JVT Odesláno 11. červenec 2022 Odesláno 11. červenec 2022 Ahoj Pežoťáci Co jsem dnes dělal? To se asi dá poznat z fotky. Jo a telefon mi ukázal, že jsem při tom ušel 10km. Milan+, vendelinek, Lihous a 2 další ohodnotil 5 Citovat
radim.1008 Odesláno 11. červenec 2022 Odesláno 11. červenec 2022 A už jsi někdy dostal letícím kamínkem? Auu. vendelinek, ozzy56, Lihous a 1 další ohodnotil 4 Citovat
pavelu96 Odesláno 12. červenec 2022 Odesláno 12. červenec 2022 @JVT aspoň, že v těch sandálech nemáš ponožky... Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 12. červenec 2022 Odesláno 12. červenec 2022 @pavelu96 https://www.ctidoma.cz/zajimavosti/2019-06-14-ponozky-v-sandalech-cesi-jsou-k-smichu-v-japonsku-ale-tradicni-modni-styl Medvěd ohodnotil 1 Citovat
zbynek..s Odesláno 12. červenec 2022 Odesláno 12. červenec 2022 @JVT Od doby co jsem si sekačku otočil bokem sobě a palec byl směrem nahoru tak mi nůž ho trochu sebral, naštestí bez nehtu. Taky v sandálech. Od té doby pouze pevná obuv. A jak píše @radim.1008 tak kamínky a různé klacíky ty umí taky pěkně lítat @Péťa přiznám se nosím ponožky v sandálech ne tak vysoké, ale krásně nízké a moje obhajoba je z "hygienického hlediska" a jak píše článek pěkně - nečistoty z ulice Citovat
Medvěd Odesláno 12. červenec 2022 Odesláno 12. červenec 2022 Taky nosím ponožky v sandálech a "módní policie" je mi naprosto volná. Důležitý je MOJE pohodlí a komu se to nelíbí, ať mi (si) ***** políbí Hafity, pavelu96, zbynek..s a 1 další ohodnotil 3 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červenec 2022 Odesláno 12. červenec 2022 ponožky v sandálech už nepřekvapí--soused, cca 55 let, chodí bosky , teď se mu to bude hodit i finančně Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červenec 2022 Odesláno 13. červenec 2022 já dneska taky sekal celu zahradu, ale v gumákách, bo v kroskách ty kamínky bolí jak sfiňa, fotku gumáků nemám, ale jestli chcete, zajdu je vyfotit Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. červenec 2022 Odesláno 13. červenec 2022 jestli nekomu vadi ponozky v sandalech.... dcera chodi na stredni umeleckou ... kdyz tam jedu a vidim vsechny ty studenty co maji na sobe a v cem jsou schopni se po meste ,mhd, aj pohybovat (doplneno i o pro mne extremni a extravagantní liceni) .... tak ponozky v sandalech je uplny h o v n o pro ti tomu radim.1008, Medvěd, zbynek..s a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Sawoy Odesláno 13. červenec 2022 Odesláno 13. červenec 2022 ...od jara do podzimu džíny úzký tak že dnešní elasťáky by vypadaly jak mrkváče, případně ustřižený jen co by nekoukal šulin, vytahaný triko, džíska s urvanejma rukávama, kristusky (sandály byly pro šprty, ponožky pro hypochondry a slabomyslný). Jaro a podzim vytahanej svetr, případně sako po někom z padesátek, bílý čínský kotníkový kecky. Přez zimu hubertus po dědkovi do půli lejtek a důchodky, skalní frajeři vysoký. To všechno přelom '70/'80 .... gympl Mělník. Umělecký školy byly leda v Praze a to byl druhej konec galaxie ... A abych nebyl úplně OT tak včera jsem si dopřál firmu na údržbu zahrady, kterou už po covidu nezvládám jak bych chtěl. Už nikdy jinak, za necelou osmičku to je ve stavu do kterýho bysme to celá rodina nedali ani za měsíc, takže odteď leda pohladit sekačkou a jinak jaro a podzim údržba od nich. Pepito, Hafity a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 13. červenec 2022 Odesláno 13. červenec 2022 No tak teď jsem na dílně dělal dva dny pro " souseda " výměnu brzdových trubek na BMW co to je za pixlu přesně po mě nechtějte je to BMW. Včera jsem to amputoval a transplantoval jsem tam nové tak jako aby tam něco bylo a dneska jsem to ladil pro oko a " soused " si to pak napojil na ty zdravé co tam zůstali. Jako pro někoho to asi má kouzlo ta zadokolka ale dělat tam takovouhle operaci to je voser na entou. Citovat
