Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Hafitychytli saze v místě napojení na komín.

Tak naštěstí to nebylo nic "velkého",smradu dostatek, z komínů přitom vytáhli po uvolněný zahoreny zátce trochu popela,nic extra...

Každopádně se člověk poučil,že se bude topit jen v přítomnosti někoho...

Minulý týden jsme měli jet do lázní,tak mě děsí představa kdyby se to se stalo,kdyby tu byla manželka s nejmenším sama..

A ve sklepě nespustil detektor kouře. 🤔 A že ho tam bylo,když to otevřeli.

Odesláno

Tak dnes dopoledne jsem byl s Kůstkou v Troji v botanické zahradě na prodejní výstavě orchideí + ve skleníku Fata morgana : parkovné místo za 100,- bylo za 200,- :roker  a útrata za květiny dalších skoro 1 600,- , pak rovnou do Hornbachu pro nějaké police na míru, ty za 900,- takže suma sumárum cca i s kováním byl dnešek za 3 000,-   "a to se vyplatí" :bacha

No ve finále mi Kůstka  1 000,- na ty orchideje přidala  :mrk       Ale stejně vem babu ven do města :mad:

Odesláno
V 1. 3. 2023 at 6:32, Vena garážmistr napsal:

Dvě hodiny je normální čas. Vezmi si že metodikou je dáno kolik času který úkon zabere to že ty kluci mají praxi a dokážou tu prohlídku udělat za polovinu času nikoho nezajímá ale to bylo vždy jen od těch dob co jsou všude kamery a auta se fotí tak už to nejde šulit tím že se to vyvezlo za halu a na linku se dal další auťák. Zrovna tak má technik předepsaný čas na to aby vyplnil papíry a pak je předepsaný čas na přepis všeho do protokolu. Takže v čistém čase když se dostaneš na emise např. 13.00 tak na emisích má auto být 40 min. tak 13.40 hotové emise 10 min na papíry a přejezd na linku TK tam 45 min a 15 min na papíry a 10 na přepsání do protokolu takže reálně 15.05-10 hotové auto je si myslím dost rychle. A tohle je taky to proč Tě třeba v poledne už na STK vyženou že maj do večera plno. Když je předepsáno kolik času musí věnovat každému autu tak nemůže technik za normální směnu udělat víc než 7 aut a když tam budou tři technici tak je to 21 aut a hotovo. Tím spíše když mají jen jednu linku tak ty auta zkrátka tou linkou neprotlačí. 

Kde jsi přišel  na to ,že emise 40min, když linka je cca 30min. 

Odesláno
před 2 hodinami, radim.1008 napsal:

Občas se do těch poloviček investovat musí. ;) :papa

O to už ani tak nejde, je to jak říkáš. Ale u nás už nezvedneš žaluzie, jen s bídou je pootočíš a otevřít okno ??? Pcha, všude na parapetech a volných místech orchideje , anturie a podobný jiný neřád 🙊

Odesláno (upraveno)
před 50 minutami, Klemoň napsal:

O to už ani tak nejde, je to jak říkáš. Ale u nás už nezvedneš žaluzie, jen s bídou je pootočíš a otevřít okno ??? Pcha, všude na parapetech a volných místech orchideje , anturie a podobný jiný neřád 🙊

Rozumím Ti

Taky mám problém Helu přesvědčit o tom, že okna architekt vymyslel hlavně proto, aby jimi šlo do bytu světlo a druhak i z důvodu větrání, k čemuž je třeba ta okna dokázat otevřít. Naštěstí se většina našich oken otevírá do místnosti a tak kytky na vnějším parapetu větrání až tak moc nebrání. Okna máme asi tak 2m vysoká a tak se jimi i v létě světlo do bytu dostane - byť cca 60% toho, co bych si představoval já a architekt jako ideál.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

No ale nám se ty plastovky 150x150 otvírají dovnitř a orchideje a to ostatní je samozřejmě na parapetu v bytě. Takže když si dám hodně pozor, tak maximálně vyklopit na ventilaci. A to už jsem jí v ložnici 2x ty orchideje z okna sestřelil, když jsem o ty jejich výhonky zavadil rukou :bacha

Odesláno (upraveno)

Jedna moje kamarádka šla do učení na řezníci a v polovině prváku se z ní stala vegetariánka a trpí touhle nemocí až doteď. Asi podobný případ?

Hela kupuje na jaře cosik do truhlíků a na podzim to většinou jde světem 

Upraveno uživatelem pavelu96
Sloučení dvou po sobě následujících příspěvků
Odesláno

Mimořádně předběhnu čas tohoto vlákna, protože dnes by se mělo stát něco, na co čekám více než třičtvrtě roku. Nové auto to ale nebude. Popořadě, co udělám dnes - střihnu si v práci přesčas, pak jako každé pondělí vyrazím na Jižní Město do paneláku na schůzi výboru SVJ, v jejím průběhu vyřeším podstatné věci pro chod paneláku se skoro třemi sty bytovými jednotkami - ve druhém patře vyměním žárovku a v jedenáctém se pokusím poštelovat Brano, se zástupcem malířské firmy projdeme postup malování za poslední týden a pak budeme několik hodin sedět a řešit papírové věci.

Mezitím mi někdy během dne doma dodavatel elektřiny vymění elektroměr a až kolem jedenácté večer dorazím konečně domů, uvedu do provozu svou novou fotovoltaickou elektrárnu. Jasně, v noci už prd vyrobím, ale baterky jsou nabité, tak něco alespoň pošetřím a budu si moct s tou novou drahou hračkou začít konečně hrát a zkoušet jí a vymýšlet, jak přenastavit procesy doma, abych tu hračku co nejvíce využil.

Odesláno

Tak kus plánů už splněn. Přišlo mi od dodavatele potvrzení, že starý elektroměr demontovali. I se to objevilo na online přístupu. Ale požadavek na montáž nového elektroměru svítil dál jako nevyřízený. I o hodinu později.  Tak jsem nevydržel a jel si to domů radši zkontrolovat. Elektroměr tam je a už i přišlo potvrzení montáže. Tak jsem to rovnou nahodil a v tuhle chvíli FVE pokrývá kompletní spotřebu. Ono tam ale přes den prakticky nic nejede.

Za chvíli vyrazím na tu schůzi výboru SVJ vyměnit žárovku, pohrabat se v Branu, odkontrolovat postup malování....

Odesláno

tak nová televize přestala hrát, myslel jsem, že mě jebne, nereagovala vůbec na nic 😯,volám do servisu na reklamaci a velice příjemný pán mi říká, abych vytáhl a po 10 sec. strčil zástrčku znovu do zdi, no a televize hraje 😂👍

Odesláno

právě že u nás není televize kulisou, co hraje imrvére :bojim, prostě ji chci ráno zapnout a nic..., ani jsem teda nikdy neslyšel, že televize může takhle umřít z ničeho nic, ale ten chlapík na reklamacích byl borec , spravil to po telefonu 😉

Odesláno

@ozzy56, zažil jsem něco podobného. Fungl nová TV přestala reagovat a v obchodě kde jsem ji kupoval mi dali kontakt na servis a během cca půl hodiny jsme ji po telefonu restartovali a nastavili a od té doby jede bez problémů. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...