Klemoň Odesláno 10. listopad 2024 Odesláno 10. listopad 2024 No je pravda , že jich 10 bylo černých a 4 z nich byly 13° . . . A nezapomeň, že to bylo od 14 do 22 hodin a tedy za 8 hodin. Ne za 3 hodiny večer v hospůdce regius a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 10. listopad 2024 Odesláno 10. listopad 2024 (upraveno) Jsem hrál zápas - hokej. Nesešli jsme se úplně v hojném počtu, tak mě v obraně málem jeblo... ...ale 10:8 výhra a mám jednu plusovou asistenci (přihrávka na gól) a žádné negativní. Ale to kardio.... ...na konci už jsem regulérně chcípal... ..a lehce se mi motala šiška.... Upraveno 10. listopad 2024 uživatelem BubakGS Pepito, pavelu96 a Hafity ohodnotil 3 Citovat
Weri 605 Odesláno 12. listopad 2024 Odesláno 12. listopad 2024 V 10. 11. 2023 at 15:13, Medvěd napsal: Pavel se dnes stal účastníkem dopravní nehody https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/nehoda-elektromobil/r~8f88af529dde11efb689ac1f6b220ee8/ Jako mám jinej názor, když si řikám, proč by to měla platit škola nebo rodiče...? Špatně zajištěný auto přeci není jejich problém.. napsaný je to tak, jako by automobilka byla ten chudák, co se ale zachoval jako borec... ? Nebo se mi to jen zdá...? Péťa, OK406, dýzl a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 12. listopad 2024 Odesláno 12. listopad 2024 Co já vím, tak ředitel SŠAI s vystavovatelem odmítl o čemkoli diskutovat s tím, že může bejt rád, že celou "akci" nepředá škola svým právním poradcům. Článek opravdu pisálek napsal poněkud tendenčně (minimálně zmíněnou pasáž), nevím ale o tom, že by se ten dealer snažil s rodinami zúčastněných žáků jakkoli spojit Péťa, dýzl a Weri 605 ohodnotil 3 Citovat
PaKr Odesláno 13. listopad 2024 Odesláno 13. listopad 2024 Tohle jsem potkal na vrakovišti nevíte vlastně někdo, jestli jsou dobré? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. listopad 2024 Odesláno 13. listopad 2024 To maš jen spodky, kde máš vejškáče, to jsi je měl vyrvat taky. Jinak MTX audio je celkem prodavaná značka střední třídy, myslim že jsou celkem slušný za ty prachy , po poslechu poznaš jestli jsou dobrý, každymu uchu sedí něco jinýho. Citovat
PaKr Odesláno 13. listopad 2024 Odesláno 13. listopad 2024 No pokud nejsou v palubovce místo originálů, tak tam nebyly. Ale pokud tam pojedu zítra znovu, tak to ještě prozkoumám Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. listopad 2024 Odesláno 13. listopad 2024 (upraveno) Koukni po nich, maji hedvabnou kalotu, to je uplně jinej zvuk než z nějaký polypropylenový https://www.carmedia.cz/reproduktory-mtx-audio-tr65s/ Upraveno 13. listopad 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
PaKr Odesláno 14. listopad 2024 Odesláno 14. listopad 2024 @Radek Hurvajz tak nic, výšky tam nebyly ( a asi nikdy ), ale vzadu byly taky mtx, tak jsem je vzal taky. Ale zítra jedu do Brna, tak snad mi vyjde zastavit se v a-hifi a zeptat se. Každopádně musím koupit redukce, bo tady někdo odstřihl originální konektory a spájel to... Akorát už mám doma dva páry 130 Pioneer, tak zas budu přemýšlet, kde je udám Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. listopad 2024 Odesláno 14. listopad 2024 No Zitra jsem taky v Brně, v práci 6 - 18h, škoda že se nemužu urvat Citovat
