Milan+ Odesláno 21. září 2025 Odesláno 21. září 2025 To je Tvůj pohled .Za nás to byla diskoška i vandr. Já nikým nikdy nepohrdal. Muziku si poslechnu od country po rock. Takže tak. Pepito, ozzy56, Medvěd a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Klemoň Odesláno 21. září 2025 Odesláno 21. září 2025 JJ. musím s Milanem jednoznačně souhlasit. Byl jsem poctivý tramp (jezdil jsme s patrou pravověrných věk 6-60 let) spaní ve skalách a to i v zimě na sněhu. To ale nevylučovalo chodit třeba do Slovanského domu či jinam na Disco. Ano člověk tam sice nechodil v teplákách, ale jako dítě z nemajetné rozvedené rodiny jsem měl na sobě jediné dvě značkové věci a to boty Botas a hodinky Prim, které jsem dostal k 18tinám. Jinak prostě triko, gatě a nějaké "love" na pití a slané. Toť asi vše . . . ozzy56, Pepito, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 21. září 2025 Odesláno 21. září 2025 (upraveno) Já byl od dětství víkend co víkend mimo Prahu - buď přes sezónu na závodech nebo cca od října do března na vandrech. Takže mě diskotéky naprosto minuly a těm opatkovanejm veksláčkům v mrkváčích a značkových hadrech řešících pondělí co pondělí kolik toho zase vychlastali, kde a kolikrát se poblili a jakou pipku v roští přefikli jsem se fakt jenom v duchu smál. Upraveno 21. září 2025 uživatelem Medvěd Citovat
Milan+ Odesláno 21. září 2025 Odesláno 21. září 2025 (upraveno) Záleželo @Medvěd jaký jsi měl kamarády a kamaradky,pokud se řešil alkohol atd.no nevím. Za nas disco i vandr nebyl problém. Nevím proč řešíš nějaké hadry ,tak to bylo. @Klemoň Slovanský byl opemenut, ale to bylo víkendů i s @jarris Upraveno 21. září 2025 uživatelem Milan+ Pepito a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 21. září 2025 Odesláno 21. září 2025 (upraveno) Řeším to, páč to tak prostě minimálně ve škole kam jsem chodil, bylo a kamarády jsem si mezi spolužáky neměl chuť ani potřebu hledat - měl jsem vždy přátel dostatek ve skupinách, které mi byly blízké Znova zdůrazňuju, že jsem víkendy v Praze netrávil (tudíž mě žádná diskotéka ani nenapadla) a dodnes je pro mě víkend doma očistec, který se snažím prožívat minimálně Upraveno 21. září 2025 uživatelem Medvěd Citovat
Milan+ Odesláno 21. září 2025 Odesláno 21. září 2025 Jak na vsi? Za nas ani Praha nebyla buchvico, pokud jsi neměl kamarády se spolužáky tak to nou cement. U nas se scházíme každý rok komu to vyjde. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 21. září 2025 Odesláno 21. září 2025 V 16. 9. 2025 at 11:11, Péťa napsal: Já mám 33 let u jedné organizace A doufám, že to do důchodu vydržím. Asi byste si ťukali na čelo, kdybyste viděli moji výplatnici, ale já zase říkám, že peníze nejsou všechno... však po volbach přidaji Citovat
Milan+ Odesláno 22. září 2025 Odesláno 22. září 2025 Tak jelikož se u nás na vsinemůže používat technika v neděli, tak jsem se pustil do likvidace větví teď než dorazí voda. 20250922_094142.mp4 Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 22. září 2025 Odesláno 22. září 2025 @Milan+ ten drtič je skvělá věc. Nemusíme menší větve nikam vozit, po rozdrcení je dám do kompostu a větší pořežu a spálím v kotli. Akorát náš drtič je z Lidlu. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 22. září 2025 Odesláno 22. září 2025 Vandry - super doba na kterou vzpominam s davkou nostalgie pro nas byl Mladkov a betoenova pevnost Bouda druhy domov - jeste se vsim co k tomu patrilo - jezdil jsem tam od roku 87 do cca 92 pak se parta rozpadla zacalo se podnikat a proste kazdy mel uz sve ..... Tam se me "libilo" ze ac tam jezdil doktor i pomocny delnik kazdy si byl rovny zadne skatulkovani - pro dnesni dobu SCIFI ! Diskoteky me moc nezajimal neb hluk ktery k nim patril ale spis vyvolavani sarvatek rvacek - to radeji uzavrenou spolecnost a spis klidnejsi prostredi a to si poslechnu rad taky vse od vazne hudby po metal - jen je podminka kvalita. A ta se dnes taky hleda neb vsude jede jen a jen zisk za min.nakladu.Tak datove toky jsou uskrcene ze by jeden brecel - bohuzel i na NETu. A tu v laznich - jak jsem predpokladal jsou male problemy ktere se daji resit ale v celku spokojenost v "mem" pokoji ktery mam jiz po nekolikate maji novou koupelnu. Na wifi se taky zapracovalo sice zadna formule pink cca 18 a hodnoty rychlosti 20/20 - nic mene jsou stabilne a na bezne veci to staci. Ted si jen prat aby pocasi vyprselo pridel