Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dneska večer mě předjel Němec s BMW v 50tce odstavným pruhem 😯 (Stará Bělá směr Krmelín), nevím co dělám špatně, když já jel 60 :myslim,   je tam i zákaz předjíždění...

Odesláno

jasně, bůhví kdo to řídil..., nijak mě neohrozil ani neomezil--kontroloval jsem ho špíglem, ale nějak se mi zdá, že poslední rok je na cestách hodně divoký a policie vždycky někde zalezlá 

Odesláno

jo, přesně :), je to tam dost široké a ta 50ka je tam asi půl roku--prý z důvodu snížení hluku z aut  :myslim, nikdo tam 50 nejede, kdyby tam dali radar, tak republika bude mít přebytek financí a nee furt dluhy  :)

Odesláno

A já jsem si říkal,  že jsem tam běžně lítal 90 :D omezení hluku ? :D a co ta střelnice? :myslim to už by tam mohli přejít na airsoft... 

jestli to není právě kvůli tomu výjezdu od té střelnice :myslim

Odesláno (upraveno)

je to výpadovka z ostravy, tak za pumpama na to každý šlápl, ale už to nejde--nejdříve 70 a pak 50 a zákaz předjíždění..., za odbočkou na střelnici je značka KONEC 50, snížili rychlost kvůli hluku, psali v novinách, ale jsou tam hlukové zábrany, tak čert ví proč ..., kvůli střelnici nee  ;)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno
před 1 hodinou, radim.1008 napsal:

@Pepito Mluvil o tom komentátor, že týden před napadlo skoro 30cm sněhu, ale od poloviny týdne přišla obleva. To je ta trať, mezi domy v ulicích? :myslim

Přesně tak, jmenuje se to "Uličky". Mělo se to jet minulou sobotu, ale na poslední chvíli to odvolali pro nedostatek sněhu. Je to paradox že v zimním období není sníh, ty zimy co bývaly za mých mladých let, kdy v listopadu na Martina napadl sníh a vydržel až do dubna, už bohužel nebudou. :papa

Odesláno
V 2. 1. 2026 at 23:12, Roman Bazi napsal:

Dnes přemýšlím, jestli by u tohoto světla bylo možno regulovat intezitu svítivosti? U žárovek je to napsáno, ale u led lamp ne. Nevíte někdo, jestli je to možno ladit regulátorem?

https://unitrailer.cz/projector.php?product=15068&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=[PM][CZ]Wszystkie+produkty+(bez+przyczep)&utm_id=20926738550&gad_source=1&gad_campaignid=20930205748&gclid=EAIaIQobChMIi4SjhoLZkQMV_aWDBx0gxjd1EAQYASABEgKjxvD_BwE

ted sem vyhrabal PWM regulator na 10A tusim oznaceni HW-070 
a ma vypinani na potenciometru a prave zkousim regulaci LED diod od cca 20% do 100%

Odesláno

Před včerejší noční jsem zjistil že přípoj 230V k Pc je nějaký nemocný - sršelo to v zásuvce jako když se sváří ....,tak jsem dodělal práci vše odpojil no a dnes zasuvku vyměnil - snad to bude Ok.
Byla po letech nějaká nemocná - štěstí že jsem byl zrovna u Pc jinak se můžu klidně domnívat že to mohlo zahořet :myslim

Odesláno

Dnes lautr nic neudělal , tedy mimo to , že jsem odvezl moji k praktikovi, pak vyseděl frontu u jednoho lékaře na poliklinice a druhou pak na středisku u dalšího lékaře-cca od 6:30 do 10:00. Teď sedím u kompu na PC  a ucucávám nalitou skleničku whisky

Odesláno

@ozzy56 Ne ne měď ale bylo uz fialové to co dělá kontakt netuším jak to popsat bylo to malo pružné ... 
No povrchová teplota na zástrčce byla tak odhadem 40°C - tak jsem vše uložil v PC vytáhl ze zásuvky a dnes vyměnil.

Jako ona dostáva díky PC celkem zabrat ale nechával jsem pracovat AI bez dozoru a to by asi tentokrát nedopadlo :(

Odesláno

Tuhle jsem potřeboval na něco kouknout diag a při té příležitosti jsem mrknul, proč mi nejsou couvací senzory. A prej chyba pravého vnějšího. No, počasí sice v posledních dnech úplně válení pod autem nepřálo, ale dneska to odpoledne všechno rozmrzlo a vyšla mi chvilka času, tak jsem pod to teda zalehl. Přemotány dva kusy svazku, vystříkány dva konektory kontaktolem a čidlo jsem dal jiné starší, a už to zase píská :) tak aspoň něco.

Odesláno

dnešní kontrola chajdy je za mnou, cesta v pohodě, silnice suché, oběd v Globusu, teď káva,větrník (zákusek) a rum :super

ale bylo vidět podle vyjetých kolejí ve škarpě kolik aut skončilo nedávno mimo cestu...:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...