oddie Odesláno 21. listopad 2025 Odesláno 21. listopad 2025 Tak to se mi stát nemůže, bo nemám televizi ale tuhle přítelkyně viděla projektor s plátnem a zalíbilo se jí to, tak ten asi časem pořídím... jen škoda, nedávno jsem dělal stěnu, tak jsem tam mohl rovnou schovat elektriku, no co se dá dělat. Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 21. listopad 2025 Odesláno 21. listopad 2025 mě to nějak přestalo bavit, a to jak píšu zapojoval jsem hudební věže, videa, elektroniku atd., elektriku na baráku, celkem jsem se dobře orientoval..., a na telku se taky nedívám jak si většina o penzistech myslí, knihu k autu co je jako bible jsem taky ještě nečet', prostě co ty přístrroje dneska všecko umí využívám snad z 10%, možná ani to ne..., člověk by musel mít hlavu jak zeměkoule, aby všecky ty návody do ní dostal, taky si myslím, že ten ohromný nápor na mozek nebude to pravé ořechové , tak na to kašlu..., možná to měli naši předci jednodušší v tom, že nakrmili dobytek, posekali pole a nic ohledně stovek návodů ohledně elektroniky atd. nemuseli řešit Pepito ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 21. listopad 2025 Odesláno 21. listopad 2025 Jsem si udělal radost, tak snad brzy dorazí. https://www.aretacni-pripravky.cz/voziky-s-naradim/matabro-mb-tc01--dilensky-vozik-s-naradim-259-ks/ Péťa, oddie, ozzy56 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 21. listopad 2025 Odesláno 21. listopad 2025 Dílnu mám, zdviž taky, teď už i nějaký lepší vybavení... Chtěl bych začít s drobnostma, podvozek, brzdy, přezouvání... Když už rvu takový prachy do dílny, tak ať se mi to trochu vrací. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 21. listopad 2025 Odesláno 21. listopad 2025 Me se dnes povedlo v GB koupit mou prvni videokameru kterou jsem si na jare roku 1990 pujcil na sobotu nedeli v Nachode. Vcera prisla kamera kterou jsem okukoval v roce 1988 v RK ale cena na tehdejsi pomery (30tis) byla skutecne mimo moznosti. Stav ulozenka tak ze taky takova velka mala radost Jednak ze to bylo k prodeji a taky jeji stav .... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 21. listopad 2025 Odesláno 21. listopad 2025 před 2 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Jsem si udělal radost, tak snad brzy dorazí. https://www.aretacni-pripravky.cz/voziky-s-naradim/matabro-mb-tc01--dilensky-vozik-s-naradim-259-ks/ Neudělal jsi špatně mám TC 04 na dílně funguje rok a pár dní. Za ty prachy to není úplně marný. První co vyhoď tak ty pseudosikovky a ty kleště na segrovky taky nejsou hitparáda ale jinak se se vším dá dělat úplně v pohodě ráčny jsou takový trošku slabší ale zatím fungujou ořechy kupodivu snáší i rázák. A když to vezmeš že prázdná basa se prodává i kolem 6 tisíc někde i více tak to není vůbec špatná cena. NA ty základní věci co píšeš že by jsi chtěl dělat k tutemu potřebuješ dokoupit jen pár věcí takhle z hlavy kovaný ořechy nějakou sadičku pak 18+16 ořech v dlouhým i krátkým na půlkovou golovku aspoň po jednom delším prodloužením na všechny golovky a prodloužení na klíče no a samozřejmě 8,10,13 ořech pro všechny velikosti protože ty budeš pohřešovat pořád. A hlavně je to uložený v tomu tvrzeným molitanu a ne v takovejch těch jogurtovejch platíčkách. Jediný co mě trochu mrzí že zatím neumí prodávat jednotlivý kusy téhle značky když něco zničíš nebo ztratíš aby jsi si to doplnil aby to bylo stejný. Já bych pokud bude všechno fungovat tak příští rok bych chtěl vzít některej ten velkej TC 05/06 . Jako kupovat vercajk po jednotlivejch sadách myslím jako sadu klíčů, sadu šroubováků atd. tak to je hodně drahej špás takhle koupíš celou basu a k tomu dokoupíš pár věcí a můžeš fungovat. A máš to uložený v jedný skříni a ne roztahaný po celá dílně. VojtouNerCZ a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 21. listopad 2025 Odesláno 21. listopad 2025 (upraveno) před 4 hodinami, oddie napsal: Tak to se mi stát nemůže, bo nemám televizi ale tuhle přítelkyně viděla projektor s plátnem a zalíbilo se jí to, tak ten asi časem pořídím... jen škoda, nedávno jsem dělal stěnu, tak jsem tam mohl rovnou schovat elektriku, no co se dá dělat. Akorát ta kvalita obrazu je o ničem, do hospody na fotbal,hokej,dobrý. Upraveno 21. listopad 2025 uživatelem Milan+ Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 21. listopad 2025 Odesláno 21. listopad 2025 Já právě přemýšlel, že nakoupím sady ale nakonec vyhrálo tohle. Kovaný ořechy atd už mám, tak to pak jen doplním. Citovat
