Radek Hurvajz Odesláno 9. říjen 2025 Odesláno 9. říjen 2025 (upraveno) Byl jsem celkem vytíženej, neboj, příležitost ještě bude. Upraveno 9. říjen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. říjen 2025 Odesláno 9. říjen 2025 ok dej vědět ale dělám dlouhej a kratkej tejden tak můžu bejt v rachote … Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 9. říjen 2025 Odesláno 9. říjen 2025 před 8 minutami, Charlie 1 napsal: Taky řeším na půdě fouknout na 25 cm vaty ještě dalších 30 cm asi dám climatizer plus , uvažoval jsem o stříkané pěně ale když se do ni daji myši tak je to v řiti + je strašně hořlavá …. To uz Ti nic nepřidá ja to mam meziprostor. Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. říjen 2025 Odesláno 9. říjen 2025 to se podle mě pleteš , teď staví souseda dcera a ty mají cca 50 cm nad stropy prej norma mají to energeticky B Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 10. říjen 2025 Odesláno 10. říjen 2025 Konečně nám pánové přišli udělat vodu a odpad v kuchyni. A jelikož se mezitím ucpal přívod vody h záchodu, že se udělá komplet koupelna, zespod, at nedělají bordel u nás nahoře. No tak se borci sekli o místnost. Před půl rokem jsem tam tu podlahu položil. Charlie 607, Milan+, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. říjen 2025 Odesláno 10. říjen 2025 řemeslníky je třeba hlídat, nejhorší je nechat byt k dispozici a odejít Milan+ ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 10. říjen 2025 Odesláno 10. říjen 2025 Žena byla doma, já v práci. Slyšela divnej hluk a najednou ďura. Vzali si jako bod měření okno ale nedošlo jim, že nahoře jsou okna jaksi 4, ne jen 3. Milan+ a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. říjen 2025 Odesláno 10. říjen 2025 napsal jsem dneska do České televize, jestli by mohli nakoupit více kriminálek a stříleček, pokud možno hodně krve a šéfka těch kriminalistů by mohla být polonahá blondýna , která umí zastřelit šestiranným revolverem aspoň dvacet raubířů , kdy každý z nich má samopal , myslím jako když fčil platíme více, že by se to dalo urobiť jaký máte názor na program naší veřejnoprávní televize ? mě osobně chybí více srandy, scénky, písničky, něco jako Izer, Mládek , stendapy atd., baví vás ty kriminálky do zblbnutí a nakonec trapný Šíp ?? (neřešte jiné kanály, prosím) Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. říjen 2025 Odesláno 10. říjen 2025 co je ceska televize ?? Péťa ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 10. říjen 2025 Odesláno 10. říjen 2025 rekneme ze v mych ocich je prgramova nabidka... rekneme slaba. Obcas neco na CT2, obcas zajimavy porad na ARTu, jinak asi jen nedelni toulava kamera a objektiv a v nedeli asi Velka pardubicka. regius, Pepito a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 10. říjen 2025 Odesláno 10. říjen 2025 před 18 minutami, ozzy56 napsal: jaký máte názor na program naší veřejnoprávní televize ? mě osobně chybí více srandy, scénky, písničky, něco jako Izer, Mládek , stendapy atd., baví vás ty kriminálky do zblbnutí a nakonec trapný Šíp ?? (neřešte jiné kanály, prosím) Zrovna Šíp mě i Helu celkem baví Jinak vyjma Autosalonu a Ano, šéfe u nás jede téměř výhradně ČT. Baví mě český seriály, ty zahraniční detektivky co začali vysílat cca o prázdninách mi taky nic neříkají Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. říjen 2025 Odesláno 10. říjen 2025 (upraveno) premyslim jetli kvuli tomuhle musim platit poplatek a v televizi jede internet - aktualne upiri deniky z NAS serveru Upraveno 10. říjen 2025 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
