Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 4 hodinami, ozzy56 napsal:

včera sem si přečet' o pražských vánočních trzích, jaké jsou všude fronty u stánků a přitom br. placek za více než 200 a čtvrtka gril. kuřete za 180 🙈, přitom si skoro všichni stěžují jak nemají prachy, jak jsme na tom špatně..., tak nevím, jestli jsme jako národ tak bohatí (že tam lidi stojí ty fronty za ty prachy), nebo tak pitomí ??  osobně se nemám vůbec špatně, možná líp než když jsem pracoval, ale na takových akcích prostě neutrácím, nemíním podporovat kohokoliv, kdo prodává celé gr. kuře za 700 :bojim, hlavně případně nepište, že tam jsou jen tůůůristi a pražácííí tam nechoděj..., i když se o češích říká, že jsme nejchudší milionáři (asi každý by nahrabal milion v majetku), tak jsme i neskutečně pitomí, jak neuíme udržet korunu tam, kde je to třeba a kde se nám to musí v budoucnu vrátit..., nebo máte jiný názor ?

píchnul sem do howna, bo je to tu jaksik mrtve v posledni době 🤠

Praha je svět sám o sobě, divně tu mluvěj, prachů tu maj jak šlupek, tak pak holt stojej fronty u stánků :D

Skoro všichni si na peníze rozhodně nestěžují. Obecně je to problém rozdělení peněz ve společnosti. My jsme tu dlouhodobě zvyklí na to, že česká společnost je hodně, hodně rovnostářská, jinde bývají ty rozdíly ještě větší, ty nůžky mnohem rozevřenější. Ale i u nás jsou prostě rozdíly.

Jestli je pitomost dát za čtvrtku kuřete dvě stovky asi neposoudím, u stánků si dávám akorát svařák. Ale i kdyby, tohle zrovna nepovažuju za příklad udržení koruny kde je třeba, dát si jednou za rok u stánku něco, co jinak jinde stojí čtvrtinu. To bych řekl, že jsou mnohem, mnohem zajímavější a důležitější oblasti, kde se dá udržet či neudržet mnohem víc. Nemusíme chodit daleko, třeba auta a věci do nich, když jsme na autofóru...

Odesláno (upraveno)

Já tam jezdil tak 86 - 88 na Slunovrat i Letorost (to jsem dík kamarádům pomáhal na spodní bráně), pak dík ZVS pauza a vrátil jsem se v červnu 90 a naposledy jsem byl cca 96 (92 - 96 jsem na kapotě škodovky a později na stolku u dvanástsettrosky prodával knihy)

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

no jo Svojsice. Tam jsem byl... az o par let pozdeji, nekde okolo 2003/2004... :D a na trochu odlisne hudbe, kdy folk na stejnem podiu vystridal punk :D . Skoda, tu folkovou eru jsem zazit uplne nestihl.

Odesláno

...už jsme v JČ, ofouknul jsem stromeček, dárky a všechno nachystané...  Leju druhou Plzeň a jsem nasr.a.nej jak latrína, bo mi v OL nějaký kri.pl škrábnul pátý dveře klíčema z jedné strany na druhou. Tvl, chytit doho duševního mrzáka přímo na místě, strávím Vánoce v base, protože bych ho poslal na JIPku a na kripl-káru... Do teď to auto bylo jak nové.....

Odesláno

Já se vracím z vánočních trhů, na Mafiánském náměstí jsme dali svařák (málo lidí, klid), procpali se narvaným Staromákem (pro Ozzyho - kuře jsem tam neviděl,  ale klobása 150) a hup domů, bohatě stačilo, zase za rok 🙃

Odesláno (upraveno)

K novému Transitu už se nedodává tištěná Uživatelská příručka (aspoň my jí nedostali, což je u auta prošpikovanýho různýma elektronickýma fičurama docela non-sens).

Včera večer se mi jí povedlo z virtuálního prostoru stáhnout do PC a překvapilo mě, že má rozsah 646 !!! stran (komplet v češtině)

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

ten rozsah asi neprekvapi :) , moje C4 picasso ma krasnych 360 stranek, a to je to 16 let stara popelnice, ktera oproti tomu transitu nema ani pulku vybavy, natoz asistentu.

Tchanova ctyrleta Kia Rio ma temer 600 stranek manual. Pouze CZ mutace.

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno

taky mám k autu bichli jako Bibli, navíc ještě jednu tenčí 🙈

ono se není čemu divit, bo lidstvo degeneruje a firmy se chrání..., dobrá polovina informací je určena pro domorodce Xi-Xao z pralesů 😉, druhá polovic asistentům a elektronice..., ano, pouze v čechaj špreche

Odesláno
V 21. 12. 2024 at 18:34, Medvěd napsal:

Já tam jezdil tak 86 - 88 na Slunovrat i Letorost (to jsem dík kamarádům pomáhal na spodní bráně), pak dík ZVS pauza a vrátil jsem se v červnu 90 a naposledy jsem byl cca 96 (92 - 96 jsem na kapotě škodovky a později na stolku u dvanástsettrosky prodával knihy)

Já tam jezdíval na Slunovrat od cca 82 do 87. To ale vlakem, rodinným Moskvičem a pak svým embéčkem (Š1000MB). No a koho jsem tam potkal nebo nepotkal po těch letech fakt už nevím. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...