radim.1008 Odesláno 16. červen 2025 Odesláno 16. červen 2025 Přesně tak, ať bolest ustoupí a je zase dobře. Klemoň, ozzy56, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 16. červen 2025 Odesláno 16. červen 2025 já jezdil s něčím podobným (ale malá bulka) na jaro do FN Poruba, chtěli mě vidět 11 krát , tak jsem takové mladé doktorce říkal, že tam nechám fotku..., podle mého to byla kravina, ale nakonec se tam na mě se skalpelem vyučila polovina doktorů , ale vyléčili to , taky jsem se moc nevyspal... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. červen 2025 Odesláno 16. červen 2025 jj zlaty strepkokok - u nas na oddeleni se spis chytne melena nebo klostridie - to je pak zabava ty starsi rocniky co uz se sami nepohnout nejak prebalovatg nebo koupat Pepito ohodnotil 1 Citovat
patt Odesláno 16. červen 2025 Odesláno 16. červen 2025 Tak sice je to už včera, ale včera jsem už neměl sílu cokoliv dělat, ani napsat sušili jsme seno a včera před bouřkou jsem narychlo jel seno nahrabat do řádků, slisovat do balíčků a hned odvézt domu do seníku. Od rána do cca 18h totální fofr, aby se to stihlo, venku strašný vedro, na lisu mi upadlo kolečko, ale naštěstí jen to a jinak lis makal na jedničku. Poslední fůru jsme domu dovezli těsně před slejvákem stihl jsem zacovuat s vlekem do stodoly, zavřít, uklidit a už to všechno začalo venku lítat, prázdný popelnice, tuna prachu hromy, blesky.... Takhle je to skoro každej rok Jinak letos bylo 550 hranatých balíčků, ani jednou nezmoklo Závady? upadlý pomocný kolečko na lisu, upadlej přední blatník na traktoru a upadlej rotor na obraceči - strašnej křáp! 20250613_204943.mp4 Hafity, Milan+, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pepito Odesláno 16. červen 2025 Odesláno 16. červen 2025 @patt seš borec a ještě jsi to všechno stihnul zdokumentovat. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 16. červen 2025 Odesláno 16. červen 2025 Pepito - jsi silnej chlap, co byl vždycky plnej optimismu. Já věřím, že za pár dnů bude všechno v OuKeji Takže přeju hlavně zdraví Pepito a dýzl ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 16. červen 2025 Odesláno 16. červen 2025 (upraveno) já dnes dopoledne posekal sekačkou všecko, 3 a půl hodiny čistého času, vypadalo to , že bude pršet, ale stihl jsem to, pak začalo pršet tak lehce, musím pochválit sekačku co sem loni koupil v Mountfieldu--komu nevadí kabel, bude spokojený, bo jede jak buldozer a sekání je levnější než s benzínovou Upraveno 16. červen 2025 uživatelem ozzy56 radim.1008 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 16. červen 2025 Odesláno 16. červen 2025 Děkuji vám všem za podporu. Jsem rád že jsem členem tohoto klubu. pavelu96, Klemoň, radim.1008 a 6 další ohodnotil 9 Citovat
PaKr Odesláno 16. červen 2025 Odesláno 16. červen 2025 @Pepito taky ti přeji, ať jsi brzo fit Ve středu by se měl přijet podívat zájemce o fiata, tak jsem včera více méně z hecu připojil baterku a otočil klíčkem. V podstatě jsem nic nečekal, protože auto stálo tak 25 roků ( z toho pět roků stojí venku na zahradě), ale sice nechytil ( s tím jsem stejněani nepočítal), ale aspoň startér bez problému točil motorem zítra zkusím nafouknout kola a uvidíme, co na to řekne . Sice bych bral nějakého veterána, ale když ani na tohle jsem neměl čas, tak ať si to klidně někdo vezme... Pepito ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 16. červen 2025 Odesláno 16. červen 2025 @Milan+ já přímo ne, patří švagrovi, ale je u mě na zahradě. "Velký Polák" - 125p, 1500ccm motor, už plastová maska a velké světla vzadu Citovat
Milan+ Odesláno 16. červen 2025 Odesláno 16. červen 2025 (upraveno) To byla na svoji dobu kára,jsem měl chvilku Itala speciál 2xohc ,to bylo brko. Z pod ty plachty to asi nebude nic moc. Upraveno 16. červen 2025 uživatelem Milan+ Citovat
PaKr Odesláno 16. červen 2025 Odesláno 16. červen 2025 Jo to i švagr vzpomínal, že to byl pohodlnej kočár. On s tím kdysi jezdil, když měl čerstvé papíry. Pak to jeho táta zaparkoval do stodoly a přesedl do Scorpia. Pak to švagr zdědil a když vyklidil chalupu před prodejem, tak jsme to na podvalu dovezli sem. Jo, kdyby to mohlo být furt pod střechou, tak to bude lepší. Citovat
ozzy56 Odesláno 16. červen 2025 Odesláno 16. červen 2025 před 28 minutami, Milan+ napsal: To byla na svoji dobu kára,jsem měl chvilku Itala speciál 2xohc ,to bylo brko. Z pod ty plachty to asi nebude nic moc. toho Itala měl tata z akce OKD, kdy OKD vyměnilo černé uhlí za ojetá auta z Itálie, rok 1968, já s ním nerad jezdil, resp. se ho bál, jelo to jak cyp , 2xOHC, na Special to vůbec nejelo, jenom na Super Citovat
Milan+ Odesláno 16. červen 2025 Odesláno 16. červen 2025 (upraveno) @ozzy56 To jsem koupil v roce cca 83/84,to jsi si ty auta tady dával,bylo mladí,pak přišla k tomu R 8 Gordini,ty lituji dodnes,že jsem ji prodal,to chodilo ještě lépe,škoda ,že ještě nebyly digi foto.Někde tu bylo i vlákno,co kdo jezdil. Upraveno 16. červen 2025 uživatelem Milan+ ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 16. červen 2025 Odesláno 16. červen 2025 @Pepito, chlape - drž se. Přeji, ať histologie dobře dopadne a je to už jen lepší a lepší. ozzy56, pavelu96, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 17. červen 2025 Odesláno 17. červen 2025 Rok a něco po prodeji auta se ozvala ČKP, že vozidlo nebylo asi 20 dní pojištěný Teda ti maj času, ale na zaplacení mi dali jen 60 dní, to mi nepřijde fér. No, poslal jsem kupní smlouvu a ať se staraj. 20 dní=2k Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 17. červen 2025 Odesláno 17. červen 2025 @VojtouNerCZ Proč to poslali Tobě? Vy jste auto nepřepsali? Pak by to měli poslat novému majiteli. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 17. červen 2025 Odesláno 17. červen 2025 (upraveno) Jo, von to známej přepsal, ale až po 4 měsících když jsem mu volal, že jestli mi přijde ještě jedna pokuta, tak to auto beru zpátky Blbec. Je to známej, tak jsem to tak neřešil, protože vím, že to vše zaplatí nu a nepřepsal to, bo furt lítá někde po stavbách. Kdyby to byl někdo cizí, přepíšu to sám. Spíš mě dostala to rychlá reakce ČKP. Upraveno 17. červen 2025 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
dýzl Odesláno 17. červen 2025 Odesláno 17. červen 2025 Já mám zase zkušenost, že to poslala CKP oběma zúčastněným. Co kdyby zaplatili oba?! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.