oddie Odesláno 21. prosinec 2024 Odesláno 21. prosinec 2024 před 4 hodinami, ozzy56 napsal: včera sem si přečet' o pražských vánočních trzích, jaké jsou všude fronty u stánků a přitom br. placek za více než 200 a čtvrtka gril. kuřete za 180 , přitom si skoro všichni stěžují jak nemají prachy, jak jsme na tom špatně..., tak nevím, jestli jsme jako národ tak bohatí (že tam lidi stojí ty fronty za ty prachy), nebo tak pitomí ?? osobně se nemám vůbec špatně, možná líp než když jsem pracoval, ale na takových akcích prostě neutrácím, nemíním podporovat kohokoliv, kdo prodává celé gr. kuře za 700 , hlavně případně nepište, že tam jsou jen tůůůristi a pražácííí tam nechoděj..., i když se o češích říká, že jsme nejchudší milionáři (asi každý by nahrabal milion v majetku), tak jsme i neskutečně pitomí, jak neuíme udržet korunu tam, kde je to třeba a kde se nám to musí v budoucnu vrátit..., nebo máte jiný názor ? píchnul sem do howna, bo je to tu jaksik mrtve v posledni době Praha je svět sám o sobě, divně tu mluvěj, prachů tu maj jak šlupek, tak pak holt stojej fronty u stánků Skoro všichni si na peníze rozhodně nestěžují. Obecně je to problém rozdělení peněz ve společnosti. My jsme tu dlouhodobě zvyklí na to, že česká společnost je hodně, hodně rovnostářská, jinde bývají ty rozdíly ještě větší, ty nůžky mnohem rozevřenější. Ale i u nás jsou prostě rozdíly. Jestli je pitomost dát za čtvrtku kuřete dvě stovky asi neposoudím, u stánků si dávám akorát svařák. Ale i kdyby, tohle zrovna nepovažuju za příklad udržení koruny kde je třeba, dát si jednou za rok u stánku něco, co jinak jinde stojí čtvrtinu. To bych řekl, že jsou mnohem, mnohem zajímavější a důležitější oblasti, kde se dá udržet či neudržet mnohem víc. Nemusíme chodit daleko, třeba auta a věci do nich, když jsme na autofóru... Péťa, Medvěd a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 21. prosinec 2024 Odesláno 21. prosinec 2024 @BubakGS děti malý, 11 a 3, bez stromku to nedám . Ale vzhledem k tomu, že mi stačí Málek, krivej a úplně nejlíp že 2 stran holej, tak se vždy něco za pár najde... BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 21. prosinec 2024 Odesláno 21. prosinec 2024 před 5 hodinami, Medvěd napsal: jezdil jsem i do Svojšic Tak to jsme se tam museli potkat Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 21. prosinec 2024 Odesláno 21. prosinec 2024 Péťa - vzhledem k množství lidí a faktu, že jsme se neznali, rád věřím, že to bylo možné Pepito a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 21. prosinec 2024 Odesláno 21. prosinec 2024 Svojšice, tam jsem byl jednou na brigádě jako pořadatel ale až tak někdy 95, bych odhadl. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 21. prosinec 2024 Odesláno 21. prosinec 2024 (upraveno) Já tam jezdil tak 86 - 88 na Slunovrat i Letorost (to jsem dík kamarádům pomáhal na spodní bráně), pak dík ZVS pauza a vrátil jsem se v červnu 90 a naposledy jsem byl cca 96 (92 - 96 jsem na kapotě škodovky a později na stolku u dvanástsettrosky prodával knihy) Upraveno 21. prosinec 2024 uživatelem Medvěd Citovat
sitler Odesláno 21. prosinec 2024 Odesláno 21. prosinec 2024 no jo Svojsice. Tam jsem byl... az o par let pozdeji, nekde okolo 2003/2004... a na trochu odlisne hudbe, kdy folk na stejnem podiu vystridal punk . Skoda, tu folkovou eru jsem zazit uplne nestihl. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 21. prosinec 2024 Odesláno 21. prosinec 2024 ...už jsme v JČ, ofouknul jsem stromeček, dárky a všechno nachystané... Leju druhou Plzeň a jsem nasr.a.nej jak latrína, bo mi v OL nějaký kri.pl škrábnul pátý dveře klíčema z jedné strany na druhou. Tvl, chytit doho duševního mrzáka přímo na místě, strávím Vánoce v base, protože bych ho poslal na JIPku a na kripl-káru... Do teď to auto bylo jak nové..... Citovat