vody vecer v noci a ve dne lepe odpoledne bylo bez deste - teploty na prochazky tak nejak Ok. Pepito, Milan+ a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 22. září 2025 Odesláno 22. září 2025 (upraveno) Na Boudě jsme se tou dobou mohli i potkat, několikrát jsem tam s kamarády při vandru po Orlickejch kopcích přespal. Upraveno 22. září 2025 uživatelem Medvěd Lihous ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 22. září 2025 Odesláno 22. září 2025 Právě jsem našel ve schránce obálku s krásným dopisem s vlastnoručním podpisem od naší skvělé předsedkyně @Weri 605 Děkuji i @Milda 25 za kartičku a za doručení. Weri 605, Péťa, Milan+ a 5 další ohodnotil 8 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. září 2025 Odesláno 22. září 2025 Vratujeme... V pondělí budu mít v práci připravený plechy na výplň, 1.5mm. PaKr, Charlie 1, pavelu96 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. září 2025 Odesláno 22. září 2025 Merlotujeme s Eagles Péťa, regius, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 23. září 2025 Odesláno 23. září 2025 (upraveno) Včera Pavel Monďasem absolvoval Kurz sportovně - defenzivní jízdy pod vedením Honzy Červenky - https://www.jcervenka.cz/kurz-sportovni-jizdy/. Najeli spolu cca 300 km a Pavel přijel z kurzu nadšen. Já doufám, že se mu povede Honzovo rady o tom jak najíždět zatáčky, kam koukat a co vše za jízdy je potřeba sledovat vezme k srdci a kurz zapadne do puzzle skládačky s výsledkem "Umím auto bezpečně zvládat". Dnes mi Honza osobně volal a měli jsme spolu asi 5ti minutový rozhovor, kdy jednak Pavla celkem chválil, druhak mě ale upozornil na chyby, které mám i já hlídat a kterých bych se jako táta - spolujezdec měl snažit vyvarovat Certifikát je zezadu popsaný radami určenými konkrétně Pavlovi, které si Pavel nepřeje zveřejnit - což tedy respektuju Upraveno 23. září 2025 uživatelem Medvěd Péťa, pavelu96 a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 23. září 2025 Odesláno 23. září 2025 Před hodinou, Medvěd napsal: a co vše za jízdy je potřeba sledovat Uplne vse, cele svoje auto (jeho chovani), vse ze vsech smeru, za vsechny a myslet za vsechny kolem . Tady vubec nic jinyho nefunguje A tady si celkem stojim za tim, ze na tohle je naprosto skvela skola motorka, protoze tam se clovek fakt nauci kontrolovat ostatni 10x vic. Medvěd, pavelu96, Hafity a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Lihous Odesláno 23. září 2025 Odesláno 23. září 2025 @sitler Ono je to podobne i v osobaku dodavce nakladaku - kazdy se zene aby neztratil vterinu a prostoji v lepsim pripade minuty nekde na semaforu a nebo prolezi z nasledku toho spechu dny tydny .... Jako dnes ridit cokoliv je skutecny vopruz a loterie - vratim se zdrav domu ...?? Ale je to o jezdeni cim vic jezdis tim dostavas zkusenosti a predvidavost. A k chovani motorky auta ...... - 100% pravda naucit se cist jeho zpetnou vazbu - jeho chovani na limitu - vyzkouset nouzoveho brzdeni .... ale i klidne prudkou akceleraci - znam mnoho kolegu ze ztuhnou a zrychleni uz nekolikrat preslo v destrukci ....! Jako priklad jest usmevne video zluty mustang z pujcovny v Hk a jeho ridic ktery udelal snad vse spatne vcetne sveho "instruktora" a jen zazrakem se tam nic "vazneho" nestalo. A reportik z lazni - jako vzdy naprosta pohoda a veget - dnes jsem se docetl a dozvedel ze ve vile ve ktere mam docasny azyl prenocoval prezident T.G.Masaryk - zajimave zjisteni. Citovat
dýzl Odesláno 23. září 2025 Odesláno 23. září 2025 (upraveno) Synátor-technický antitalent-dostal pokutu, šíleně velkou!!100kč, že prý mu nesvítí levé brzdové světlo. Takže protože jsem měl v plánu měnit zadní stěrač, tak jsem mu to zkouknul. Resumé-brzdové sv. OK svítilo, ale nesvítila obrysovka. místo dvouvlákna tam bylo jednovlákno. Po návratu od auta mně to zkosilo, byť prvotní příznaky už byly. rozjela se rýmička , kašílek ale hlavně mi byla fut zima-změřil jsem si teplotu a ejhle snad po "sto letech" jsem měl víc jak zvýšenou 38,3°c. Takže jsem zalehnul a až nyní teprve otevřel úřad - mejly, co je nového na ctr a zde na p-c-, hlad mne totiž vyhnal z pelechu a je mi krapet líp, ale jdu pokračovat . Upraveno 23. září 2025 uživatelem dýzl oprava Citovat
Pepito Odesláno 23. září 2025 Odesláno 23. září 2025 @dýzl -38°C? To jsi tedy dost podchlazený. Promiň, ale nedalo mi to. Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.