Milan+ Odesláno 26. únor 2025 Odesláno 26. únor 2025 (upraveno) @pavelu96 No nevím,spočítej si cenu,obal k tomu,tak to koblih bude šmakuláda. Za mě tedy nee. Upraveno 26. únor 2025 uživatelem Milan+ Citovat
Medvěd Odesláno 26. únor 2025 Odesláno 26. únor 2025 A to já bych zase klidně ochutnal Mmt Pavel to má do Polska blíž než já k Tobě Citovat
pavelu96 Odesláno 26. únor 2025 Odesláno 26. únor 2025 (upraveno) Už jsem dva sežral a jsou luxusní. Poláci to mají jako národní pochoutku a něco hnusnýho by nekupovali po krabicích. U nás v lidlu dáš 10,- Kč za kus a marmelády v tom je sotva 1/5 proti těm z Polska. @Milan+ Nenutím ti je, jez si co chceš @Medvěd ano mám to 11 km do Polska a 20 km do Německa, stačí si vybrat Upraveno 26. únor 2025 uživatelem pavelu96 dýzl, Pepito, Péťa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Milan+ Odesláno 26. únor 2025 Odesláno 26. únor 2025 @Medvěd Je mi jasný ,že to má za rohem,ale obal něco stojí a chceš jíst snad zdravé jídlo,tohle není nic co mi něco říká. Oni pšonci nejsou blby Citovat
sitler Odesláno 26. únor 2025 Odesláno 26. únor 2025 tak ona kobliha nebude zdrava tak nejak z principu pavelu96, Dave_k, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Milan+ Odesláno 26. únor 2025 Odesláno 26. únor 2025 před 51 minutami, pavelu96 napsal: Už jsem dva sežral a jsou luxusní. Poláci to mají jako národní pochoutku a něco hnusnýho by nekupovali po krabicích. U nás v lidlu dáš 10,- Kč za kus a marmelády v tom je sotva 1/5 proti těm z Polska. @Milan+ Nenutím ti je, jez si co chceš @Medvěd ano mám to 11 km do Polska a 20 km do Německa, stačí si vybrat Pokud rádi chemii ,tak jo. Asi tak. Citovat
pavelu96 Odesláno 26. únor 2025 Odesláno 26. únor 2025 Ale prosím tě, bez chemie by ses ani nevysral Klemoň a toru ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 26. únor 2025 Odesláno 26. únor 2025 (upraveno) Před hodinou, Milan+ napsal: Pokud rádi chemii ,tak jo. Asi tak. Co se různých reklamních sdělení typu Náš chléb, naše pečivo, náš jogurt apod. je BEZ CHEMIE tak zrovna na těch studenti VŠCHT na našich výjezdech ukazují už žákům na základce jak je takové tvrzení nesmyslné. CHEMIE je prostě základem naprosto všeho kolem nás, chleba bez chemie je proto naprosto nereálný a tudíž NESMYSL (o jogurtu ani nemluvě). Tolik krátký vhled řidiče z chemické VŠ - a už dám pokoj Upraveno 26. únor 2025 uživatelem Medvěd BubakGS, Klemoň, Pepito a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Lihous Odesláno 27. únor 2025 Odesláno 27. únor 2025 @Dave_k Kdyz ono je to rychlejsi nez se jit projit a vydejchat to .... Tady bylo stesti ze jsem to stihl odpojit od monitoru (25tis) to by nasledovala i Pc bedna (99tis) a zacal bych zase od zacatku. Ne ze bych uz zase nepotreboval nove nacini ale momentalne by to bylo ne zrovna vhod Hold mam rad veci ktere funguji - a jako kdyz nekdo napise "profi" ocekavam ramcove k tomu adekvatni kvalitu. Dnes me nejsou dobre stativy od Libecu za radove 30tis a zacinal jsem taky na HAMĚ za par stovek s palstovou hlavou. Me spis desí ze si mys jako takovou nedokazu vybrat! Co musim ale priznat ac byla vetsi tak ted mam nejaky plastak tak byla na ergonomii lepsi. (Rozumej mys) @pavelu96 Netusm jak tyto koblihy ale kdyz jsem je kupoval pred casem v Carfouru - Klodsko - Tvrz tam me nejvic nechutnal mouckovej cukr jinak naprosto v pohode. Jinak kdyz jedu rad si nakoupim salam syr ryby jogurty maslo nekdy i maso ..... - nemam s tim v Pl problem je ale pravda ze to neni az tak vyhodne - spis jen ze nam to chutna. Pro zeleninu si budu jezdit ke "strejdoj" na statek jezdim tam roky a ceny ta mame taky jine .... A samozrejme i od jinud Nemecko Francie Italie Rakousko ale i Slovensko ma par veci ktere rad koupim. Mame stesti ze se jezdi po svete ale zase pravda ted je to po Covidu v mene - treba Pl jsem jel po cca dvou mesicich pred "C" klidne 4x do tydne .... Citovat
