Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No furt pracuji, to ano. Ale od brzkého rána cca do 11 až 15 hodin, dle vzdálenosti kam mne pošlou. Zítra bych normálně i šel ale tentokrát nemohu . Z Italských Alp je to trochu z ruky . Teď tedy ještě v CZ, ale zítra už IT - Paganella a ⛷️ a 🥃 a 🍷 a 🍕 . . .

Odesláno (upraveno)

V rámci rehabilitace po ask kolene jsem se projel Utahem podél Colorado River :)

Rouvy je výborná appka, ten čas na trenažéru uteče jak nic, když člověk vidí, jak fakt někam "jede"...

IMG-20250126-WA0000.thumb.jpeg.a33c124e49b369c292468c2df7b41807.jpeg

Upraveno uživatelem oddie
Odesláno (upraveno)

...abych furt nekaslal piliny, sfouknul jsem v dilne rozvod z PVC trubek na odsavani s cyklonovym separatorem bordelu od cinanu. Funguje to prekvapive dobre. Uz me nebavilo se furt drbat s ucpanym vysavacem a ta pruhledna 40tka hadice je lehka a natahovaci, tak si tedka muzu odsavat i rucni naradi krome pily a pokosu.

image.png.1666f0a87e8e0950cad673b93d925fa1.png

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

Tak musíme vybrat novou myčku,po tom ce lehnul na aku tyčák,tak pro změnu včera myčka,oboje má 9let a Electrolux. Tak ještě co bude do třetice.

Odesláno (upraveno)

Večer mi v Mikulově narazily oči do skel brýlí,  když jsem chtěl zajít na večeři do jiné než leta navštěvované restaurace BOWLING - střední pizza 330 -350 Kč, velká o 200 dražší = to jsou opravdu horší ceny než v Praze (na burgerech si nepochutnám, páč je neumím jíst)

www.tommypizza.cz

Zvedl jsem se a šel se najíst na BOWLING (www.bowlingmikulov.cz/restaurace), kde jsem měl večeři za 280 Kč včetně piva a odcházel jsem po půlhodině s plným břichem a spokojen.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Jo, jo - BOWLING je v Mikulově jistota, ale z mého pohledu jinak lepší průměr. Kdysi jsme tu chodili i do Pubu O' Hara, ale tam byl včera večer totální bubákov (tma a zamčeno), tak jsem chtěl zkusit něco jiného. Teď už vím,  že TOMMY fakt ne

Odesláno

tak jsem lehčí o 3000 a bolí mě huba, přestože byla injekce, řeším momentálně rumem, tydle zubaři za komančů tak neobírali lidi za bílého dne :myslim, příští týden si mám připravit 2565 a korunka je prý za 9000, tak korunka nebude--to si radši nasadím ty plastové upíří zuby od kolotočářů 🙈, ale pak už prý bude huba v cajku, zatím mám všecky zuby svoje 🤠

Odesláno

Jó zubaři. Nám odešel loni zubař do důchodu a u toho se většina úkonů neplatila, pokud sem chtělo něco navíc, tak se připlácelo, ale na pojišťovnu uměl hodně. Objednání max do týdne a při bolesti okamžité ošetření v ordinačních hodinách. To byl PAN Doktor.  Teď je místo něj ukrajinka a tam lítají tisíce a domluva tragická. Nikdo jiný v okolí nebere. 

Odesláno

Dneska po 22letech výměna dvouvláknové žárovky ve 206. Nesvítilo levé brzdové. Vlákno není prasklé, ale na kraji se "odlepilo". Takže nekvalitní výroba Philips. To auto se začíná nějak sypat, měl bych se zamyslet, jestli mi to za ty starosti stojí :aut

Odesláno (upraveno)

jinak vidím, že zuby tady mají všichni v cajku 👍, žádný problém :super,  moje zubařka je původem Ruska, žije tu snad 40 let..., jinak v širší rodině děvče 16 let rovnátka 20 000 , další práce kolem toho 30 000, je to dneska opravdu pecka u zubaře, naštěstí oba rodiče mají velmi dobré příjmy, ale u ,,obyčejných'' rodičů s platem okolo 25 tisíc nevím, nevím, jak by to řešili, jestli si takoví rodiče berou půjčky, nebo nechají holku tak ?? :myslim

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...