MJSytic Odesláno 10. říjen 2025 Odesláno 10. říjen 2025 V 23. 9. 2025 at 21:24, MJSytic napsal: Příprava na výměnu oleje u 2008 Tentokrát už mě nic nepřekvapí A to mám za to 206 hned trestá Citovat
Vena garážmistr Odesláno 11. říjen 2025 Odesláno 11. říjen 2025 (upraveno) Na to jak jsem měl v minulosti nastudované kde co dávají a že jsem měl období kdy jsem na nově sledoval i spousty seriálů tak teď jsem v období kdy v televizi myslím jak v přístroji bydlí pavouci a zapnutá byla někdy možná tak dva roky nebo dýl zpátky. Na tv koukám přes počítač a dá se říct že maximálně na pondělní detektivku na Čt 1 teď dávají Oktopus a jak Krobota nemusím a Hádka taky ne je to koukatelný i když ta první řada byla z mého pohledu trochu lepší. Ano přiznávám že když už si něco pustím tak chci věc u které nemusím přemýšlet a můžu vypnout a třeba i když u toho klimbnu tak aby mě to nevzbudilo. Upraveno 11. říjen 2025 uživatelem Vena garážmistr Klemoň a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 11. říjen 2025 Odesláno 11. říjen 2025 díky za reakce--takže v podstatě jste spokojeni s programem ČT--a tak je to spravne, tak to ma byt Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. říjen 2025 Odesláno 11. říjen 2025 No tak jsem se zas pustil do akce. V týdnu nám natahaj vodu a odpad, já jedu ve čtvrtek na firemní akci na Dolní Moravu, tak jsem to využil a vyzvednu si tam obklady, dlažbu, když už jedu dodávkou. Péťa, Hafity, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
sitler Odesláno 11. říjen 2025 Odesláno 11. říjen 2025 jeste to neni vsechno... jeste 2 dalsi vleky. Aneb 3x borovice, vsechny 12m+, vsechny suche... jeste cekaji dalsi 2-3 podobne na pokaceni 2 stromy sly pres cestu, takze k tomu zastavovacka dopravy ze 2 smeru, rychla akce schodit - rozrezat-uklidit na kraj a pustit zase auta... zvladlo se za asi 2x 10 minut, necekali dlouho. Treti mrcha zustala zavetvovana, bohuzel se tomu moc neslo vyhnout. Tak s ni sel neplanovane dolu i nejaky mensi listnac. Bohuzel, zavetvovany to bylo tak blbe, ze do sebe meli zapletene vidlice. To by se dalo resit mozna zebrikem a postupnym rezanim, ale toam zas nebyl pristup Charlie 607 a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Charlie 607 Odesláno 11. říjen 2025 Odesláno 11. říjen 2025 Taky mi letos ještě čeká pár borovic sundat. Schne to jak splašený. Bohužel si nemůžu moc vybírat směr kam půjdou,takže se jim pomůže kurtama aby nenadělali škody. No vyset mi jedna letos taky zůstala, ale nakonec jsem jí shodil. Citovat
Medvěd Odesláno 11. říjen 2025 Odesláno 11. říjen 2025 Byli jsme (krom jiného) v muzeu fajfek Pepito a zbynek..s ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 11. říjen 2025 Odesláno 11. říjen 2025 @Charlie 607 my nemeli na vyber, nez je schodit napric cestou, Byly naklonene, mezi dalsimi stromy , tak probehla kratka uzavera. 50m na kazdou stranu osoba ve veste + auto napric silnici, vsichni vydrzeli , vzdy do 10 minut vyreseno a cesta prujezdna. Posledni se holt zavetvil, ale on byl v podstate zaveveny uz ve stoje, protoze byly koruny prorostle do sebe, to fakt resit neslo, tak sly dolu oba... Jeste pristi tyden 2x cca 13m borovice, 2x nejaka mala listnata souska (alr to ma sotva 3m a 20 cm v prumeru) a monza jeste jedna vysoka borovice k tomu . Schne to jak blazen a to, co se ted sundavalo, primo ohrozovalo cestu. Charlie 607 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.