Milan+ Odesláno 21. prosinec 2022 Odesláno 21. prosinec 2022 (upraveno) Hlavně když to jsou jen ty plechy,doma to říkám všem. Horší když praskaj kosti. Teď jsem dorazil z pošty a budu se hrabat v katastru,zase dělají nějaké úpravy pozemků. Upraveno 21. prosinec 2022 uživatelem Milan+ Citovat
Péťa Odesláno 21. prosinec 2022 Odesláno 21. prosinec 2022 Byl jsem po hodně měsících v Polsku na nákupu (když nepočítám PHM, které jsem bral pár metrů za hranicemi) a zase mám na dlouho klid. Kolega (už důchodce) z HK mě požádal, jestli bych mu nekoupil žluté Camelky. Při té příležitosti jsme se stavili v Biedronce. Opravdu šílený, jak tam Češi mají narvaný košíky, ale nechápu čeho My ke kase dojeli se 4 jogurty Vedle v Lidlu to samé, ale tam jsme koupili aspoň kuřecí a luxusní krůtí maso. Vepřovou panenku měli hnusnou. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 21. prosinec 2022 Odesláno 21. prosinec 2022 @Péťa Nejveselejsi je ze jede jen jedna pokladna / Beruska a pak samotne vystani ve fronte jde do desitek minut a v tech samoobsluznejch no nevim zda by to byl prinos - jet nakupovat hned za hranice je proste hloupost. Dal od hranic je to o poznani lepsi alespon ze tam neni tolik lidi od nas. Citovat
Milan+ Odesláno 21. prosinec 2022 Odesláno 21. prosinec 2022 před 4 hodinami, Pe.Tr napsal: on to hlavně není chrom jj Nata nevytocila jednu zatacku jak mela... stane se . To je tedy plast? Citovat
pavelu96 Odesláno 21. prosinec 2022 Odesláno 21. prosinec 2022 (upraveno) Dnes jsme poskytli azyl dvoum nákladním šnekům. Zítra je beru na výlet do Litvínova, kde se stanou součástí sbírky živočichů na Schola Humanitas Druhý šnek si hraje na netopýra a visí na stropě terária Upraveno 21. prosinec 2022 uživatelem pavelu96 Doplnění zbynek..s, Milan+ a Péťa ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 22. prosinec 2022 Odesláno 22. prosinec 2022 dneska výlet 200 KM na konrolu chaty, jsou tam 2 metry vysoké závěje , taky do PL pro benzín--BA 95 mají 35 , doma koukám na ONO za 34 , no nekup to BubakGS, Milan+, MJSytic a 1 další ohodnotil 4 Citovat
BubakGS Odesláno 22. prosinec 2022 Odesláno 22. prosinec 2022 @ozzy56 ....nechci slevu zadarmo... ozzy56, PaKr a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 22. prosinec 2022 Odesláno 22. prosinec 2022 Tak dnes jsem trochu zariskoval, ale zase jsem udělal dobrý skutek. Vytrhnul jsem ze země víko od kanálu, vytáhl ten kýbl pod ním a zachránil klíče dítěti, kterému tam spadly . . . Tak snad to ten nahoře viděl a udělal si další čárku Stačí když mi bude hlídat ty moje vachrlatá záda. . . . Pepito, Medvěd, PaKr a 8 další ohodnotil 11 Citovat
Pepito Odesláno 22. prosinec 2022 Odesláno 22. prosinec 2022 @Klemoň chválím Ale každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 22. prosinec 2022 Odesláno 22. prosinec 2022 @Pepito No jasně. Už je to tu - bolí mne ty záda. Kolik může vážit ten litinový obdélníkový poklop (s tím trychtýřem) ??? Citovat
