Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@JVT Od doby co jsem si sekačku otočil bokem sobě a palec byl směrem nahoru tak mi nůž ho trochu sebral, naštestí bez nehtu. Taky v sandálech.

Od té doby pouze pevná obuv. A jak píše @radim.1008 tak kamínky a různé klacíky ty umí taky pěkně lítat 😉

@Péťa přiznám se nosím ponožky v sandálech ne tak vysoké, ale krásně nízké a moje obhajoba je z "hygienického hlediska" a jak píše článek pěkně - nečistoty z ulice👍

Odesláno

jestli nekomu vadi ponozky v sandalech....

dcera chodi na stredni umeleckou ... kdyz tam jedu a vidim vsechny ty studenty co maji na sobe a v cem jsou schopni se po meste ,mhd, aj pohybovat (doplneno i o pro mne extremni a extravagantní liceni)  ....

tak ponozky v sandalech je uplny h o v n o pro ti tomu 🤣🤣🤣

Odesláno

🤣...od jara do podzimu džíny úzký tak že dnešní elasťáky by vypadaly jak mrkváče, případně ustřižený jen co by nekoukal šulin, vytahaný triko, džíska s urvanejma rukávama, kristusky (sandály byly pro šprty, ponožky pro hypochondry a slabomyslný). Jaro a podzim vytahanej svetr, případně sako po někom z padesátek, bílý čínský kotníkový kecky. Přez zimu hubertus po dědkovi do půli lejtek a důchodky, skalní frajeři vysoký. To všechno přelom '70/'80 .... gympl Mělník. Umělecký školy byly leda v Praze a to byl druhej konec galaxie ... A abych nebyl úplně OT tak včera jsem si dopřál firmu na údržbu zahrady, kterou už po covidu nezvládám jak bych chtěl. Už nikdy jinak, za necelou osmičku to je ve stavu do kterýho bysme to celá rodina nedali ani za měsíc, takže odteď leda pohladit sekačkou a jinak jaro a podzim údržba od nich. 

Odesláno

No tak teď jsem na dílně dělal dva dny pro " souseda " výměnu brzdových trubek na BMW co to je za pixlu přesně po mě nechtějte je to BMW. Včera jsem to amputoval a transplantoval jsem tam nové tak jako aby tam něco bylo a dneska jsem to ladil pro oko a " soused " si to pak napojil na ty zdravé co tam zůstali. Jako pro někoho to asi má kouzlo ta zadokolka ale dělat tam takovouhle operaci to je voser na entou.  

Odesláno
V 9. 7. 2022 at 19:20, Lihous napsal:

Ale obavam se ze zrovna ja budu mit stesti na celnka pitomce a tomu nebude nic dobre.

@Lihous 4.7. v 8:35 jsem dostal od České pošty výzvu k doplnění údajů, to jsem udělal 4.7. v 18:34 a dnes 13.7. v 17:42 mi přišla informace o vyskladnění zásilky a informace, kolik budu platit:

obrazek.png

Není to můj první záchyt a vždy to proběhlo bez zaškobrtnutí. Možná tam nepracují žádní pitomci a když dostanou to, co chtějí, bez problémů balíček proclí. Jednou jsem se dotazoval, proč mám platit tolik a dostal jsem fundovanou odpověď i s odkazy na předpisy.

Odesláno (upraveno)

@Péťa To je super ja jim to posilal tusim 7 nebo 8.7 - a uspesne do dnes nic :( ale mam asi cas.
A opakuji tech cca 15/1700 neberu jako spatne naopak pocitam s nima.

A poznamka o "kolezich co meli" problem - ANO vyplnoval to z MT - proto jsem jasal ze se nasla odvaha
priznat ze to z MT neni a nebude TOP jako z klasickeho PC.

Ze to bude ostuda ustavu co si zadal app a jejich tvurcu je vec jina  na jiny pribeh - ( v dobrem - i spatna prace je prace a snaha se musi ocenit:papa

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

Včera jsem po práci vzal do ruky mlátek a želízko a stal se ze mě na chvíli permoník. Dílo se povedlo, a už fučíme přímo skrz zeď ven. 

Přemýšlel jsem nad klasickou splitovkou, když už, tak se dvěma jednotkami, ale tady v patře budeme už asi jen nedlouho, a co s tím pak tady, když se nastěhujeme do přízemí, a tady by zůstala nevyužitá. Tak jsem sáhnul po mobilní. V přízemí pak asi nebude potřeba vůbec...

Trochu mi vadí její menší účinnost, díky podtlaku, který v místnosti vzniká, a musí si přidávat vzduch z venku, tzn že se dovnitř přisává horko z venku, ale funkční to je, hlavně ložnice, nesnáším v noci ten hic 🥵

20220715_212141.jpg

20220715_212132.jpg

Odesláno (upraveno)

ve městě mám stejnou, nebo velmi podobnou z Mountf. 👍, ložnici před spaním nachladím a pak se spí až do rána..., ale dneska bych koupil klimu s těma dvěma hadicema--jednou klima nasává a druhou jde kondenzát ven, protože ta klima s jednou hadicí vytváří v pokoji podtlak..., nejlepší je splitová klima, ale tu mi družstvo nepovolilo 😧, letos řeším vedro pobytem na chatě-- na horách je večer max. 22 stupňů :super

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...