Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

dnes zatím nic ale po obědě jdu na synovo C4 měnit kola a dodělat DRL na XP kde jsem si to předpřipravil-natáhnul kabely z pojistkovnice do masky  a také jsem na něm vyměnil kola.

Odesláno
V 29. 4. 2023 at 7:56, Vena garážmistr napsal:

@sitler .  Pravdou je že zrovna tohle auto je tak trochu zakleté protože málokterá oprava probíhá podle zažitých představ a auťák už mě několikrát pořádně potrápil.

Vypadá trochu prokleté no. Pár roků jezdilo bez závad a pak se to nějak sesypalo :) , ale majitelka ho má ráda :) . Každopádně mám pozdravovat, do Krkonoš to dojelo dobře :) a v pondělí domů snad pojede taky :D . A trochu reklamy k tomu, i když si myslím, že to tu ani nepotřebuješ - majitelka si servis a služby jen chválí 👍  

Odesláno

Chlapi, díky za vysvětlení, teď chápu, proč jsem v sobotu kolem Králík potkával tolik závoďáků při přesunu na volné silnici. My jsme vzali vnuka, protože už dlouho se ptal, kdy zase přespíme v nějakém hotelu, a nabrali jsme směr Rejvíz, mechová jezírka. Pak jsem přespali v Jeseníku v penzionu s bazénem, v lednici jako pozornost lahev Bohemky, ta padla u bazénu. Jen škoda, že na jídlo bylo třeba se přesunout jinam. V neděli jsme přejeli na Slovensko do Bojnice a prošli zoologickou, zámek by pro vnuka ještě nebyl. Přespali jsme ve srubu v kampu u koliby Pacho a v pondělí se vrátili se zastávkou na oběd u Raušů ve Velké Bíteši, s projížďkou po spodním patře dvoupatrového dálničního mostu u Píště a vycházkou z Borovska k tzv. Hitlerovu mostu v původní trase D1, ponechanému napospas ve vodní nádrži Želivka. Okruh celkem kolem 1100 km, vyjel jsem s plnou nádrží a cestou pro jistotu dotankoval, ale bývalo by to vyšlo i bez dotankování a ještě by na 200 km zbylo. Jeli jsme služební C4 v naftě, 1,6 l, spotřeba vyšla na cca 5,4 l/100 km, nejel jsem na spotřebu, ale tak, aby to pěkně odsejpalo.

Odesláno

dnes ráno (4.5.2023) mi přišel výpis z účtu z banky s datem 1.5.2023 😯, přitom to chodí každého prvního v měsíci..., to už je bordel aj tam ??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...