pavelu96 Odesláno 16. listopad 2024 Odesláno 16. listopad 2024 Konečně trochu počasí na zahradní akce. Ostříhání keříku a zmizení listí OK406, radim.1008, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 16. listopad 2024 Odesláno 16. listopad 2024 Včera proběhlo setkání spolužáků u příležitosti 50ti letého výročí zahájení naší povinné školní docházky. Hlavním motorem celé akce byl spolužák z druhé třídy (B), který se spojil se dvěma kluky z naší třídy (A) a společně dali dohromady kontakty na většinu spolužáků - bylo nás dohromady 54 (2 x 27) a na setkání se nás sešlo postupně zhruba 40 (5 lidí se na poslední chvilku omluvilo, 3 už nikdy neuvidíme protože zemřeli a na někoho se holt "živej" kontakt nepovedlo najít.) Sešli jsme se už odpoledne před školou, kde byla s ředitelem školy dohodnuta prohlídka budovy s vyprávěním co vše se změnilo od našeho odchodu ze školy za jeho 34 letou kariéru ředitele (kompletně zrekonstruovaná školní jídelna s kuchyní, výměna veškerých oken, počítačová učebna, ...). Já byl oproti spolužákům ve výhodě, páč do této školy chodil ještě před několika lety Pavel - za to jsem si ale vysloužil od ředitele několik žádosti o potvrzení jeho slov, páč mě prostě poznal. Po zhruba hodinové prohlídce školy jsme se odešli družit do hospody, kde jsme vydrželi zhruba do půlnoci. Bylo to super odpoledne i večer a byl jsem moc rád, že mám kolem sebe lidi, co se dokážou "kousnout" a dát si tu práci s dohnáním všech kontaktů a ještě vymyslet takový program, aby se kvůli tomu chtělo vážit čas i prachy i lidem, co je život odsunul z Prahy někam do pryč - přijel i spolužák z ValMezu nebo Tlemelína Těším se zase na nějaké příští setkání Hafity, Klemoň, OK406 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Milan+ Odesláno 16. listopad 2024 Odesláno 16. listopad 2024 Jako o.k. Neberu to jako nic zvláštního,náš ročník se schází stále a každý rok od základky,kdo chce přijde,jináč máme pětiletky. Citovat
radim.1008 Odesláno 16. listopad 2024 Odesláno 16. listopad 2024 Od dopoledne proběhlo závěrečné 6.kolo boje s "větrnými mlýny". Pohrábáno před barákem, listí uklizeno na kompost, sekačkou posbíráno pod jabloněmi. Péťa, BubakGS, OK406 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Medvěd Odesláno 16. listopad 2024 Odesláno 16. listopad 2024 (upraveno) před 25 minutami, Milan+ napsal: Jako o.k. Neberu to jako nic zvláštního,náš ročník se schází stále a každý rok od základky,kdo chce přijde,jináč máme pětiletky. Rozumím Pokud se scházíte pravidelně není třeba nikde honit kontakty, ale ty se udržujou tak nějak samospádem. My se naposledy sešli ve větším počtu tak před kovidem (ale to jsme nebyli určitě ani 2/3 včerejšího počtu) a před tím těsně po revoluci a tak dohnat kdo je kde a adresy nebo maily fakt beru jako práci téměř sysifovskou Upraveno 16. listopad 2024 uživatelem Medvěd Citovat
Pepito Odesláno 16. listopad 2024 Odesláno 16. listopad 2024 Pořádám srazy spolužáků už docela dlouho a kontakty mám na drtivou většinu z nich cca 80 ze tří tříd (A,B,C). Pár jich už bohužel není mezi námi a někteří se scházet nechtějí, což chápu. Loni jsme se sešli v počtu 46 po 45ti letech od odchodu z 9. třídy. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 16. listopad 2024 Odesláno 16. listopad 2024 Před chvílí jsem podcenil salát s názvem "Rybí oheň".... pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 16. listopad 2024 Odesláno 16. listopad 2024 a já mléčné buchtičky z Globusu a na to Nutelu , bože, jak je krásně na světě Citovat
Medvěd Odesláno 16. listopad 2024 Odesláno 16. listopad 2024 Před hodinou, Pepito napsal: Pořádám srazy spolužáků už docela dlouho a kontakty mám na drtivou většinu z nich cca 80 ze tří tříd (A,B,C). Pár jich už bohužel není mezi námi a někteří se scházet nechtějí, což chápu. Loni jsme se sešli v počtu 46 po 45ti letech od odchodu z 9. třídy. Platí totéž co jsem psal Milanovi Scházíte-li se pravidelně, je sestava kontaktů průběžně udržována a tak nějak samospádem i aktualizována. My se neviděli roky a proto obdivuju ty kluky, co si dali tu práci a většinu kontaktů nějak dohnali Citovat
pavelu96 Odesláno 16. listopad 2024 Odesláno 16. listopad 2024 Před hodinou, Hafity napsal: "Rybí oheň" Zahřeje dvakrát Hafity, radim.1008, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.