RichVa Odesláno 6. duben 2025 Odesláno 6. duben 2025 @BubakGS jakej tam máš vysavač? Já mám "průmyslový" mokro-suchý Lidl a z pily dobrý, ale z pásové brusky (zejména s jemným šmirglem) se ucpává filtr. Nepoužívám pytel ale jen ten standardní filtr prachovej filtr. Stačí s vysavačem zaklepat a chvíli dobrý. Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. duben 2025 Odesláno 6. duben 2025 Tak skříně v dětským hotový , ještě koupit úchytky….z dětského jsem si vzal skříně do garáže a vyházel starý skříně, zvětšil se mi prostor na práci a he to znát ještě to musím doklidit a vyházet věci na který jsem 15 let nesáhl ….a bomba ba plnění sidastream bombiček , funguje parádně ozzy56, Pepito, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
BubakGS Odesláno 6. duben 2025 Odesláno 6. duben 2025 @Charlie 1 ..tak tu stolni pilu Ti tezce zavidim... ... to musi byt radost na tomhle valit presne dilce.... Citovat
BubakGS Odesláno 6. duben 2025 Odesláno 6. duben 2025 (upraveno) @RichVa ... v akci koupenej Kaercher WD3 .. pred nim mam ale nadobu s cyklonovym odlucovacem z Aliexpresu - k tomu 2 pruzne hadice a rozvod z tech sedych trubek na odpady.... ..funguje to lip, nez jsem cekal... Upraveno 6. duben 2025 uživatelem BubakGS RichVa ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. duben 2025 Odesláno 6. duben 2025 (upraveno) Scheppach na takový to domácí žvýkání v pohodě , ale nemá předrez na lamino a to my chybí , jinak masiv v pohodě ,líbila by se mi velká formatka ale ta by zabrala celou garáž garaz je jen 3,7x7,9 ten odlučovač - do vysavače se nic nedostane?chtěl bych přes to vysávat prach z krbovek aby se nezanášel filtr u vysavače z krbovek takový papírový ?? Upraveno 6. duben 2025 uživatelem Charlie 1 BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 6. duben 2025 Odesláno 6. duben 2025 (upraveno) @Charlie 1 ...ja mam stolni pilu od Hitachi s mikroposuvem ... .. po dostelovani a serizeni je docela schopna a pomerne presna.... ..k tomu mam par pravitek do T drazky .... tak se da.... ..ale znas to ... ... taky by se mi libilo more veci ... a pak cumis na YouTube a starej fachman s rucni pilou a rovnou lati vysmahne vec jak CNC dilna... Upraveno 6. duben 2025 uživatelem BubakGS Charlie 1 a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 6. duben 2025 Odesláno 6. duben 2025 Jo, taková "jen" garáž by se mi líbila, co bych za ni dal... no co bych za ni dal, míň než se dá pořídit, jinak bych už ji měl, že jo Tak holt mi musí stačit ponorná pila s lištou a pravítka, no... BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 7. duben 2025 Odesláno 7. duben 2025 (upraveno) Včerejši koncert na počest nedožitých devadesátin Wabiho Ryvoly překvapil a) jednak svou délkou (začínal v 16,00 /PŘESNĚ/, mezi 19,30 - 20,00 byla dvacetiminutová pauza (o chvíli prodloužena) a já s bráchou prchnul ve 22,30 před poslední kapelou). Takže konec odhaduju na 23,00 - 23,15 b) tím, že vystupující interpreti nehráli jen "Ryvolovky" (což bych čekal), ale hráli převážně svoje věci a povinnou měli minimalně jednu skladbu od Wabiho. I když Wabi složil možná i přes sto písní, tak došlo k dramaturgickému přešlapu, když jsme dvě písničky (Zvláštní znamení touha a Island) slyšeli od dvou inerpretů. c) z mého pohledu strašidelné byly "zvukařské tanečky" v pauzách mezi interprety. Vím, že se každá kapela musí zvučit jinak, kór když má různý počet členů, ale to, co prováděl na pódiu asistent zvukaře byla naprostá šílenost d) osobně se mi nejvíc líbilo vystoupení Štěpána Raka, jehož podání melodií z filmů Tenkrát na Západě a Vinnetou na kytaru bylo naprosto excelentní. Stálou kvalitu předvedl Žalman a Paběrky s Marko Čermákem, překvapil i Béďa Šedifka a slovenská skupina s krásnýma zpěvačkama, jejíž název si nepamatuju (PEKARINGO - dohledáno ex post) Celkově koncert byl zajímavý, ale znova bych asi nešel Upraveno 7. duben 2025 uživatelem Medvěd Péťa, BubakGS a RichVa ohodnotil 3 Citovat
BubakGS Odesláno 8. duben 2025 Odesláno 8. duben 2025 Vcera - byli jsme na pivu tady v Asii s @Medvěd .. ja klasicky Plzen a on je statecnej, tak risknul lokalniho Mustanga.... ..fajn pokec.... Medvěd ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. duben 2025 Odesláno 9. duben 2025 dnešní zážitek na myčce Globus Havířov--stojí v řadě přede mnou Peugeot 407 sedan, asi tak 5 metrů od cedule s nabídkou mycích programů, vystupuje dost těžce senior a jde se podívat blíže k ceduli , protože ji nemůže přečíst , písmena jsou asi 10 cm veliká , nakonec vjede do myčky a vrazí do té návodní trubky, přestože mu obsluha ukazuje , perný den, no Pepito a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. duben 2025 Odesláno 9. duben 2025 (upraveno) A pak ať mi nikdo neříká že takový mají řidičák stále legálně Jinác sem dnes opravil myčku nádobí hlásilo to chybu v hladině vody tak sem ji převrátil voda co v ní byla sem vylil a zapnul a jede Upraveno 9. duben 2025 uživatelem Havlicek.Lukas Klemoň a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. duben 2025 Odesláno 9. duben 2025 možná stačilo vypustit vodu spodem--filtrem Citovat
Klemoň Odesláno 9. duben 2025 Odesláno 9. duben 2025 tak hlavně že se to vyřešilo a zase "myčkuje" Péťa ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. duben 2025 Odesláno 9. duben 2025 Před hodinou, ozzy56 napsal: možná stačilo vypustit vodu spodem--filtrem To není pračka Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 9. duben 2025 Odesláno 9. duben 2025 @ozzy56 A sloupek jsi neporazil? (sorry, musel jsem :D) ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. duben 2025 Odesláno 9. duben 2025 před 3 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: A pak ať mi nikdo neříká že takový mají řidičák stále legálně Jinác sem dnes opravil myčku nádobí hlásilo to chybu v hladině vody tak sem ji převrátil voda co v ní byla sem vylil a zapnul a jede No jestli to nebyla hladina vody v bezpečnostni vaničce pod myčkou, pokud se ti to zopakuje tak ti myčka někde teče nebo kape. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 9. duben 2025 Odesláno 9. duben 2025 Dnes jsem dovezl novou pračku a sušičku od samsungu. Mají akce a cashback, z 30k na 18, to jsem musel vzít. Teď ještě položit v prádelně dlažbu, natahat odpad a vodu, vymalovat... Do 807 se toho hodně vejde. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 9. duben 2025 Odesláno 9. duben 2025 Jestli věříš těm cenám,tak jsi hodně naivní. Charlie 1 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 9. duben 2025 Odesláno 9. duben 2025 (upraveno) Je to doporučená cena přímo i na samsungu (i podle historie). Nejsu včerejší. Normálně sušička 16 a pračka 14. Upraveno 9. duben 2025 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.