Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Včera jsem přivezl přes 600 Kg pytlovanýho suchýho betonu a dneska 900kg betonových dlaždic 40x40x4 cm.  Aby bylo z čeho příští týden dělat brácha má So+Ne volno jeho drahá polovice má pracovní takže mi to pomůže a budeme robit podlahu v tom skládku za kotelnou u našich. Chci to tam udělat pořádně protože jednou by z té cimry mohla být třeba baterkárna k FVE  zatím tam teda bude sklad nářadí a herberku co tatík za roky nashromáždil spoustu jsme toho teda vyházeli když se to vyklízelo když se dělalo tepelný čerpadlo a doufám že se toho spousta vyhází až se to bude přebírat a uklízet zpátky z plechové garáže.

IMG_20250524_120545_1.jpg   IMG_20250524_120617_9.jpg

Jinak pozičky na couráku se osvědčili když se zběžně mrknu do zrcátka tak vidím hranu pozičky pokud se trochu nahnu tak ji vidím téměř celou svítící část na obou stranách ale hlavně vidím díky nim daleko dříve kam se courák stáčí při couvání což byl jeden z důležitých důvodů proč jsem je tam dával.  Další poznání učiněné v tomto týdnu H 1 je fakt lepší tahač než 807 . V pondělí bylo ježdění s podvalem sice jen lehký auta ale bylo to první tahání s H 1 a jen po Práglu ale fakt lepší jak 807.  sice teda je ta souprava dlouhá jak tejden před vejplatou ale dík tomu že to auto je těžší tak je to jízda klidnější a samozřejmě i tím že je to i papírově NA a vzadu jsou listový pera tak když je to naložený tak auto neskáče ale určitě nebudu vozit balast jen aby auto neskákalo a i spotřeba kupodivu vychází dost dobře zatím se motám někde kolem 8,5 l/100km.

IMG_20250519_130348_3.jpg  c3767c54-2c36-4704-8dbb-1e4acb3ac7eb.jpg

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

@Zodiak no  tě prdel .  No hlavně aby ta pazoura aspoň nějak fungovala.   Jako je jen málo mašin se kterýma nedělám a cirkulárka je jedna z nich jako malej (mladej) přeberte si každej podle sebe jsem tatíkoj u cirkulárky asistoval když se něco řezalo ale abych se k ní postavil sám tak z toho mám závrať takže to nezkouším  to radši vezmu motorovku a řežu palety motorovkou nebo na paletách kurvím mafla ale cirkule bojim bojim.  A pak se říká že na rotující mašině nemáš požívat rukavice a tady je příklad toho že něco ta rukavice zachránila.

Odesláno
před 44 minutami, Péťa napsal:

@Zodiak Moc pěkně sis ruku načechral 😮 Přeji úspěšnou rehabilitaci, ať je zpátky ve 100% stavu :super

Děkuju @Péťa slovy Járy Cimrmana, nesvědí to, ale bolí jaxviňa.

Mě je skoro 60, nikdy jsem nepochybil. Asi to má něco znamenat.

Odesláno

já taky řezal na cirkuli snad 20 roků, bo děda kupoval kulatinu..., většinou přes dovolenou jsem si řezání a štípání užil..., ale když děda odešel, cirkulu a el. štípač, co jsem si sám vyrobil, tak jsem je hned prodal, dokud děda žil, neměl jsem odvahu přiznat, že řezání na cirkuli nenávidím... 🙄

Odesláno (upraveno)

dneska po delsi jsem si udelal relax kolem aut a moto,  počistil, poladil, u i10 konečně našel zdroj z k u r v e n e h o pazvuku v aute ( uchyceni pasu v C slopku melo  velky vakl ) , takova odreagovacka.

IMG_20250524_154812.jpg

Screenshot_2025-05-24-16-44-41-643_com.mobile.myeye.pro.jpg

IMG_20250524_154833.jpg

Screenshot_2025-05-24-18-10-55-634_com.miui.gallery-edit.jpg

IMG-20250517-WA0015.jpg

IMG_20250524_135135.jpg

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, Zodiak napsal:

Moje levá ruka se dnes důvěrně seznámila s kotoučem cirkulárky. Nebýt rukavice=nebýt ruka.

Ty kráso... Ať se vše hojí jak má a ruka funguje. 

Já dnes od rána do odpoledne v práci na dnu otevřených dveří. Jsem vyfoukanej jak papírový drak. :D

IMG20250524093221.jpg

A odpoledne kamarád kousek od nás sekal a Venda, když se vrátil z hasičských závodů, tak se chtěl jít vozit. :D

IMG20250524155859.jpgIMG20250524164450.jpg

Upraveno uživatelem radim.1008

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...