Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska je to holt přebalovací loterie. Nikdo nedělá všechno, ale přeprodávají si to mezi sebou. Blbý je, že ani kdyby si člověk chtěl připlatit, tu zaručenou kvalitu prostě nedostane. 

Odesláno (upraveno)

..mno o vikendu jsem si dal tradicni rundu tam a zpatky po D1 do Jiznich Cech ve dne  ...  ...mno, to jsem si zase dal...   :D  ..auto je cely, trencle zustaly suchy, ale bylo to parkrat o kulicku...

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

No jako co někteří dokážou na silnici vymyslet... Včera u Slanýho na 7mičce práce na silnici, 50tka, žlutý čáry a borec na cestovním enduru že se za mnou nepotahne (Ducato s vlekem), tak mi bral zprava, no moc místa tam nebylo, celkem to tam tahalo k pravý straně. Moc nechybělo a zahodil jsem ho tam vlekem do škarpy.

Odesláno

Dneska tu ohledávám SWčko s RFJ co jsem v neděli dovezl a jak jsem předpokládal, je skočený na rozvodech. Uvolněná napínací kladka tudíž volnej řemen. To už je několikáte RFJ co takhle vidím že se ta kladka uvolnila. 

Odesláno (upraveno)

dneska to vypadá na krásné počasí, tak poprvé letos vjedu do trávy, taky už má pomalu 30 cm  🙈, včera jsem vyměnil oleje v traktoru i sekačce

edit: tak nic, zatáhlo se a maličko prší :(

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Já posekal kus zahrady včera, a pak obrousil přední světla z CCčka. Dneska mi čekají světla na Ducatu a pak je nalakovat - příprava na STK. 

A musím někde posehnat momentový klíč na poloosy u 307, mám jen do 240Nm, tak musim posehnat nějaký větší. 

Odesláno

Včera syn že mu něco klepe v motoru. Podfukoval vstřik. Zajištěna oprava, ale až na příští pátek tím spíše špatné že by musel týden naším ne svým.Dne ale po přečtení něco málo zde o tomto problému, jsem se pustil jen do utažení-kromě jednoho byly všechny volné. Všechny dotaženy na 5Nm a nyní  OK. Ale zase odešla žárovka, takže ji nyní jdu vyměnit, jen jsem si již vyndal světlomet, pro mne jednodušší vymontit celé světlo vyměnit žárovku a smontovat. Při pokusu o výměnu jsem už 3x ztratil tu pérovku co drží žárovku v objímce (naštěstí mám ještě jednu navíc.)

Odesláno

Já ráno nemocnice,před chvílí dorazil,hrůza co lidí  a teď se pustil do vyfoukání kamenů  pod tujemi, tak jsem místo benzínu pořídil vysavač foukač a drtič v jednom na elektriku. Ty tu máme dostatek. Benzínový nechám vyservisovat a půjde do světa,kdyby ho někdo chtěl. 

17793664128558522400673925291951.jpg

17793665867348478974990531987405.jpg

17793666170194704784492141031044.jpg

17793666606882924385426014599895.jpg

Odesláno
před 9 hodinami, Péťa napsal:

STK na Hyundai Getz rv 2008

Počet závad: 0 - 0 - 0

Bez jakéhokoliv úplatku, bez známosti.

Já byl cca před měsícem s Golfem 2009 , chytil jsem zásaditého dědka v důchodu na výpomoci :D  prej já vás můžu vyhodit za nefunkční klimu , nefunkční stahování oken a další keci. Říkám mu, vlezte si třeba do výfuku a tam taky nic nenajdete, byl úplně hotovej že nic nenašel . Poslední slova : u takhle starého auta tam nemůže být napsáno 0 závad , musím napsat aspoň vůle v gumových spojích , nebo tak něco mlel , musel bych se podívat jak to formuloval do protokolu vocas jeden :D 

Odesláno

Jsme prokletá obec...přesně o půlnoci se ozvalo zlověstné kvílení pneumatik a už na první poslech člověk věděl že je průšvih...borec jel jak prase a prej o něco strejchnul a vyboural se...naštěstí tedy to odneslo teda jen auto, ale stát se to ve dne, kdy tudy chodí mateřská školka na procházky, bylo by to nepěkné divadlo.

Strejchnul o kamennou zidku zasypanou hlínou....ta vykousnuta část byla nárazem na silnici..jaká *neumím psát slušně* to byla si pak každý dovede představit.IMG_20260521_200921306_HDR.thumb.jpg.c1b6231228373c5421922e775a0bb64b.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...