BubakGS Odesláno 16. listopad 2023 Odesláno 16. listopad 2023 (upraveno) ...po dvou letech jsem se dokopal ke smontování sušáku na výstroj. Se mi nechtělo vyhodit 15 stovek za tyčku na nožičkách, tak jsem se s tím raději týden j.e.b.a.l ve sklepě... Upraveno 16. listopad 2023 uživatelem BubakGS pavelu96, zbynek..s, Goldinka a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Goldinka Odesláno 16. listopad 2023 Odesláno 16. listopad 2023 (upraveno) Seskládala jsem šuplíkovou komodu z ikey. Mám takový pocit, že tu druhou stejně velkou už nedám jsou na mě příšerně těžké a fakt těžko se mi zvedají ty díly na sebe... S tou druhou zvažuji požádat o výpomoc nějakého ochotného souseda Ale jsem nadšená, konečně je kam sklidit tašky s oblečením po stěnách a další věci a až se budu stěhovat, půjdou v klidu odstěhovat (když se někomu podaří vytahat šuplata ). Ještě potřebuju nějak šetrně sundat lištu na kobercích, protože je na jednom konci ohnutá a dost nebezpečná (doted ji při zemi drželo křeslo, který šlo pryč )... No a pak taky jeden důležitý podpis se konal, z čehož mám mega radost, protože to znamená, že bydlet se bude v relativně dohledný době Upraveno 16. listopad 2023 uživatelem Goldinka Milan+, BubakGS, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 17. listopad 2023 Odesláno 17. listopad 2023 taky jsem něco z Ikey skládal u dcery a zdá se mi , že Ikea dává do těch desek 5mm plech a navíc ten systém spojů je hrozný..., mohli se přiučit z našeho systému UNIVERZAL z komunistické doby, ten nábytek se mohl vyhodit z okna a nerozložil se, přitom stačil na montáž jen příborový nůž (velký šroubovák) Goldinka, radim.1008, OK406 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
dýzl Odesláno 17. listopad 2023 Odesláno 17. listopad 2023 No jo, tenkrát se vše dělalo, aby to trochu vydrželo ne jako dnes. Goldinka, Charlie 1 a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno 17. listopad 2023 Odesláno 17. listopad 2023 (upraveno) Dnes pokračování z minulé soboty. Upraveno 17. listopad 2023 uživatelem radim.1008 Péťa a Goldinka ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 17. listopad 2023 Odesláno 17. listopad 2023 Byli jsme s Pavlem oslavit dnešní významný den regius a Hafity ohodnotil 1 1 Citovat
h4wk3y Odesláno 17. listopad 2023 Odesláno 17. listopad 2023 @Medvěd čeče, za den stihnout nějakou zemi na rovníku a ještě Austrálii, to chtělo sakra rychlý letadlo regius a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 17. listopad 2023 Odesláno 17. listopad 2023 Stačí jedno rozbitý fórum a je to hned Citovat
Goldinka Odesláno 18. listopad 2023 Odesláno 18. listopad 2023 V 17. 11. 2023 at 9:43, ozzy56 napsal: taky jsem něco z Ikey skládal u dcery a zdá se mi , že Ikea dává do těch desek 5mm plech a navíc ten systém spojů je hrozný..., mohli se přiučit z našeho systému UNIVERZAL z komunistické doby, ten nábytek se mohl vyhodit z okna a nerozložil se, přitom stačil na montáž jen příborový nůž (velký šroubovák) Já si kvůli tomu nábytku musela zajet do Obi pro šroubováky a kladivo protože doma se nachází jen maličké šroubováčky na notebooky Fakt mě vyděsilo, když v jednom návodu bylo nakresleno, že budu potřebovat i klíč naštěstí byl přiložený. Zdá se mi ale, že už ty skládačky od Ikey nejsou, co bývaly.. Spojovací materiál převážně plastový, a návody se mi zdají složitější Všechno je na váhu těžší - což ale může znamenat, že já už nemám sílu pavelu96, ozzy56 a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. listopad 2023 Odesláno 18. listopad 2023 @Goldinkaa kde máš růžové nářadí od ježíška? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 18. listopad 2023 Odesláno 18. listopad 2023 Všechno musí pomačkat Musím si už dávat pozor, naučil se startovat a uvolnit ručku ozzy56, OK406 a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Goldinka Odesláno 18. listopad 2023 Odesláno 18. listopad 2023 @Radek Hurvajz někde u Ondry, ještě ho nenašel Citovat
