinej tvůj příspěvek. Citovat
Medvěd Odesláno 23. duben 2025 Odesláno 23. duben 2025 (upraveno) Dave_k - to ani nemůžeš, když třeba mě to háže na příspěvek Ozzyho z 24. 8. (Otmuchowské jezera) Upraveno 23. duben 2025 uživatelem Medvěd Citovat
ozzy56 Odesláno 23. duben 2025 Odesláno 23. duben 2025 dnes jsem skolil a pořezal strom, který někdy v zimě polámal vítr, dopadlo to dobře--řezání řetězovkou nepatří mezi moje oblíbené činnosti Milan+ a Pepito ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 23. duben 2025 Odesláno 23. duben 2025 @ozzy56 tak u cirkulárky a řetězovky to může velmi bolet... Já jsem dneska nechal u zubaře třináct stovek a v říjnu tam jdu znovu... Odpoledne se mi podařilo rozjet sekačku, kterou jsem dostal s tím ať si ji opravím nebo vyhodim. Dal jsem si sice na čas, většinou, co nehoří, tak se u mě počítá na měsíce nebo na roky, takže kromě spravení upadnutého kola jsem čistil i karburátor ( po povodních v září ). Ale jede bude hlavně na místa, kde je větší riziko " úrazu " a můžeme sekat oba, ať to máme rychleji. ozzy56 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 23. duben 2025 Odesláno 23. duben 2025 Taky jsem odpoledne vytáhl sekačku a posekal. Na první sečení toho bylo víc než dost. Loni jsem sekal už 8.4. regius, Pepito, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Charlie 1 Odesláno 24. duben 2025 Odesláno 24. duben 2025 tobě by se hodil traktůrek na tu tvoji plochu Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 24. duben 2025 Odesláno 24. duben 2025 Kolega ráno trefil srnu, tak jsme na dílně rovnali. Naštěstí to přežil nárazník, jen světlo a blatník je KO. Blatník se celej shrnul a posunul dozadu, nešly otevřít ani dveře. Na dojetí dobrý, teď už jen jak se domluví v Kocbeřích a pojede pro nový radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 24. duben 2025 Odesláno 24. duben 2025 před 2 hodinami, Charlie 1 napsal: tobě by se hodil traktůrek na tu tvoji plochu vypadá to na hezkou rovinu, to dá i se sekačkou s pojezdem, jen pro info--traktor žere cca třikrát více než silná sekačka..., ale je to s ním hned Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. duben 2025 Odesláno 24. duben 2025 A co stoji ta udržba oproti sekačce, všechno se na tom sype. Citovat
radim.1008 Odesláno 24. duben 2025 Odesláno 24. duben 2025 před 1 hodinou, ozzy56 napsal: vypadá to na hezkou rovinu, to dá i se sekačkou s pojezdem, jen pro info--traktor žere cca třikrát více než silná sekačka..., ale je to s ním hned Na rovinu to opravdu jen vypadá. Ale větší polovina sekané plochy je na rovině. před 4 hodinami, Charlie 1 napsal: tobě by se hodil traktůrek na tu tvoji plochu Třeba jednou... Pohled z druhého konce pozemku, kde se suší seno. Pepito, regius, ozzy56 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 24. duben 2025 Odesláno 24. duben 2025 tak to je svah jako kráva , mám polovinu pozemku taky ve svahu, ale o něco menším--právě kvůli tomu jsem pořídil traktor, bo se sekačkou na to už nemám , svah sekám ale tak asi jednou za měsíc, tak se to dá..., kolem baráku i co týden... Citovat
ozzy56 Odesláno 24. duben 2025 Odesláno 24. duben 2025 před 2 hodinami, Radek Hurvajz napsal: A co stoji ta udržba oproti sekačce, všechno se na tom sype. já si nemůžu stěžovat, oba traktory celkem bez problémů, kromě toho spínače na prvním traktoru (jak jsi mi poradil, ale to byla moje chyba), ale je pravda, že ročně s ním udělám jen cca 20 hodin, i olej měním co 2 roky, u mě nemá smysl měnit každý rok, jinak si všechno dělám sám, nevozím ho do Mountfieldu, takže žádná záruka... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 24. duben 2025 Odesláno 24. duben 2025 S tou stráni u Radima si asi žádný traktůrek neporadí a myslím,že i na tento by to taky nebylo. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 24. duben 2025 Odesláno 24. duben 2025 já myslím, že tento stroj by to dal--co jsou videa na jútrubce , tak projede snad vším ale třeba já sekám jen z kopce, takže přidávám pořád šířku traktoru--do kopce nesekám, jedu po posekaném (musí být sucho, jinak jedeš z kopce jak na saních Klemoň ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 24. duben 2025 Odesláno 24. duben 2025 Néé, ta stráň se seče křovinořezem. Místy to je skoro "kolmý". Citovat
pavelu96 Odesláno 24. duben 2025 Odesláno 24. duben 2025 Tak ta robotická Luba2 co má @Péťa by zvládla i ten svah, ale musel bys jí hlídat, aby ti nezajela až do kostela Péťa ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 25. duben 2025 Odesláno 25. duben 2025 Zbytecny půjč @radim.1008 mladýmu sirky až bude sucho a máš na sezónu poseceny celý svah A abych nebyl off,vtak zkoumam proč mi ta šunka hlásí katalyzátor ve špatným stavu. Je fakt že emise to zvládlo o fous..ale 35 litrů za katik je moc...druhovýroby je všude na dotaz a nebo není. Citovat
Klemoň Odesláno 25. duben 2025 Odesláno 25. duben 2025 Dnes den blbec 30 jich projede a ten 31 . . . . No a přitom tam bylo takového místa . . . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.