Milan+ Odesláno 5. červen Odesláno 5. červen Tak na zítra nachystáno. Davidak79, BubakGS, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Davidak79 Odesláno 5. červen Odesláno 5. červen @Milan+ nás to čeká 20.6 . Včera jsem navštívil Bandi a pořídil si na to oblek. Když už povedu nevěstu , ať trochu vypadám k světu Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 5. červen Odesláno 5. červen (upraveno) Jo jo přesně tak. Zámecké návrší. Ta část co se narodil Smetana, tak tam jsou velké sály po bývalém pivovaru. Upraveno 5. červen uživatelem Milan+ radim.1008 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. červen Odesláno 5. červen Jako co všichni mají s těmi zrcadly?? Na každý svatbě u nás na Zámku zrcadlo počmáraný textem "Vítejte na naší svatbě", Jako kdyby tam byla svatba někoho jinýho nebo co, tak aby věděli že je to teda ta jejich Charlie 1, toru a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 5. červen Odesláno 5. červen Asi proto,že se to líbí a chtějí to. Tady jsou i dvě svatby naráz ve vedlejších sálech. Asi jsi na tyhle věci moc starý . Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. červen Odesláno 5. červen před 17 minutami, Milan+ napsal: Asi jsi na tyhle věci moc starý To si piš! Ale stejně mi ty zrcadla přijdou praštěný tim že to má každý. Citovat
Medvěd Odesláno 5. červen Odesláno 5. červen (upraveno) Koncert Jelena ve Žlutejch lázních Upraveno 6. červen uživatelem Medvěd BubakGS, Pepito a Péťa ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 6. červen Odesláno 6. červen (upraveno) Vymena lozisek v prednim kole motorky.. pri prezouvani pneu jsem zjistil, ze jedno lozisko je znacne skladaci. teda ze vnitrni klec je nejaka nemocna, tesneni ze je znacne na prach a kulicky se volne sypou. Ovsem vylisovat vnejsio klec... to chtelo horkovzdusku a slusne velke kladivo, nez se to hnulo... svine jedna ... nalisovat nove slo vyrazne lepe. Upraveno 6. červen uživatelem sitler Pepito, BubakGS a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno 6. červen Odesláno 6. červen Dnes jsme se byli podívat za Vaškem na závodech v TFA disciplíně. Péťa, Hafity a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 6. červen Odesláno 6. červen @radim.1008 Proč Vašek běhá s batohem na zádech? U nikoho jiného ho nevidím Citovat
Pepito Odesláno 6. červen Odesláno 6. červen Právě máme sraz spolužáků po 48 letech. Moc nás už není. Hafity, Lihous, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
radim.1008 Odesláno 6. červen Odesláno 6. červen před 8 minutami, Péťa napsal: @radim.1008 Proč Vašek běhá s batohem na zádech? U nikoho jiného ho nevidím Ten simuluje zátěž dejcháku. Pro všechny závodníky v jedné kategorii je jeden batoh, aby měli všichni stejnou váhu. Samozřejmě je tam nějaká úměra ve váze vůči věku. Přípravka běhá s malým batohem. Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 6. červen Odesláno 6. červen (upraveno) tak srazy spolužáků mě minuly, nějak se nikdo o to nestaral , bohužel, jen konstatuju..., když sem začal na tych internetach před cca 20 lety , snažil jsem se zjistit něco o naší třídě--škola furt stojí, ale cca 30 let se v ní nevyučuje--nic jsem nenašel... Upraveno 7. červen uživatelem ozzy56 Pepito ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 6. červen Odesláno 6. červen Že by konečně vlastní ponk? Pepito, pavelu96 a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 7. červen Odesláno 7. červen Dnes jsem nad Šternberkem nad Lipinou na Ecce Homo a po včerejším srazu spolužáků si musím dát vyprošťovák. Milan+, radim.1008 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 7. červen Odesláno 7. červen před 13 hodinami, ozzy56 napsal: tak srazy spolužáků mě minuly, nějak se nikdo o to nestaral , bohužel, jen konstatuju..., když sem začal na tych internetach před cca 20 lety , snažil jsem se zjistit něco o naší třídě--škola furt stojí, ale cca 30 let se v ní nevyučuje--nic jsem nenašel... Dříve ty srazy organizovaly dvě spolužačky a teď už je 15 let organizuji já, jinak bychom se asi už nescházeli. radim.1008, Péťa a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
BubakGS Odesláno Neděle v 16:54 Odesláno Neděle v 16:54 (upraveno) @Pepito ...v sobotu jsem kroužil na motorce po okolí jak nasranej orel... ..i v tom vašem Tvarůžkově jsem byl a nikde jsem Tě neviděl ... tak proto.. Upraveno Pondělí v 12:05 uživatelem BubakGS Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno Neděle v 21:05 Odesláno Neděle v 21:05 @BubakGS stejně jsem nebyl doma. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno Pondělí v 11:52 Odesláno Pondělí v 11:52 Letošní první koupačka. radim.1008, regius, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.