Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
před 8 minutami, Charlie 1 napsal:

Taky řeším na půdě fouknout na 25 cm vaty ještě  dalších 30 cm asi dám climatizer plus , uvažoval jsem o stříkané pěně ale když se do ni daji myši tak je to v řiti + je strašně hořlavá …. 

To uz Ti nic nepřidá ja to mam meziprostor.

Odesláno

napsal jsem dneska do České televize, jestli by mohli nakoupit více kriminálek a stříleček, pokud možno hodně krve a šéfka těch kriminalistů by mohla být polonahá blondýna , která umí zastřelit šestiranným revolverem aspoň dvacet raubířů , kdy každý z nich má samopal 👍, myslím jako když fčil platíme více, že by se to dalo urobiť  :myslim

jaký máte názor na program naší veřejnoprávní televize ?  mě osobně chybí více srandy, scénky, písničky, něco jako Izer, Mládek , stendapy atd., baví vás ty kriminálky do zblbnutí a nakonec trapný Šíp ?? 🙈 (neřešte jiné kanály, prosím)

Odesláno
před 18 minutami, ozzy56 napsal:

jaký máte názor na program naší veřejnoprávní televize ?  mě osobně chybí více srandy, scénky, písničky, něco jako Izer, Mládek , stendapy atd., baví vás ty kriminálky do zblbnutí a nakonec trapný Šíp ?? 🙈 (neřešte jiné kanály, prosím)

Zrovna Šíp mě i Helu celkem baví

Jinak vyjma Autosalonu a Ano, šéfe u nás jede téměř výhradně ČT. Baví mě český seriály, ty zahraniční detektivky co začali vysílat cca o prázdninách mi taky nic neříkají

Odesláno
V 23. 9. 2025 at 21:24, MJSytic napsal:

Příprava na výměnu oleje u 2008 :D Tentokrát už mě nic nepřekvapí :cool:

A to mám za to :aut 206 hned trestá :roll

IMG_20251010_174529~2.jpg

Odesláno (upraveno)

Na to jak jsem měl v minulosti nastudované kde co dávají a že jsem měl období kdy jsem na nově sledoval i spousty seriálů tak teď jsem v období kdy v televizi myslím jak v přístroji bydlí pavouci a zapnutá byla někdy možná tak dva roky nebo dýl zpátky.  Na tv koukám přes počítač a dá se říct že maximálně na pondělní detektivku na Čt 1 teď dávají Oktopus a jak Krobota nemusím a Hádka taky ne je to koukatelný i když ta první řada byla z mého pohledu trochu lepší.   Ano přiznávám že když už si něco pustím tak chci věc u které nemusím přemýšlet a můžu vypnout a třeba i když u toho klimbnu tak aby mě to nevzbudilo.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

jeste to neni vsechno... jeste 2 dalsi vleky. Aneb 3x borovice, vsechny 12m+, vsechny suche... jeste cekaji dalsi 2-3 podobne na pokaceni

2 stromy sly pres cestu, takze k tomu zastavovacka dopravy ze 2 smeru, rychla akce schodit - rozrezat-uklidit na kraj a pustit zase auta... zvladlo se za asi 2x 10 minut, necekali dlouho.

Treti mrcha zustala zavetvovana, bohuzel se tomu moc neslo vyhnout. Tak s ni sel neplanovane dolu i nejaky mensi listnac. Bohuzel, zavetvovany to bylo tak blbe, ze do sebe meli zapletene vidlice. To by se dalo resit mozna zebrikem a postupnym rezanim, ale toam zas nebyl pristup :D 

IMG_20251011_150423.jpg

Odesláno

Taky mi letos ještě čeká pár borovic sundat. Schne to jak splašený. Bohužel si nemůžu moc vybírat směr kam půjdou,takže se jim pomůže kurtama aby nenadělali škody. No vyset mi jedna letos taky zůstala, ale nakonec jsem jí shodil. 

Odesláno

@Charlie 607 my nemeli na vyber, nez je schodit napric cestou, Byly naklonene, mezi dalsimi stromy :) , tak probehla kratka uzavera. 50m na kazdou stranu osoba ve veste + auto napric silnici, vsichni vydrzeli :) , vzdy do 10 minut vyreseno a cesta prujezdna. Posledni se holt zavetvil, ale on byl v podstate zaveveny uz ve stoje, protoze byly koruny prorostle do sebe, to fakt resit neslo, tak sly dolu oba... 

Jeste pristi tyden 2x cca 13m borovice, 2x nejaka mala listnata souska (alr to ma sotva 3m a 20 cm v prumeru) a monza jeste jedna vysoka borovice k tomu :D . Schne to jak blazen a to, co se ted sundavalo, primo ohrozovalo cestu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...