BubakGS Odesláno 21. listopad 2025 Odesláno 21. listopad 2025 (upraveno) ....právě jsem byl asi po 15 letech v autě vylapen PČR. U nás skoro doma, odbočím z hlavní, za mnou se vyřítí auto, barevná hudba.... ..občanku, dejchnout, cajk, nazdar.... ...to byl fofr, že jsem si to ani neužil. Jo a zůstalo mi to brčko od alkotesteru.... Upraveno 21. listopad 2025 uživatelem BubakGS Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 22. listopad 2025 Odesláno 22. listopad 2025 Včera jsem se odpoledne vrátil ze služební cesty do Frýdku - překvapivě jsme jen chvilku piskakovali kolem Brna a v Praze u Barranďáku, takže včetně tankování lehce pod 4 hodiny - (13,50 - 17,40). Po večeři přesednutí do Galaxy a hop - šup s Helčou do Nových Hradů na lázeňský weekend, co Hela dostala k půlstoletinám. Dorazili jsme ve 21,30 a tak na hlubší zkoumání nebyl čas, ale pokoj je rozměrově snad největší co jsem kdy na hotelu zažil. Blbý je, že hotel (ač je přímo na náměstí) nemá vyhražená parkovací místa před hotelem (všechna parkovací místa na náměstí jsou města), ale že se parkuje v areálu 300 m bokem. Není to neřešitelný, ale taky to není příjemný Citovat
Vena garážmistr Odesláno 22. listopad 2025 Odesláno 22. listopad 2025 Tak já jsem teď zapřáhnul káru s listím který starouškové shrabali už asi před měsícem a za chvilku s tím vyrazím na sběrný dvůr asi bych to dokázal vyvézt i dřív i když posledních x sobot jsem byl dopoledne na dílně a dnes teda jedu taky ale čekal jsem až trochu přituhne protože když jsem tam byl naposled tak jsem se tam lehce zahrábnul no ono zadokolka a plnej vlek posbíranejch jablek a bordelu ze zahrady a čerstvě po dešti trochu jsem to podcenil no to je ta mladická nerozvážnost a neuvědomění si že zadokola je trochu jiná odrůda než předokola v tomhle ohledu. Citovat
RichVa Odesláno 22. listopad 2025 Odesláno 22. listopad 2025 Dnes práce s masem, dva kousky o celkové živé váze 131 + 143 kg. Už jsou v mrazáku a dokonce i na nějaké dobrůtky došlo. Vena garážmistr, ozzy56, Péťa a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 23. listopad 2025 Odesláno 23. listopad 2025 Ty Richarde a nebojíš se že by někdo proti Tobě mohl ty obrázky použít jako kompro ? Já jsem včera teda odvezl tu jednu káru pak jsem jel za prací cestou z práce jsem se zastavil na nákupu domů jsem přijel někdy kolem 13 hodiny dal jsem si oběd a po obědě že si chvilku odpočinu a pak budu něco tvořit venku no tělo si řeklo že je potřeba takže jsem si odpočinul trochu zgruntu a probral jsem se asi tak v 19 vdechnul jsme něco málo jídla a šel jsem spát. Ač vím že to není nutné ale na svoji obranu uvádím že od prázdnin jsem měl volnou jakože jsem nic nemusel a nic jsem nedělal asi jednu nebo dvě soboty. RichVa, BubakGS a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 23. listopad 2025 Odesláno 23. listopad 2025 Tak jsem po dlouhý době něco zkusil poslat. Tátovi odchází baterka, tak jsem mu v práci sehnal 2 nový, 40Ah, a poslal. Do dvou dnů měla dorazit. Je to týden, já jim pořád volám, oni že je v přepravě. Teď pípla zpráva, že se balík ztratil. Jak hergot ztratíš 20 kilo balíku? Se asi někomu hodily. Citovat
oddie Odesláno 23. listopad 2025 Odesláno 23. listopad 2025 Zásilkovna 20kg nevezme, ne? To normálně bere akorát PPL... mmch. jedna z voleb, které používám, dá se to podat do boxu, jinak lehčí menší věci už posílám jen přes Alzu. Zásilkovnu jen a pouze na výslovné vyžádání s upozorněním na rizika a na to, že stojí 2x tolik. Péťa a Charlie 607 ohodnotil 2 Citovat
RichVa Odesláno 23. listopad 2025 Odesláno 23. listopad 2025 Po včerejší zábavě s pašíkama trocha zvýšení bezpečnosti káry. Konečně jsem se dokopal a za vydatného přispění malého pomocníka přidal bezpečnostní lanka a vzpěry aby se kára nestavěla na zadní když se nakládá bez zavěšení na auto. Milan+, pavelu96, Pepito a 4 další ohodnotil 7 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 24. listopad 2025 Odesláno 24. listopad 2025 (upraveno) Bylo to přes alzu přes box. Slibovali nejrychlejší doručení, tak jsem chtěl, ať tátovi dorazí baterky co nejdřív. No, nedoručili. Ani tak nejde o baterky, ty seženu další, ale už mrzne a tátovi to už nestartuje, tak jde dnes koupit novou aku. Upraveno 24. listopad 2025 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Lihous Odesláno 24. listopad 2025 Odesláno 24. listopad 2025 Dnes po nocni cesta domu .....,jak to napsat slusne - "Jako jsme pripravení .... " ale nepotkal jsem zadne auto udrzby a stav vozovky nenapovidal ze "uz projel" ..... Nee nebrecim v hlave bramboracku nemam tak ze s klidem odstupem ale proboha proc nas odevsad masiruji na srazky naledi .... a vysledek - "Jeeee .... s prekvapenim" Kamiony krokem a osobaky o trosku rychleji. Kruhace diky drevakum co musi za kazdou cenu pridavat hrabat a delat nadherne kluzkou plochu .... sjizdne skutecne s davkou stesti. Noo snad se to "vycisti" a bude pak zase jako kazdy rok - klid. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.