Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já jezdil s něčím podobným (ale malá bulka) na jaro do FN Poruba, chtěli mě vidět 11 krát 😯, tak jsem takové mladé doktorce říkal, že tam nechám fotku..., podle mého to byla kravina, ale nakonec se tam na mě se skalpelem vyučila polovina doktorů 😂, ale vyléčili to 👍, taky jsem se moc nevyspal...

Odesláno

Tak sice je to už včera, ale včera jsem už neměl sílu cokoliv dělat, ani napsat :D sušili jsme seno a včera před bouřkou jsem narychlo jel seno nahrabat do řádků, slisovat do balíčků a hned odvézt domu do seníku. Od rána do cca 18h totální fofr, aby se to stihlo, venku strašný vedro, na lisu mi upadlo kolečko, ale naštěstí jen to a jinak lis makal na jedničku. Poslední fůru jsme domu dovezli těsně před slejvákem stihl jsem zacovuat s vlekem do stodoly, zavřít, uklidit a už to všechno začalo venku lítat, prázdný popelnice, tuna prachu hromy, blesky.... Takhle je to skoro každej rok :D Jinak letos bylo 550 hranatých balíčků, ani jednou nezmoklo :) Závady? upadlý pomocný kolečko na lisu, upadlej přední blatník na traktoru a upadlej rotor na obraceči - strašnej křáp! 

20250615_154400.jpg

20250614_151712.jpg

20250613_182758.jpg

Odesláno (upraveno)

já dnes dopoledne posekal sekačkou všecko, 3 a půl hodiny čistého času, vypadalo to , že bude pršet, ale stihl jsem to, pak začalo pršet tak lehce, musím pochválit sekačku co sem loni koupil v Mountfieldu--komu nevadí kabel, bude spokojený, bo jede jak buldozer  👍 a sekání je levnější než s benzínovou

DSCN4651.JPG

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

@Pepito taky ti přeji,  ať jsi brzo fit :papa

Ve středu by se měl přijet podívat zájemce o fiata,  tak jsem včera více méně z hecu připojil baterku a otočil klíčkem.  V podstatě jsem nic nečekal,  protože auto stálo tak 25 roků ( z toho pět roků stojí venku na zahradě), ale sice nechytil ( s tím jsem stejněani nepočítal),  ale aspoň startér bez problému točil motorem :mrk:roker zítra zkusím nafouknout kola a uvidíme, co na to řekne . Sice bych bral nějakého veterána,  ale když ani na tohle jsem neměl čas,  tak ať si to klidně někdo vezme...

Odesláno (upraveno)

To byla na svoji dobu kára,jsem měl chvilku Itala speciál 2xohc ,to bylo brko.

Z pod ty plachty to asi nebude nic moc.

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Jo to i švagr vzpomínal,  že to byl pohodlnej kočár.  On s tím kdysi jezdil, když měl čerstvé papíry.  Pak to jeho táta zaparkoval do stodoly a přesedl do Scorpia. Pak to švagr zdědil a když vyklidil chalupu před prodejem,  tak jsme to na podvalu dovezli sem. Jo, kdyby to mohlo být furt pod střechou,  tak to bude lepší. 

Odesláno
před 28 minutami, Milan+ napsal:

To byla na svoji dobu kára,jsem měl chvilku Itala speciál 2xohc ,to bylo brko.

Z pod ty plachty to asi nebude nic moc.

toho Itala měl tata z akce OKD, kdy OKD vyměnilo černé uhlí za ojetá auta z Itálie, rok 1968, já s ním nerad jezdil, resp. se ho bál, jelo to jak cyp 🙈, 2xOHC, na Special to vůbec nejelo, jenom na Super :)

Odesláno (upraveno)

@ozzy56

To jsem koupil v roce cca 83/84,to jsi si ty auta tady dával,bylo mladí,pak přišla k tomu R 8 Gordini,ty lituji dodnes,že jsem ji prodal,to chodilo ještě lépe,škoda ,že ještě nebyly digi foto.Někde tu bylo i vlákno,co kdo jezdil.

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Rok a něco po prodeji auta se ozvala ČKP, že vozidlo nebylo asi 20 dní pojištěný :D Teda ti maj času, ale na zaplacení mi dali jen 60 dní, to mi nepřijde fér. No, poslal jsem kupní smlouvu a ať se staraj. 20 dní=2k

Odesláno (upraveno)

Jo, von to známej přepsal, ale až po 4 měsících když jsem mu volal, že jestli mi přijde ještě jedna pokuta, tak to auto beru zpátky :D Blbec.
Je to známej, tak jsem to tak neřešil, protože vím, že to vše zaplatí nu a nepřepsal to, bo furt lítá někde po stavbách. Kdyby to byl někdo cizí, přepíšu to sám. Spíš mě dostala to rychlá reakce ČKP.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...