Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
V 27. 10. 2025 at 19:55, Lihous napsal:

Jedna z mala veci ktera me na P406 ser- ne STVE.
Neni nic kam by slo toto odlozit - opakuji mam ten nejmensi kelimek ;) 

V té díře za ručkou je vybrání na 2 kelímky. ;) Teda pokud jsi tam nevrazil loketku. :myslim 

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno (upraveno)

Jinak v nedělu jsme vzali 206 na výlet směr severní sousedi.

Lodž-Malbork-Poznaň a dom. Cca 1400km.

Na 19let starou paštiku to dala bez ztráty kytičky za pěkných 5l/100km z 80% po dálnici a brzdou jsme nebyli. :super 

Návrat dnes večer.

Jako poláci si pěkně na Malborku mákli, když člověk viděl jak ten hrad vypadal po válce.

malbork01.jpg

malbork02.jpg

image078.jpg.90391aef28c6c08dc5c150bf948dd7fc.jpg

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno
před 5 hodinami, Medvěd napsal:

Právě jsem ve Velrhradě - venku určitě přes 15 C a na auto se mi slítlo snad 150 mušek

Kurňa - je fakt 30. 10.???

Tohle mně přepadlo letos v srpnu na dovolené na Seči.A bylo jich víc než 150 ...

mra2.thumb.jpg.97a39cf216b883aeef91aa54087bb7b9.jpgmra1.thumb.jpg.dc30fff99c74cb40256a926c90a86a35.jpg

Odesláno
V 30. 10. 2025 at 19:49, sitler napsal:

na pneu se chystam v sobotu... uz ted se mi nechce :D , ale zase si rikam, ze s razakem to treba pujde rychleji a veseleji :D 

no, ani to tentokrat nebolelo a je to. Prezuto, umyto, uklizeno.. akorat auto jsem zase neumyl 😕  ... mozna odpoledne :D 

Odesláno

Před týdnem přezuty dva nové zimáky na disky a přeházena na zimní 806, kamarád se zouvačkou a vyvažovačkou se hodí :) byť si to u něj přezouvám sám... včera přeházeny zimní na Ulysse a dneska servisní den, mytí všech kol (pro změnu jízdních :D ) po trochu blátivém závěru sezóny. Ještě trochu uklidit garáž, polorozebraná kola pověsit do průvanu, aby nepřekážela a pomalu budem chystat lyže :roker

Odesláno (upraveno)

dnes výlet na chajdu+kontrola, pak jsem nahodil novou lištu a řetěz na pilu, takže jestli přes zimu spadne nějaký strom větrem, jsem připraven 👍, počasí bylo super, potom oběd u Kvasničků a teď káva a větrník , při cestě zpátky mě za Opavou předjel jeden odstavným pruhem, asi spěchal 🤠

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Tak aktuálně mi přišlo potvrzení na platbu 240 liber. Hovor s bankou, karta je stále zablokovaná ale chodí jim z mého účtu hromady požadavků na platby. By mě fakt zajímalo, kde na mě přišli. Veškerý platby si hlídám, mám dvoufázový ověření. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...