Sawoy Odesláno 22. prosinec 2022 Odesláno 22. prosinec 2022 A není to jedno? Evidentně je to víc než uneseš = víc než je zdrávo. Milan+ a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 22. prosinec 2022 Odesláno 22. prosinec 2022 No není to jedno. Prostě mne to zajímá . . . zda je to 10 / 15 / 20 kg. To nemá nic společného s mými zády. Kdyby byl zarostlý, zalitý v okrajích asfaltem , tak nezvednu ani 5 kilový Milan+ ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 22. prosinec 2022 Odesláno 22. prosinec 2022 na záda stačí špatný pohyb, žádná velká zátěž, třeba večer v posteli a je to Pepito a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Sawoy Odesláno 22. prosinec 2022 Odesláno 22. prosinec 2022 (upraveno) Po padesátce je moc cokoliv . Říká se tomu prevence. Výjimkou jsou některé druhy kapalin, kde je limit 0.2-0.4 dl, 2-3 dl nebo 0.5 l. @Klemoň litina má tuším 7 g/cm3 tj. deska 0.5 x 0.5 m tl. 0.5 cm má 12.5 kg. Co jsi zvedal nevím, zkus si vybrat: Upraveno 22. prosinec 2022 uživatelem Sawoy Hafity ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 22. prosinec 2022 Odesláno 22. prosinec 2022 Taky záleží jakým pohybem jsi to zvedal. Jestli s nataženýma nohama v předklonu (zády) nebo z podřepu nohama Citovat
Vena garážmistr Odesláno 22. prosinec 2022 Odesláno 22. prosinec 2022 @Klemoň já bych řekl že ta vpusť má něco mezi 20-30 kg ještě když jsem cestářoval tak jsme tyhle vpusti otvírali zásadně ve dvou ale ona nemusí bejt tak těžká ani tak ta litinová část jako ten kbelík pokud je plnej bordelu. Jinak ráno jsem šel nakládat uhlí do kotle a samozřejmě že jsem sebou fláknul na dvoře ani vstávat se mi nechtělo. Mám poslední dobou nějaké špatné období. Citovat
Klemoň Odesláno 22. prosinec 2022 Odesláno 22. prosinec 2022 No tak podle tabulky Sawoye to vypadá na 55 kg Ten kýbl byl naštěstí téměř prázdný - tak 8-10 cm bordelu No seděl jsem ve dřepu a tahal to jakoby záklonem dozadu = vahou těla. A jen ho vysunul na stranu, nezvedal jsem ho do vzduchu . . . pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 22. prosinec 2022 Odesláno 22. prosinec 2022 před 1 hodinou, Klemoň napsal: No není to jedno. Prostě mne to zajímá . . . zda je to 10 / 15 / 20 kg. To nemá nic společného s mými zády. Kdyby byl zarostlý, zalitý v okrajích asfaltem , tak nezvednu ani 5 kilový To by mne zajímalo, co se ti nelíbí na výše uvedeném textu @Milan+ , že jsi dal palec dolů . . . Citovat
Milan+ Odesláno 22. prosinec 2022 Odesláno 22. prosinec 2022 (upraveno) Protože brečíš na záda . Tohle nejde dohromady. Vím o čem mluvím,protože mám narůstky na obratlích,trápí mě záda od mládí také,zvedat mohu tak 20kg. Ale zatím to jde. No barák se postavil. Upraveno 22. prosinec 2022 uživatelem Milan+ Citovat
RichVa Odesláno 22. prosinec 2022 Odesláno 22. prosinec 2022 V 21. 12. 2022 at 14:31, Milan+ napsal: Teď jsem dorazil z pošty a budu se hrabat v katastru,zase dělají nějaké úpravy pozemků. Podle razítka projektantky jde o pozemkové úpravy takže ne až tak s katastrem jako s pozemkovým úřadem. A v rámci pozemkových úprav se většinou dá s tvarem a umístěním pozemků kouzlit, pokud se tomu trochu pověnuješ, daleko lépe než při prosté digitalizaci provedené katastrálním úřadem. Při digitalizaci jsi jen divákem, v úpravách skoro scénáristou. Takže dobře děláš, že to nehodláš hodit za hlavu. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.