oddie Odesláno 21. prosinec 2024 Odesláno 21. prosinec 2024 Já se vracím z vánočních trhů, na Mafiánském náměstí jsme dali svařák (málo lidí, klid), procpali se narvaným Staromákem (pro Ozzyho - kuře jsem tam neviděl, ale klobása 150) a hup domů, bohatě stačilo, zase za rok ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 21. prosinec 2024 Odesláno 21. prosinec 2024 Přesunul jsem 508 na sníh a pod lampu radim.1008 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 21. prosinec 2024 Odesláno 21. prosinec 2024 @MJSytic proboha jak jsi jí to mohl udělat? radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 21. prosinec 2024 Odesláno 21. prosinec 2024 Alespoň si té garáže bude vážit radim.1008 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
MotoMoto Odesláno 21. prosinec 2024 Odesláno 21. prosinec 2024 Koupili jsme dalšího francouze Péťa, Milan+ a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 21. prosinec 2024 Odesláno 21. prosinec 2024 @MotoMoto Kratkej scenic v automatu? Jaka motorizace? Citovat
Medvěd Odesláno 22. prosinec 2024 Odesláno 22. prosinec 2024 (upraveno) K novému Transitu už se nedodává tištěná Uživatelská příručka (aspoň my jí nedostali, což je u auta prošpikovanýho různýma elektronickýma fičurama docela non-sens). Včera večer se mi jí povedlo z virtuálního prostoru stáhnout do PC a překvapilo mě, že má rozsah 646 !!! stran (komplet v češtině) Upraveno 22. prosinec 2024 uživatelem Medvěd Citovat
sitler Odesláno 22. prosinec 2024 Odesláno 22. prosinec 2024 (upraveno) ten rozsah asi neprekvapi , moje C4 picasso ma krasnych 360 stranek, a to je to 16 let stara popelnice, ktera oproti tomu transitu nema ani pulku vybavy, natoz asistentu. Tchanova ctyrleta Kia Rio ma temer 600 stranek manual. Pouze CZ mutace. Upraveno 22. prosinec 2024 uživatelem sitler Citovat
ozzy56 Odesláno 22. prosinec 2024 Odesláno 22. prosinec 2024 taky mám k autu bichli jako Bibli, navíc ještě jednu tenčí ono se není čemu divit, bo lidstvo degeneruje a firmy se chrání..., dobrá polovina informací je určena pro domorodce Xi-Xao z pralesů , druhá polovic asistentům a elektronice..., ano, pouze v čechaj špreche Citovat
RichVa Odesláno 22. prosinec 2024 Odesláno 22. prosinec 2024 V 21. 12. 2024 at 18:34, Medvěd napsal: Já tam jezdil tak 86 - 88 na Slunovrat i Letorost (to jsem dík kamarádům pomáhal na spodní bráně), pak dík ZVS pauza a vrátil jsem se v červnu 90 a naposledy jsem byl cca 96 (92 - 96 jsem na kapotě škodovky a později na stolku u dvanástsettrosky prodával knihy) Já tam jezdíval na Slunovrat od cca 82 do 87. To ale vlakem, rodinným Moskvičem a pak svým embéčkem (Š1000MB). No a koho jsem tam potkal nebo nepotkal po těch letech fakt už nevím. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 23. prosinec 2024 Odesláno 23. prosinec 2024 Po včerejším fiasku, kdy jsem od 5 do 9 večer protahoval ucpaný odpad v kuchyni dnes nastalo kolo číslo 2. Po dalších 4 hodinách a 20 metry pera v trubce se povedlo. Tak snad už to nikdy nebudu muset podstoupit xD BubakGS, MotoMoto, RichVa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 23. prosinec 2024 Odesláno 23. prosinec 2024 já to dělal v létě u syna, taky dva dny , a v listopadu jim dávali nové odpady, stupačky i trubky plynu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.