sitler Odesláno 24. květen 2025 Odesláno 24. květen 2025 Ještě po tom skvěle jezdej autíčka:D Citovat
ozzy56 Odesláno 24. květen 2025 Odesláno 24. květen 2025 dneska poprvé letos do Polska, benzín odhadem asi 35 korun, takže nic..., v Bedrunce žena něco nakoupila, prošli jsme se po centru, dali kebab a pak dom zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 24. květen 2025 Odesláno 24. květen 2025 Moje levá ruka se dnes důvěrně seznámila s kotoučem cirkulárky. Nebýt rukavice=nebýt ruka. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 24. květen 2025 Odesláno 24. květen 2025 (upraveno) Včera jsem přivezl přes 600 Kg pytlovanýho suchýho betonu a dneska 900kg betonových dlaždic 40x40x4 cm. Aby bylo z čeho příští týden dělat brácha má So+Ne volno jeho drahá polovice má pracovní takže mi to pomůže a budeme robit podlahu v tom skládku za kotelnou u našich. Chci to tam udělat pořádně protože jednou by z té cimry mohla být třeba baterkárna k FVE zatím tam teda bude sklad nářadí a herberku co tatík za roky nashromáždil spoustu jsme toho teda vyházeli když se to vyklízelo když se dělalo tepelný čerpadlo a doufám že se toho spousta vyhází až se to bude přebírat a uklízet zpátky z plechové garáže. Jinak pozičky na couráku se osvědčili když se zběžně mrknu do zrcátka tak vidím hranu pozičky pokud se trochu nahnu tak ji vidím téměř celou svítící část na obou stranách ale hlavně vidím díky nim daleko dříve kam se courák stáčí při couvání což byl jeden z důležitých důvodů proč jsem je tam dával. Další poznání učiněné v tomto týdnu H 1 je fakt lepší tahač než 807 . V pondělí bylo ježdění s podvalem sice jen lehký auta ale bylo to první tahání s H 1 a jen po Práglu ale fakt lepší jak 807. sice teda je ta souprava dlouhá jak tejden před vejplatou ale dík tomu že to auto je těžší tak je to jízda klidnější a samozřejmě i tím že je to i papírově NA a vzadu jsou listový pera tak když je to naložený tak auto neskáče ale určitě nebudu vozit balast jen aby auto neskákalo a i spotřeba kupodivu vychází dost dobře zatím se motám někde kolem 8,5 l/100km. Upraveno 24. květen 2025 uživatelem Vena garážmistr Hafity, ozzy56 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 24. květen 2025 Odesláno 24. květen 2025 @Zodiak no tě prdel . No hlavně aby ta pazoura aspoň nějak fungovala. Jako je jen málo mašin se kterýma nedělám a cirkulárka je jedna z nich jako malej (mladej) přeberte si každej podle sebe jsem tatíkoj u cirkulárky asistoval když se něco řezalo ale abych se k ní postavil sám tak z toho mám závrať takže to nezkouším to radši vezmu motorovku a řežu palety motorovkou nebo na paletách kurvím mafla ale cirkule bojim bojim. A pak se říká že na rotující mašině nemáš požívat rukavice a tady je příklad toho že něco ta rukavice zachránila. ozzy56, Medvěd, OK406 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. květen 2025 Odesláno 24. květen 2025 @Zodiak tvl hlavne ze je tvl ! at to mas co nejvic vcajku bejku . Klemoň a Zodiak ohodnotil 2 Citovat
davidse Odesláno 24. květen 2025 Odesláno 24. květen 2025 Výměna všech stěračů, dolití kapaliny do ostřikovačů, kontrola hladiny oleje v motoru Citovat
Péťa Odesláno 24. květen 2025 Odesláno 24. květen 2025 @Zodiak Moc pěkně sis ruku načechral Přeji úspěšnou rehabilitaci, ať je zpátky ve 100% stavu OK406, ozzy56, dýzl a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 24. květen 2025 Odesláno 24. květen 2025 já taky dělám všecko v rukavicích, ale pravda je taková, že u rotujících strojů většinou zaviní úraz, já cirkulu prodal, mám z ní strach, kupuju radši naštípané a nařezané dřevo Zodiak, dýzl, Medvěd a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Zodiak Odesláno 24. květen 2025 Odesláno 24. květen 2025 před 44 minutami, Péťa napsal: @Zodiak Moc pěkně sis ruku načechral Přeji úspěšnou rehabilitaci, ať je zpátky ve 100% stavu Děkuju @Péťa slovy Járy Cimrmana, nesvědí to, ale bolí jaxviňa. Mě je skoro 60, nikdy jsem nepochybil. Asi to má něco znamenat. Pepito, Péťa a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 24. květen 2025 Odesláno 24. květen 2025 já taky řezal na cirkuli snad 20 roků, bo děda kupoval kulatinu..., většinou přes dovolenou jsem si řezání a štípání užil..., ale když děda odešel, cirkulu a el. štípač, co jsem si sám vyrobil, tak jsem je hned prodal, dokud děda žil, neměl jsem odvahu přiznat, že řezání na cirkuli nenávidím... BubakGS, Zodiak a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. květen 2025 Odesláno 24. květen 2025 (upraveno) dneska po delsi jsem si udelal relax kolem aut a moto, počistil, poladil, u i10 konečně našel zdroj z k u r v e n e h o pazvuku v aute ( uchyceni pasu v C slopku melo velky vakl ) , takova odreagovacka. Upraveno 24. květen 2025 uživatelem Pe.Tr Zodiak, Pepito, ozzy56 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Péťa Odesláno 24. květen 2025 Odesláno 24. květen 2025 @Pe.Tr Gratuluji Ale že jsi chtěl relaxovat čištěním aut jsem měl vědět, včera bych Ti nechal doma moje Béčko klidně 6 hodin, co jsem se nudil v Praze Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. květen 2025 Odesláno 24. květen 2025 vcera jsem dřel, ale jako klidne se domluvime , ja rad takto odpočívám Péťa ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 24. květen 2025 Odesláno 24. květen 2025 (upraveno) před 3 hodinami, Zodiak napsal: Moje levá ruka se dnes důvěrně seznámila s kotoučem cirkulárky. Nebýt rukavice=nebýt ruka. Ty kráso... Ať se vše hojí jak má a ruka funguje. Já dnes od rána do odpoledne v práci na dnu otevřených dveří. Jsem vyfoukanej jak papírový drak. A odpoledne kamarád kousek od nás sekal a Venda, když se vrátil z hasičských závodů, tak se chtěl jít vozit. Upraveno 24. květen 2025 uživatelem radim.1008 Milan+, Hafity, Zodiak a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Hafity Odesláno 24. květen 2025 Odesláno 24. květen 2025 Asik budu mít na prodej samodomo cirkulu.... Milan+ a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 24. květen 2025 Odesláno 24. květen 2025 (upraveno) Tak jsem si pořídil další hračku,3,0 V6 zas budu muset přikoupit garáž Upraveno 24. květen 2025 uživatelem Milan+ Draslar, pavelu96, Hafity a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Milan+ Odesláno 24. květen 2025 Odesláno 24. květen 2025 před 42 minutami, Hafity napsal: Asik budu mít na prodej samodomo cirkulu.... Si dělej prču,mě stačí,když mě kousla rozbruška. Citovat
Charlie 1 Odesláno 24. květen 2025 Odesláno 24. květen 2025 Před hodinou, Milan+ napsal: Tak jsem si pořídil další hračku,3,0 V6 zas budu muset přikoupit garáž to určitě někdo na navštěvě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.