Dave_k Odesláno 27. únor 2025 Odesláno 27. únor 2025 @Lihous plně chápu, každýho asi občas takovej chvilkovej zkrat popadne a pak buďto napočítáš do 10 nebo to holt něco odnese. Citovat
oddie Odesláno 27. únor 2025 Odesláno 27. únor 2025 K těm nákupům, vždy když jsme někde byli, najmě Francie, tak jsme nakoupili plno dobrot, pamatuju, jak jsme jeli zpátky přes Švýcarsko a já měl v kufru asi 60 litrů vína, to by bylo drahý, kdyby mě zastavili... Ale největší sranda je letecky Řecko, tam odsud jsme tahali např. rajské protlaky (double concentrated jen se solí, stály tak čtvrtinu co u nás), nebo asi 10kg té jejich cibule letos zase jedem, tak jedno zavazadlo asi zas vyčlením na to, jako každej má v ceně 23kg kufr a to nedáme 3 s dětma dohromady ani jeden, takže rezerva veliká... OK406 a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 27. únor 2025 Odesláno 27. únor 2025 sakra... prisel dopis z rakouska , mala vzpominka na cestu na dovolenou na lyzich , salzburg za 30eur Citovat
Medvěd Odesláno 27. únor 2025 Odesláno 27. únor 2025 Stálo to aspoň za to? Já už pokutu neplatil ani nepamatuju (ťuk, ťuk, ťuk), ale vždycky mě hrozně štvalo, když mě postihli za nějaký marginální překročení (do +10 km/h). Když byla fotka s překročením podstatnějším, nikdy mi nedělalo problém za svou blbost zaplatit, ale takový to "zaplať, Bulíku, 600 Kč - jel jsi o celých 6 km/h přes limit", to jednoho prostě nadzvedne) Citovat
sitler Odesláno 27. únor 2025 Odesláno 27. únor 2025 (upraveno) Lyzovani stalo za to ... tohle bylo za +13km/h po odecteni tolerance, takze evidentne jsem nede prehlidl nejake omezeni a nebylo to jejich oblibene ekologicke IG-L (protoze tam je to drazsi) . Zase za +13km/h je 30EUR docela nizka sazba . Dopis mam na trvaly adrese, takze presnou adresu mereni zjistim az v sobotu A jak jsem poslednich 10 let nemel zadnou, tak minuly tyden me zmerili u nas v prelouci mestaci, kdy jsem do kopecka trochu prislapl plyn .... a 1500 a 2 body uz leti . Hrdinne strazili liduprazdne mesto, na prazdne silnici v sobotu dopoledne... a ustrazili mych desivych 61km/h Upraveno 27. únor 2025 uživatelem sitler BubakGS ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 27. únor 2025 Odesláno 27. únor 2025 takže já ty 2000Kč za 176km/h nemám oplakávat ? Péťa, BubakGS a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 27. únor 2025 Odesláno 27. únor 2025 (upraveno) před 1 hodinou, sitler napsal: salzburg za 30eur Salzburg - tam jsem taky nebyl... Upraveno 27. únor 2025 uživatelem pavelu96 OK406, Dave_k, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
pavelu96 Odesláno 27. únor 2025 Odesláno 27. únor 2025 Dnes jsem se stal "vyvoleným" a patřím mezi 2000 vlastníků této unikátní karty Trvalo to skoro celý měsíc než se mi podařilo tuto kartu získat - mám radost jak malej Jarda VojtouNerCZ, BubakGS, Pepito a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. únor 2025 Odesláno 27. únor 2025 a jak vypadá z druhé strany můžeš ji vyfotit? Citovat
pavelu96 Odesláno 27. únor 2025 Odesláno 27. únor 2025 https://www.csas.cz/cs/o-nas/pro-media/tiskove-zpravy/2025/02/03/sporitelna-jako-prvni-banka-na-svete-pripravila-pro-herni-priznivce-limitovanou-edici-oled-svitici-platebni-karty OK406 a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 27. únor 2025 Odesláno 27. únor 2025 Já měl kartu na přání už před 24 lety a nechal jsem si na ni zvěčnit syna Jakuba. Vím že je to něco jiného než má Pavel, ale také jsem z ní měl radost. OK406, Hafity, pavelu96 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.