ozzy56 Odesláno 18. listopad 2023 Odesláno 18. listopad 2023 (upraveno) dnes kontrola na chatě, všechno OK, je tam cca 5 čísel sněhu, soused co tam přebývá celou zimu byl ve střehu , na zpáteční cestě oběd v Globusu, fčil kafe a zákusek Upraveno 18. listopad 2023 uživatelem ozzy56 Citovat
dýzl Odesláno 18. listopad 2023 Odesláno 18. listopad 2023 sebral jsem kii pro Ceed zeťákovi, vyměnil olej, olejový a vzduchový ftr a při té příležitosti testnul nový zvedák s podpěrami viz odkaz : https://www.aretacni-pripravky.cz/pojizdne-zvedaky-hevery/akcni-set-nizkoprofilovy-hydraulicky-zvedak--hever--2-5t-jcb-th32515-s-podperami-3t-th53003e/ Zeťák skrze zaneprázdnění v arbajtu ho měnil už víc jak měsíc, NPoslední výměna pak byla asi 3 roky zpět a cca8000km s tím že posledních asi 1500-2000 najel od září do dneška! nyní .-vegáč, lehárko! Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. listopad 2023 Odesláno 18. listopad 2023 (upraveno) Jsem si na noťas nainstaloval Windows 11, abych byl v obraze když někomu něco dělám, a pomalu to čeká i mě doma. No muže mi někdo vysvětlit co v tom Microsoftu hulej? Proč něco co konečně tak nějak už fungovalo zase totálně rozmr.... uplně na kaši? To je strašný, i to pitomý kontextový menu zabili, taskbar, hlavní panel, no všechno napipi. No tak nějak jsem to dal s Googlem dokupy, na něco si holt budu muset zvyknout, protože na to ještě není lék. Kuaááá. Upraveno 18. listopad 2023 uživatelem Radek Hurvajz Goldinka, pavelu96, Hafity a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Goldinka Odesláno 18. listopad 2023 Odesláno 18. listopad 2023 @Radek Hurvajz chvíli mi trvalo zvyknout si na některé nesmysly, na druhou stranu teď mi některé věci dost chybí na firemním ntb, kde jsou desítky. Zvyknout se dá. Jinak já dnes dala do kupy tu poslední skříňku a nakonec jsem nemusela ani obtěžovat sousedy teď už jen úklid snad tuny papíru (sběr ve škole se teď neplánuje a schranovat to před bytem do té doby fakt nechci ). Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. listopad 2023 Odesláno 19. listopad 2023 @Goldinka NJ, ale třeba na zaplacenej Battery Bar a Networx band kterej je usazenej na havním panelu a tady bejt prostě nemůže si asi nezvyknu. Citovat
Péťa Odesláno 19. listopad 2023 Odesláno 19. listopad 2023 https://batterybarpro.com/ Windows 11 Users: In Windows 11, Microsoft removed the feature that allowed for toolbars in the taskbar. To use BatteryBar in Windows 11, you must select "Floating" mode during installation. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. listopad 2023 Odesláno 19. listopad 2023 (upraveno) @Péťa Já ale nechci plovoucí. Sice jde umístit stále nahoře přes panel, ale náhodně zmizí a náhodně se objeví při otevření nějakého okna. Ta verze kerá se dá stáhnout je cca 8 let stará, jestli ne ještě dýl, hlavně že chtějí zaplatit. Na druhou stranu našel jsem ten Networx co umí bejt na panelu, ti to vyřešili. Ovšem zase se musí zaplatit. Upraveno 19. listopad 2023 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
petrinza Odesláno 20. listopad 2023 Odesláno 20. listopad 2023 Ten prodloužený víkend byl moc fajn. V pátek jsme ráno vyrazili s vnukem po D1, začali Muzeem autíček a starých hraček, pokračovali na Macochu, unavili se v hotelovém bazénu, v sobotu prošli a projeli Punkevní jeskyně a jeskyni Výpustek a v neděli jsme stihli ještě ZOO Lešná. Oproti minulé návštěvě v plné sezóně to teď bylo mnohem zajímavější, zvířata byla na lidi doslova natěšená a bylo z toho tolik zážitků, že jsme to museli zabalit po dvou pavilonech a dvou výbězích, protože malý Samík už tvrdil, že je tak plný zážitků, že z nich za chvíli vybouchne. zbynek..s, Milan+, Pepito a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.