Charlie 1 Odesláno 13. červenec 2022 Odesláno 13. červenec 2022 Vranov nad dyji, Čížov … znojemsko je krásné davidse, Pepito, Lihous a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Péťa Odesláno 13. červenec 2022 Odesláno 13. červenec 2022 V 9. 7. 2022 at 19:20, Lihous napsal: Ale obavam se ze zrovna ja budu mit stesti na celnka pitomce a tomu nebude nic dobre. @Lihous 4.7. v 8:35 jsem dostal od České pošty výzvu k doplnění údajů, to jsem udělal 4.7. v 18:34 a dnes 13.7. v 17:42 mi přišla informace o vyskladnění zásilky a informace, kolik budu platit: Není to můj první záchyt a vždy to proběhlo bez zaškobrtnutí. Možná tam nepracují žádní pitomci a když dostanou to, co chtějí, bez problémů balíček proclí. Jednou jsem se dotazoval, proč mám platit tolik a dostal jsem fundovanou odpověď i s odkazy na předpisy. Lihous ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 13. červenec 2022 Odesláno 13. červenec 2022 (upraveno) @Péťa To je super ja jim to posilal tusim 7 nebo 8.7 - a uspesne do dnes nic ale mam asi cas. A opakuji tech cca 15/1700 neberu jako spatne naopak pocitam s nima. A poznamka o "kolezich co meli" problem - ANO vyplnoval to z MT - proto jsem jasal ze se nasla odvaha priznat ze to z MT neni a nebude TOP jako z klasickeho PC. Ze to bude ostuda ustavu co si zadal app a jejich tvurcu je vec jina na jiny pribeh - ( v dobrem - i spatna prace je prace a snaha se musi ocenit ) Upraveno 13. červenec 2022 uživatelem Lihous Citovat
Milan+ Odesláno 15. červenec 2022 Odesláno 15. červenec 2022 Ne dnes ,ale tento týden jsem rozšířil nabídku pro staré šcháde o nerezové matice na kopretiny,tak teď je ocel,dural a nerez. Péťa, PaKr, VojtouNerCZ a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Charlie 1 Odesláno 15. červenec 2022 Odesláno 15. červenec 2022 To je o ne takový zájem ze jich mas tolik? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. červenec 2022 Odesláno 16. červenec 2022 tak zajem ted nemusi byt ale kdyz uz nastavuje masinu neudela prece 16 kousku tak hodi malou seriri treba 320 kousku - chleba to nezere a v supliku to vydrzi Vena garážmistr, VojtouNerCZ a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 16. červenec 2022 Odesláno 16. červenec 2022 Včera jsem po práci vzal do ruky mlátek a želízko a stal se ze mě na chvíli permoník. Dílo se povedlo, a už fučíme přímo skrz zeď ven. Přemýšlel jsem nad klasickou splitovkou, když už, tak se dvěma jednotkami, ale tady v patře budeme už asi jen nedlouho, a co s tím pak tady, když se nastěhujeme do přízemí, a tady by zůstala nevyužitá. Tak jsem sáhnul po mobilní. V přízemí pak asi nebude potřeba vůbec... Trochu mi vadí její menší účinnost, díky podtlaku, který v místnosti vzniká, a musí si přidávat vzduch z venku, tzn že se dovnitř přisává horko z venku, ale funkční to je, hlavně ložnice, nesnáším v noci ten hic Citovat
ozzy56 Odesláno 16. červenec 2022 Odesláno 16. červenec 2022 (upraveno) ve městě mám stejnou, nebo velmi podobnou z Mountf. , ložnici před spaním nachladím a pak se spí až do rána..., ale dneska bych koupil klimu s těma dvěma hadicema--jednou klima nasává a druhou jde kondenzát ven, protože ta klima s jednou hadicí vytváří v pokoji podtlak..., nejlepší je splitová klima, ale tu mi družstvo nepovolilo , letos řeším vedro pobytem na chatě-- na horách je večer max. 22 stupňů Upraveno 16. červenec 2022 uživatelem ozzy56 Citovat
Milan+ Odesláno 16. červenec 2022 Odesláno 16. červenec 2022 před 10 hodinami, Charlie 1 napsal: To je o ne takový zájem ze jich mas tolik? Myslíš,že bych to jinak dělal? Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.