VojtouNerCZ Odesláno 25. leden Odesláno 25. leden @Roman Bazipolokůže a kůže jde i u 307 s trochou snahy rozdělat Citovat
ozzy56 Odesláno 25. leden Odesláno 25. leden dneska večer mě předjel Němec s BMW v 50tce odstavným pruhem (Stará Bělá směr Krmelín), nevím co dělám špatně, když já jel 60 , je tam i zákaz předjíždění... Pepito ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 25. leden Odesláno 25. leden @ozzy56 ...to mohl klidne bejt pernikem nastrelenej polak v ukradenym aute... Klemoň, ozzy56, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 25. leden Odesláno 25. leden jasně, bůhví kdo to řídil..., nijak mě neohrozil ani neomezil--kontroloval jsem ho špíglem, ale nějak se mi zdá, že poslední rok je na cestách hodně divoký a policie vždycky někde zalezlá Pepito ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 25. leden Odesláno 25. leden @ozzy56 to bylo někde v té zatáčce u střelnice? Něco mi říká, že tohle udělat v Německu, tak je to poukaz na "náramkovou dovolenou "... ozzy56 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 25. leden Odesláno 25. leden jo, přesně , je to tam dost široké a ta 50ka je tam asi půl roku--prý z důvodu snížení hluku z aut , nikdo tam 50 nejede, kdyby tam dali radar, tak republika bude mít přebytek financí a nee furt dluhy Pepito ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 25. leden Odesláno 25. leden Před hodinou, sitler napsal: ty lyzari jsou hrozna banda bezmozku Orlický pohár jezdí i ženský. Citovat
Pepito Odesláno 25. leden Odesláno 25. leden @radim.1008 pěkný Jezdilo se to i v Horním Mestě u Rýmařova, ale letos to zrušili pro nedostatek sněhu. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 25. leden Odesláno 25. leden @Pepito Mluvil o tom komentátor, že týden před napadlo skoro 30cm sněhu, ale od poloviny týdne přišla obleva. To je ta trať, mezi domy v ulicích? Pepito ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 25. leden Odesláno 25. leden A já jsem si říkal, že jsem tam běžně lítal 90 omezení hluku ? a co ta střelnice? to už by tam mohli přejít na airsoft... jestli to není právě kvůli tomu výjezdu od té střelnice Citovat
ozzy56 Odesláno 25. leden Odesláno 25. leden (upraveno) je to výpadovka z ostravy, tak za pumpama na to každý šlápl, ale už to nejde--nejdříve 70 a pak 50 a zákaz předjíždění..., za odbočkou na střelnici je značka KONEC 50, snížili rychlost kvůli hluku, psali v novinách, ale jsou tam hlukové zábrany, tak čert ví proč ..., kvůli střelnici nee Upraveno 26. leden uživatelem ozzy56 Citovat
Pepito Odesláno 25. leden Odesláno 25. leden před 1 hodinou, radim.1008 napsal: @Pepito Mluvil o tom komentátor, že týden před napadlo skoro 30cm sněhu, ale od poloviny týdne přišla obleva. To je ta trať, mezi domy v ulicích? Přesně tak, jmenuje se to "Uličky". Mělo se to jet minulou sobotu, ale na poslední chvíli to odvolali pro nedostatek sněhu. Je to paradox že v zimním období není sníh, ty zimy co bývaly za mých mladých let, kdy v listopadu na Martina napadl sníh a vydržel až do dubna, už bohužel nebudou. radim.1008 a dýzl ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. leden Odesláno 26. leden V 2. 1. 2026 at 23:12, Roman Bazi napsal: Dnes přemýšlím, jestli by u tohoto světla bylo možno regulovat intezitu svítivosti? U žárovek je to napsáno, ale u led lamp ne. Nevíte někdo, jestli je to možno ladit regulátorem? https://unitrailer.cz/projector.php?product=15068&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=[PM][CZ]Wszystkie+produkty+(bez+przyczep)&utm_id=20926738550&gad_source=1&gad_campaignid=20930205748&gclid=EAIaIQobChMIi4SjhoLZkQMV_aWDBx0gxjd1EAQYASABEgKjxvD_BwE ted sem vyhrabal PWM regulator na 10A tusim oznaceni HW-070 a ma vypinani na potenciometru a prave zkousim regulaci LED diod od cca 20% do 100% Citovat
Lihous Odesláno 26. leden Odesláno 26. leden Před včerejší noční jsem zjistil že přípoj 230V k Pc je nějaký nemocný - sršelo to v zásuvce jako když se sváří ....,tak jsem dodělal práci vše odpojil no a dnes zasuvku vyměnil - snad to bude Ok. Byla po letech nějaká nemocná - štěstí že jsem byl zrovna u Pc jinak se můžu klidně domnívat že to mohlo zahořet BubakGS a Pepito ohodnotil 2 Citovat
davidse Odesláno 26. leden Odesláno 26. leden Byl jsem na finančáku ohledně vrácení daní za rok 2025 Citovat
ozzy56 Odesláno 26. leden Odesláno 26. leden před 6 hodinami, Lihous napsal: sršelo to v zásuvce jako když se sváří . pravděpodobně dráty z hliníku ? Pepito ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 26. leden Odesláno 26. leden Dnes lautr nic neudělal , tedy mimo to , že jsem odvezl moji k praktikovi, pak vyseděl frontu u jednoho lékaře na poliklinice a druhou pak na středisku u dalšího lékaře-cca od 6:30 do 10:00. Teď sedím u kompu na PC a ucucávám nalitou skleničku whisky Citovat
Lihous Odesláno 26. leden Odesláno 26. leden @ozzy56 Ne ne měď ale bylo uz fialové to co dělá kontakt netuším jak to popsat bylo to malo pružné ... No povrchová teplota na zástrčce byla tak odhadem 40°C - tak jsem vše uložil v PC vytáhl ze zásuvky a dnes vyměnil. Jako ona dostáva díky PC celkem zabrat ale nechával jsem pracovat AI bez dozoru a to by asi tentokrát nedopadlo ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 27. leden Odesláno 27. leden Tuhle jsem potřeboval na něco kouknout diag a při té příležitosti jsem mrknul, proč mi nejsou couvací senzory. A prej chyba pravého vnějšího. No, počasí sice v posledních dnech úplně válení pod autem nepřálo, ale dneska to odpoledne všechno rozmrzlo a vyšla mi chvilka času, tak jsem pod to teda zalehl. Přemotány dva kusy svazku, vystříkány dva konektory kontaktolem a čidlo jsem dal jiné starší, a už to zase píská tak aspoň něco. Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 28. leden Odesláno 28. leden dnešní kontrola chajdy je za mnou, cesta v pohodě, silnice suché, oběd v Globusu, teď káva,větrník (zákusek) a rum ale bylo vidět podle vyjetých kolejí ve škarpě kolik aut skončilo nedávno mimo cestu... Hafity, Pepito a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.